Het liefst geef ik geen sterren! In april 2025 een aanrijding gehad in een autowasstraat door schuld van een ander! Het eigen risico bedrag van 300 euro moest meteen betaald worden! De verzekerin... Toon meer

3 jaar private lease auto gehad. De auto was top. Maar ik zou voortaan leasen bij een ander bedrijf. Zeer slechte communicatie en service. Bij begin werd de levering uitgesteld door communicatiefou... Toon meer

3,1

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Perfect geholpen door Remco Meulensteen…

Perfect geholpen door Remco Meulensteen omtrent leasevloot van alle personenauto's binnen het bedrijf. Naast fijne uitleg omtrent wetswijzigingen ook vlot en correct antwoord op diverse vragen die we hadden!

15 april 2026

Ik ben ontzettend tevreden

Ik ben ontzettend tevreden, ze zijn service gericht, snelle communicatie en denken mee. De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam.

Top !

De communicatie met onze contactpersonen is perfect. De heren zijn altijd bereikbaar en helpen ons waar nodig !

16 april 2026

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring…

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met Van Mossel Autolease. Wat voor mij echt het verschil maakt, is de sterke oplossingsgerichtheid en het hoge serviceniveau. Wanneer er iets speelt, wordt er altijd snel meegedacht en gezocht naar een passende oplossing.

Daarnaast word ik iedere keer dat ik contact opneem snel en professioneel geholpen. Of het nu gaat om vragen, onderhoud of onverwachte situaties, ik kan erop vertrouwen dat het goed geregeld wordt.

Kortom: een betrouwbare partner die service en klantgerichtheid duidelijk serieus neemt.

1 april 2026

Al meer dan 30 jaar super betrouwbare…

Al meer dan 30 jaar super betrouwbare relatie met van Mossel leasing, we leasen zowel diverse merken personenauto's als bedrijfswagens voor onze bedrijven Ben de Graaff. Remco kunnen we als contactpersoon van harte aanbevelen.

16 april 2026

Het liefst geef ik geen sterren!

Het liefst geef ik geen sterren!
In april 2025 een aanrijding gehad in een autowasstraat door schuld van een ander! Het eigen risico bedrag van 300 euro moest meteen betaald worden! De verzekering van van Mossel lease maatschappij zou dit afhandelen.
Na 10 tallen mails en telefoontjes tot op heden geen uitsluitsel, dit is nu dus al een jaar geleden, maar wel al 300 euro moeten betalen nog voordat de schadebedrijf van Mossel de schade überhaupt had opgenomen.
We hadden beter moeten weten, onze vorige lease auto ingeleverd van een van Mossel garage. We hadden foto's gemaakt in het bijzijn van een verkoper. We hadden geen schade! De auto werd opgehaald en naar een andere garage gebracht. Daarna was er wel schade aan de spiegel, daar kregen wij de rekening van! Het was een klein krasje dat niet te zien was op de foto maar toch moesten wij onze eigen risico betalen!
Het is dat we nog vast zitten aan een contract maar hierna nooit meer van Mossel lease!
Verre van klantvriendelijk!

23 maart 2026

Uiterst botte en onvriendelijke bejegening

Ik heb 5 jaar een lease auto bij van Mossel gehad, naar tevredenheid. Ook met de jaarlijkse beurten en de service daaromheen ( planning, vervangend vervoer) een heel tevreden klant geweest. Ook altijd zeer vriendelijk personeel tegengekomen. Daarom ook, tegen het einde van de lease- periode, een nieuw lease- contract aangegaan.
Na het inleveren van de eerste auto werd het vele malen minder aangenaam. Ik vroeg om uitleg nav de de schade die er volgens hen aan de auto gevonden was bij inspectie, en kreeg totaal geen antwoord. Ook naar aanleiding van een schade- melding die ik eerder deed, had ik vragen oven het eigen risico maar ook daarop kreeg ik geen antwoorden. Op mijn telefoontje, met het verzoek om mondelinge uitleg kreeg ik het antwoord dat men alleen op mails zou reageren. Op het moment dat ik een afschrijving storneerde, met de mededeling dat ik eerst duidelijkheid wilde en antwoord op mijn vragen, kwam er heel snel een reactie. En die was vooral dreigend van aard: er zou een expertisedienst in kunnen worden geschakeld, maar als zij in het gelijk zouden worden gesteld zouden alle extra kosten ( dus ook die voor de expertisedienst) aan mij worden doorberekend.
Nog steeds werd mijn eigenlijke vraag niet gehoord en had ik geen duidelijk en fatsoenlijk antwoord op mijn vragen.
Het werd een heel nare mailwisseling uiteindelijk, waarbij niemand de moeite nam me te woord te staan en zaken toe te lichten.
Ik ben absoluut bereid te betalen voor zaken die van mij zijn, maar zonder een duidelijke onderbouwing 1200 euro afschrijven maakt mij een klant die zich opgelicht voelt. Iets wat men kan voorkomen door de moeite te nemen heel transparant, goede uitleg te geven.
Ik ben geschokt door de nare, zeer klant- onvriendelijke bejegening.
En heb vooral spijt dat ik een nieuw lease- contract ben aangegaan voor de komende 3 jaar.

