Van Mossel Mercedes-Benz DK - Greve Reviews 9

3,9

Ventrupparken 12, 2670 Greve, DK

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tænk dig MEGET GODT OM inden du køber eller får repareret dit køretøj hos Van Mossel Greve. Absolut verdens ringeste service, nogensinde. Værkfører vender ALDRIG tilbage når kundecenteret el... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super professionel betjening af Edmund og fantastisk arbejde af Shafarat, tusind tak for god behandling 😊 Hammou ApS

Bedrijfsgegevens

Over Van Mossel Mercedes-Benz DK - Greve

Geschreven door het bedrijf

Besøg vores website Book værkstedstid Find os her

Velkommen hos Van Mossel.
Som en del af den hollandske familieejet virksomhed Van Mossel Automotive Group med 75 års erfaring, bygger vi på værdier som gæstfrihed og respekt for hver kunde. Vi tilbyder et stærkt team, fem afdelinger med både salg af Mercedes-Benz person- og varebiler i Storkøbenhavn og Nordsjælland, samt AMG Performance Center og en bred vifte af services. Vi stræber efter at møde dine behov og levere førsteklasses oplevelser hver gang. Din feedback betyder alverden for os, og vi håber, at du har lyst til at dele din oplevelse med os.
Van Mossel – Driven. By you. For you.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super professionel betjening af Edmund…

Hammou ApS

31 maart 2026

Antwoord van Van Mossel Mercedes-Benz DK - Greve

Tak for de fine ord, Hadj. Vi giver rosen videre til Edmond og Shafarat!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Godt god behandling fleksibel og…

Godt god behandling fleksibel og hurtigt være spørgsmål de har haft hendes svar og sælger har svaret med det sammen og det har gøre bilen klar den samme dag færdig. Den var ikke der sammen som os Mercedes i Gladsaxe 9 dage vare min bil i parkering plads og de kan ikke check for di min bil har ikke haft prioritet. Værksted Chaf var 🥵 men tusind tak jeg kan forstå jeg snakker ikke så god dansk og jeg er tysker ikke dansker som også den var at prioriterer 3

16 december 2025

Antwoord van Van Mossel Mercedes-Benz DK - Greve

Vi er glade for dit positive feedback på din gode oplevelse. VI ser frem til at modtage dig i Greve igen.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Undgå Van Mossel Greve. Den værste oplevelse jeg har haft.

Hej Van Mossel Greve,

Jeg ønsker at give jer en formel feedback angående min oplevelse hos jer, som desværre har været meget skuffende.

Jeg driver et transportfirma, og størstedelen af vores varevogne er fra Mercedes. Jeg bookede en tid hos jer i Greve for to uger siden, til den 25/11 kl. 09:00. Ved ankomst fik jeg at vide, at bilen først ville være færdig omkring kl. 15:00, hvilket allerede virkede meget længe. Samtidig blev jeg informeret om, at jeg ikke kunne få en lånebil, selvom jeg ved booking telefonisk fik oplyst, at det ville være muligt.

Da jeg kom tilbage kl. 15:00 samme dag for at hente bilen, fik jeg besked om, at den hverken var blevet lavet eller kunne nå at blive lavet den dag. I tilbød en ny tid den 3. december, med mulighed for afhentning af bilen hos os, hvilket jeg accepterede, selvom dagen allerede var tabt, og min chauffør mistede arbejdsdagen.

I dag er jeg så blevet ringet op og har fået at vide, at tiden den 3. december bliver aflyst på grund af mangel på personale.

Denne behandling er uacceptabel, og jeg er ekstremt utilfreds med forløbet. Jeg forventer professionalisme og overholdelse af aftaler, især når det gælder erhvervskunder, der er afhængige af deres køretøjer.

Undgå Van Mossel Greve. Den værste oplevelse jeg har haft.

