Heb een mooi glitter pak besteld bij vanmontclair.nl deze heb ik besteld in december 2024, tot op heden niks aangekregen. Ook verschillende mails gestuurd geen reactie. Op mijn bestelling willen kijk... Toon meer

Nooit wat bestellen hier. Je betaalt maar er wordt niks geleverd!! Verschillende mails gestuurd maar nooit reactie. Stelletje oplichters

Eind november een bestelling geplaatst. Zelfs contact gehad met “1 van de medewerkers” online over verschillende maten. Nu bijna januari en niks ontvangen! Ze hebben ook een sieraden webshop (Azumi... Toon meer

Begin december besteld, nooit iets ontvangen. Meerdere malen contact opgenomen en dan krijg je een standaard mail terug dat ze proberen binnen 24 uur te reageren. Ook na een maand (en 12 verzoeken) ge... Toon meer

1,5

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Niet doen!

Besteld in december, niks ontvangen reageren niet meer

31 december 2024

Oplichters!!!!!!!!

Ik heb op 16 december een boxmachine besteld en deze is niet binnen gekomen. Meerdere malem gemaild met de klantenservice geen respons. Gebeld telefoonnummer niet bereikbaar. Dus niet bestellen hier

30 december 2024

Niet bestellen!

Niet bestellen!
Begin december een bestelling geplaatst en deze tot op heden niet ontvangen. Meerdere malen gemaild met het mailadres dat op de website staat, maar helaas geen reactie mogen ontvangen.

30 december 2024

Nooit ontvangen + ze “werken” ook nog onder een andere naam (Azumi jewellery)

Nu bijna januari en niks ontvangen! Ze hebben ook een sieraden webshop (Azumi jewellery) waar ze onder werken kwam ik achter… duistere praktijken! Ik hoop dat ze snel gepakt worden! Hoe meer mensen aangifte doen hoe beter! Wij kunnen fluiten naar onze centjes, maar daarmee wel voorkomen dat ze in de toekomst een ander oplichten!

26 november 2024

Ook hier opgelicht

Ook hier opgelicht. Bestelling nooit ontvangen en telefonisch en per mail kom je niet in contact. Doei centen 👋

24 december 2024

NIET bestellen!!!!!

NIET bestellen!!!!!! ik wacht nu al een maand en heb alles geprobeerd om contact op te zoeken maar niks helpt.
Het zijn OPLICHTERS!

24 december 2024

Oplichters

Oplichters, niet bestellen!!!!! Geld is weg! Klantenservice mailen of bellen heeft geen zin want reactie krijg je niet.

29 november 2024

Nep site

14 december besteld en nog niks ontvangen. Reageren niet op chat en e-mail. Telefoonnummer werkt ook niet. Ben denk ik opgelicht.

20 december 2024

Dit bedrijf is nep

Dit bedrijf is nep. Als je het telefoonnummer (085 060 8538) van de website googled komt je op een computerwinkel waarbij ook duidelijk een review staat dat het gaat om een oplichter. Daarnaast is er ook een website voor sieraden die nep is.

6 december 2024

Is dit jouw bedrijf?