18 februari 2026

Een gewaarschuwde klant telt voor twee en aanhouder wint

De communicatie is super slecht en bij tussentijdse verhoging lease bedrag geldt we proberen het gewoon en kijken wie de langste adem heeft.
Januari tot mei 2025 verhoogde incasso bedrag gestorneerd en zelf het juiste contract bedrag verhoogd met aangepaste wegenbelasting overgemaakt op de rekening van mossel Na veel druk vanuit mijn kant heeft van Mossel het incasso bedrag in juni 2025 aangepast. In januari 2026 ging het weer mis. Via de klachtenprocedure kwam er uiteindelijk 19 februari 2026 een erkenning en hoef ik niet zelf in aktie te komen (storneren incasso en handmatig overmaken juiste bedrag ) hierbij de reactie die ik per mail ontving.
Zoals net telefonisch besproken hierbij alsnog onze excuses voor de late reactie op uw eerdere verzoeken. We gaan het leasetarief per 01-01-2026 aanpassen naar xxxxx
Daarnaast zijn wij als leasemaatschappij niet gerechtigd om eventueel verhogingen van verzekeringspremies gedurende een leaseovereenkomst door te belasten aan de klant. Jij als consument wordt hierin beschermd door Stichting Keurmerk Private Lease. Wij zijn bij deze stichting aangesloten.
Hierbij ook onze excuses dat je over deze kwestie verkeerd bent geïnformeerd door Van Mossel Privé Lease.

Ik hoop dat door deze review klanten gewaarschuwd zijn. Zonder die lange adem betaal ik teveel en werd ik in eerste instantie afgescheept dat de tussentijdse verhoging legaal was,

19 februari 2026

Een aanvraag gedaan voor een private…

Een aanvraag gedaan voor een private lease.
Mijn auto laten taxeren bij een van mossel dealer voor de inruil maar vervolgens is het wachten op een contract.. aantal keer gebeld. Schijnbaar willen ze geen nieuwe private lease klanten want er wordt totaal geen moeite voor je gedaan.
Ik zoek wel iets anders

16 februari 2026

3 jaar private lease auto gehad

Bij begin werd de levering uitgesteld door communicatiefouten en niet leveren van documenten vanuit de zijde van Van Mossel. Contact krijgen bij bepaalde vragen is zeer lastig. Het inleveren verliep ook weer zeer moeizaam. Door een 'storing'bij van mossel ging er iets fout bij de planning. Hierdoor zelf afspraken en vrije dagen moeten verzetten om de auto te kunnen inleveren. Bij het chaderapport worden er mondeling andere kosten vermeld dan dat er uiteindelijk op de factuur staat. Je krijgt hierdoor het gevoel opgelicht te worden. Ik zou het niemand aanraden.

31 januari 2026

NIET DOEN

NIET DOEN! Auto gekregen met ontzettend zwakke accu die al 2 keer gerepareerd moest worden vanwege een terugroepactie van Opel. Extra kosten lopen in de honderden euro’s en Van Mossel blijft zeggen dat ze alles ‘volgens het contract doen.’ Nog nooit zo’n belabberde klantenservice meegemaakt.

14 januari 2026

Van Mossel autolease

Na inlevering van een Peugeot lease auto constateert men allerlei onverklaarbare schades waarvan alle kleinere bedragen acceptabel worden geacht maar de grotere niet. Voor mij onbekende schades op het dak en de dakrand worden niet acceptabel geacht en dus in rekening gebracht. Ik moet zelf maar bewijzen dat die schades er niet waren toen de auto, zonder nadere inspectie, werd opgehaald. Schandelijk.

17 september 2025

Een slechte eerste ervaring..

Voor het eerst voor private lease gekozen. Het geluk was dat er een voorraadauto was die aan onze wensen voldeed. Maar dat was ook het enige positieve aan deze ervaring. Meerdere problemen met de interne communicatie bij van Mossel lease en meerdere keren de levering uitgesteld. De verkoper heeft echt zijn best gedaan om de gaten dicht te lopen, maar het mocht niet baten. Uiteindelijk is de auto geleverd, blij met het uiteindelijke resultaat, niet met de ervaring.