26 november 2025

Antwoord van Van Mossel Mercedes-Benz DK - Greve

Vi er meget kede af din oplevelse, som helt klart har været utilfredstillende. Det beklager vi og har evalueret din oplevelse med henblik på forbedring. Det er ingen trøst for dig, men vi håber du en dag vil finde vej til os igen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tak for fantastisk service hos Mercedes…

Tak for fantastisk service hos Mercedes Greve ved Martin
Jeg kom egentlig bare for at prøvekøre og overveje at købe en elbil – nærmere bestemt en EQA. Men efter kun tre minutters prøvetur med Martin var jeg overbevist! Hans ærlighed, professionalisme og oprigtige mening gjorde hele forskellen.
Jeg endte faktisk med at skrive slutsedlen inden for 10-15 minutter efter, jeg trådte ind i showroomet. Nogle mennesker formår virkelig at gøre indtryk med deres ærlige tilgang og fremragende service – og Martin er en af dem.
Jeg er så taknemmelig for den varme velkomst og for leveringen af min bil i dag. Mercedes bør være meget stolte af at have en medarbejder som Martin. Jeg er dybt imponeret og lover, at dette ikke bliver den sidste bil, jeg køber her.
Jeg vil varmt anbefale Mercedes Greve til dit næste bilkøb – og især Martin, hvis du overvejer at købe en Mercedes. Det er det hele værd!

20 oktober 2025

Antwoord van Van Mossel Mercedes-Benz DK - Greve

Tusind tak for den meget fine og grundige anmeldelse. Vi er meget glade for sådan en behagelig tilbagemelding og Martin har fået ros til op over skyerne.
Vi håber du bliver glad for din EQA og du er altid velkommen igen!

Super professionel og imødekommende

Super professionel og imødekommende
Bestilte 2 biler og alt spillede 110%
Fra bestilling til levering

2 mei 2025

Antwoord van Van Mossel Mercedes-Benz DK - Greve

Tak for de pæne ord, Martin. Vi var glade for at have far og søn forbi forleden. Tillykke med den nyeste Sprinter!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fikk motorstopp ved Karlslunde sør for…

Fikk motorstopp ved Karlslunde sør for Købehavn torsdag aften (en eldre Mercedes varebil/varevogn). SOS Veihjelp fikk bilen transportert til Van Mosses og vi ble meget godt mottatt av Michael kl. 21:30. Dessverre hadde de ikke delen på lager, men Michael mente dette ikke skulle være noe problem å skaffe delen. Kl. 12:30 fredag var bilen kjøreklar og vi kunne kjøre hjem til Oslo. Jeg har ikke store forventninger når det gjelder verksteder og bilforhandlere, men her må jeg bare si at alt gikk opp i en høyere enhet. Når bilen først bryter sammen, så var det godt det skjedde 10 minutter fra Van Mossel.

28 februari 2025

Antwoord van Van Mossel Mercedes-Benz DK - Greve

Det glæder os naturligvis, at vi kunne hjælpe dig hurtigt afsted igen så I dermed kunne komme godt videre til Norge. Tak for anmeldelsen!

Alt gik som ønsket

Alt gik som ønsket, god og venlig betjening. Jeg er yderst tilfreds / Mads K.

21 januari 2025

Antwoord van Van Mossel Mercedes-Benz DK - Greve

Tak for besøget. Vi er glade for at vi levede op til forventningerne!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tænk dig MEGET GODT OM inden du køber…

Absolut verdens ringeste service, nogensinde.

Værkfører vender ALDRIG tilbage når kundecenteret ellers lover det. Men, når du på ét eller andet tidspunkt mirakuløst får kontakt, så lover de gule og grønne skove om, at de nok skal vende tilbage med opfølgning dagen efter, men det kan du godt glemme alt om.

Brug hellere dine penge hos P. Christensen Albertslund eller Ejner Hessel i Roskilde.

10 december 2024

Antwoord van Van Mossel Mercedes-Benz DK - Greve

Vi er meget ked af, at du ikke har kunnet få respons på din henvendelse. Du er velkommen til at kontakte os direkte på email workshop.gr.mb@vanmossel.dk såfremt du ikke kommer igennem på telefon. Vi håber på at høre fra dig.

Lees meer over geverifieerde reviews.