Goed geholpen. Vriendelijk personeel. Fijne leen auto mee gekregen. Korte reparatie tijd. Eigen auto weer mooi en schoon mee terug gekregen. Bedankt ;)

Jullie hebben mij goed ontvangen en de communicatie tussen ons was goed. Tot te dag van de levering van de sleutels ging alles goed❤️
Twee keer in 1,5 jaar tijd een aanrijding gehad en beide keren is alles perfect afgehandeld door van Mossel Autoschade! Ook het contact met hun verliep altijd duidelijk en soepel. Hoop vanaf nu geen... Toon meer
Zeer vriendelijke, snelle en goede service. De auto kon sneller dan verwacht al terecht, ik kreeg een keurige leenauto mee en mijn auto was ook nog sneller dan verwacht klaar. Helemaal top!
Steenoven 7, 5626 DK, Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland

Goed geholpen.
Vriendelijk personeel.
Fijne leen auto mee gekregen.
Korte reparatie tijd.
Eigen auto weer mooi en schoon mee terug gekregen.
Bedankt ;)

Antwoord van Van Mossel Autoschade Groep - Eindhoven
Schade bekeken. Rapport gemaakt. Ben keurig naar huis gebracht. Na 4 dagen auto klaar. Ziet er piekfijn uit. Zelfs gewassen en gestofzuigd. Een pluim voor de mensen van van Mossel in Eindhoven.

Antwoord van Van Mossel Autoschade Groep - Eindhoven
We zijn netjes ontvangen, en de afhandeling was keurig, maar de rekening bepaald niet. er is ook veel gedaan wat voor mij niet nodig geweest zou zijn.
Er met ons niet over de prijs gesproken, wij zijn geen opdrachtgever, maar we krijgen wel de rekening!
Wat mij betreft een vorm van misleiding waar je u tegen zegt.

Antwoord van Van Mossel Autoschade Groep - Eindhoven
Na schade aan mijn auto is deze weer perfect herstelt door van Mossel. Alles volgens afspraak verlopen in een kort tijdsbestek.

Antwoord van Van Mossel Autoschade Groep - Eindhoven
Goede service, vriendelijk personeel, en alles volgens afspraak,goed geholpen

Antwoord van Van Mossel Autoschade Groep - Eindhoven
Vriendelijk en goed geholpen, en ook meedenken dat ik een leenauto kreeg waar de rolstoel voor mijn man in kon.
Ook de auto keurig gemaakt.!

Antwoord van Van Mossel Autoschade Groep - Eindhoven
Ik heb een hoop te vertelen over dit bedrijf wat ik heb meegemakt hier opsuurt niet normal slecht behandel door personeel discriminatie en ik heb vermoede dat er is schade bij gekomen an men voortuig tijdens het schade vastelen raport en dat weet ik 100 procend wand ik heb foto van het oude schade en bij ophalen is nog bij gekomen als je me snap en ik heb ook een reviews geplaats bij hun toen werd ik gebeld door het bas die berijg mij als ik die niet weg haald verwerkt hij het schade raport ik heb betere dingen te doen om te gaan.vechten voor een auto het maar van blik en die slaap buiten ondanks je heb haart gewerkt om die te kunnen kopen .maar als je me niet geloofd ga maar Lee's op hun reviews zie je wat ik heb meegemakt hebben ze ook all gedan bij andere klant dat hep ik met men ogen gelezen en dit moet stopen oplichting praaktijk en discriminati en ik heb geen zin om dingen te zeggen die niet is maar die vergeet karma bestaat van arme mensen rijk worden an de einde van de rite kom je straf op het eind van de man die ver boven ons hoofd die ziet alles.

Antwoord van Van Mossel Autoschade Groep - Eindhoven
Goede communicatie en bereikbaarheid. Gemakkelijk en snelle datum voor reparatie gemaakt. Goede uitleg en communicatie bij het beschrijven van de reparaties. Meedenken met de klant. Overall goede klantvriendelijkheid.

Antwoord van Van Mossel Autoschade Groep - Eindhoven
Hoop vanaf nu geen schade meer te rijden maar mocht het wel zo zijn dan weet ik waar ik moet zijn!
Groetjes Renske Gravendeel

Antwoord van Van Mossel Autoschade Groep - Eindhoven
Fijn contact en snelle afhandeling van de schade.

Antwoord van Van Mossel Autoschade Groep - Eindhoven
Professioneel en persoonlijk. Duidelijke communicatie vooraf over het proces en correcte vriendelijke houding bij het afgeven en ophalen van mijn auto

Antwoord van Van Mossel Autoschade Groep - Eindhoven
Heel behulpzaam vanaf het moment van aanmelden, het afgeven van een eerste raming, het regelen van vervangend vervoer en heel erg mooi opgelost.