9 juni 2025

Neem geen leasecontract aan bij van Mossel

Had een leasecontract met van Mossel. Verschrikkelijke service. Alles is vertraagd en traag en de communicatie is erg slecht. Konden het leasecontract niet overzetten omdat ze niet eerlijk waren tegen de nieuwe eigenaar en ze vertraagden ook de procedure met meer dan een maand. Toen we het leasecontract opzegden, rekenden ze 1200 euro voor minimale, nauwelijks zichtbare schade aan het oppervlak van de auto. Ik heb het gevoel dat dit bedrijf oplicht.

30 oktober 2024
Logo Van Mossel Autolease

Antwoord van Van Mossel Autolease

Geachte heer Morales,

Het spijt ons enorm te horen dat u een negatieve ervaring hebt gehad met onze service. We nemen klachten zeer serieus en komen graag in contact met u.

U kunt mij bellen of mailen op onderstaande telefoonnummer resp. e-mailadres. Ik hoor graag van u.

Wil Giezenaar
Marketing Directeur
Van Mossel Automotive Group
E: wil.giezenaar@vanmossel.nl
M: +31 6 21 82 56 96

Ik heb een private lease auto gereden…

Ik heb een private lease auto gereden voor 5 jaar lang, heb het netjes gewassen voor hun en het ingeleverd. Natuurlijk na 5 jaar heb je hier en daar gebruikerssporen. Ze hebben letterlijk bijna alles berekend als onacceptabele kosten. In zit op bijna 2000 euro herstel kosten voor een Renault Clio van 2019. Tevens had ik een zogenaamde Premium service waarbij je ophaal service had en na onderhoud de auto gewassen zou worden. Hier heb ik nooit gebruik van kunnen maken omdat het nooit beschikbaar was en de auto werd nooit gewassen na onderhoud. Dan hebben ze de lef om bij het inleveren te vragen of ik de auto had gewassen zodat ze de schades nog beter kunnen zien. Een en al slechte ervaringen ik ga nooit meer leasen.

11 september 2024

Pas op voor van mossel Private lease.

Bij deze waarschuw ik iedereen die bij Van Mossel Private lease in zee wil gaan. In eerste instantie lijkt alles goed, de vele terugroepacties van de auto neem ik voor lief, maar de service is bedroevend. Eerst moet ik (voor een terugroepactie) betalen voor vervangend vervoer terwijl het contract gratis vervoer aan bied. Nu na 3 jaar verder te zijn en na de laatste terugroepactie is het hybride onderdeel van mijn hybride auto kapot, opladen doet hij niet meer. Nu 4 maanden later nog geen bericht of inzage wanneer deze gemaakt wordt. Nu ik van de auto af wil mag ik nog eens een paar duizend euro extra aftikken voor een ondeugdelijk product. Wanneer je hier op in gaat, geeft van Mossel geen gehoor meer. Maar ik mag wel elke maand het volledige bedrag overmaken. Inmiddels krijg ik op geen enkele wijze meer contact met de organisatie en als ik al iemand aan de lijn heb wordt ik doorverbonden en kom ik 'toevallig' weer bij de receptie uit. Al met al, wil ik nu niet alleen van mijn auto af, maar ook van de hele organisatie. Maar ja hoe doe je dat als men niet reageert....

27 maart 2024

Van Mossel Private Lease onbetrouwbaar

Via Van Mossel Private Lease halverwege september via de knop "Direct Leverbaar" een MG4 besteld. Het bestelproces ging fantastisch en snel. Daarna het leverproces in, dat was het andere uiterste in negatieve zin. Gemaakte afspraken over leverdatums worden niet nagekomen, terugbelverzoeken worden genegeerd en meedenken met de klant is niet mogelijk. Men verschuilt zich achter dat de garage moet leveren en dat ze daar niets aan kunnen doen. Met wie heb ik een contract gesloten? Na weken van bellen en afspraken maken (en niet nakomen) blijkt de klachtenprocedure en het Keurmerk ook een wassen neus. Uiteindelijk bovenwater gekregen dat ik mag annuleren, indien de levertijd te lang duurt... ik wacht na een week nog steeds op bevestiging! De klantvriendelijkheid is erg ver te zoeken

21 november 2023
Logo Van Mossel Autolease

Antwoord van Van Mossel Autolease

Beste Henri, bedankt voor het plaatsen van deze review. Wat vervelend dat je al zo lang op jouw MG4 wacht en dat je inmiddels zover bent dat je wilt annuleren. Graag neem ik contact op met mijn collega's bij Prive Lease om te vragen hoe de aanvraag/annulering er nu voor staat. Hiervoor ontvang ik graag je contactgegevens en verdere informatie over de aanvraag via webcare@vanmossel.nl.

Met vriendelijke groet, Marcelle
Van Mossel Webcare