van Spreuwel Transport B.V. Reviews

TrustScore 2 uit 5

2,2

In hun mail wordt aangegeven dat ze bezorgen tor aan de drempel van de bgane grond. Wij hebben een deur die naar de hal leidt en de bezorger vertikte het om door deze deur te gaan. Mijn vrouw gaf aa... Toon meer

Tot drie keer toe lukte het ze niet om een paar planken af te leveren. De eerste poging redde ze - bij lange na - het opgegeven tijdvak niet. De tweede keer waren ze het pakket intern kwijtgeraakt. De... Toon meer

Ontzettend tevreden over de levering van ons zware pakket. Dag van tevoren even gebeld, want van Spreuwel was de tweede bezorger omdat ons pakket uit het buitenland kwam. Keurig te woord gestaan en av... Toon meer

1. Logistieke dienstverlening
  2. Koeriersbedrijf
  3. Rederij

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Historie Van Spreuwel Transport is in 1992 opgericht door C.J.A.M. van Spreuwel, die van huis uit al meer dan 30 jaar ervaring in het transportwezen bezat. Het wagenpark bestond uit 3 vrachtwagens en er werd van huis uit gewerkt. Door uitbreiding v...

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

19 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Bedrijf wat onder niveau communiceert

Bedrijf wat onder niveau communiceert, niet meewerkt. Geheel niet passend kantoor personeel wat olie op het vuur gooit i.p.v. bemiddelend. Spullen op openbare weg, waarover ik logisch gezien niet blij was. Besloot de chauffeur tegen mijn wil het pakket met zijn steekwagen weer mee te willen nemen. Bleef dit veelvuldig proberen, raakte in een strijd om het pakket te laten staan ( badkamer van 9000 euro). Nooit zoiets eerder met een transportbedrijf meegemaakt!! Je gaat nooit en te nimmer met je steekwagen een pakket oppakken als er een vrouw voorstaat om het tegen te gaan en dat meerdere keren. Weg lopen had ook een idee geweest. Dat je dan snotaap wordt genoemd is niet zo gek ! Kantoor geeft dan alsnog het advies aan zo’n jonge chauffeur verder te gaan met het oppakken van het pakket. Hoe kan je als bedrijf nog serieus genoemd worden.

22 september 2023

Topbedrijf

Vandaag een grote levering van zand, cement en tegels gebracht door van Spreuwel. Wat fijn dat er zo goed werd meegedacht en geholpen om alles op de juiste plaats te zetten. Complimenten voor de chauffeur die ook nog een extra ritje moest maken om een kooiaap te halen en daarbij vriendelijk, behulpzaam en correct bleef.
Heel tevreden!!

16 augustus 2023

slechtste transporteur ooit

Een chauffeur met een zending van Hornbach gestuurd die waarschijnlijk niet kan lezen. belt aan bij nummer 20 terwijl het bezorgadres no 16 is en begrijpt niet dat de ingang van de straat bij bij nummer 20 is en niet dat het adres zoals op bon no 16 is. Kosten meer dan 100 euro en mijn personeel meer dam 6o meter laten lopen op basis van uurloon nog een ruim 100 euro. Klacht wordt niet behandeld door van Spreuwen. Flessen trekkers zijn het

14 juli 2023

Top!!

Goede, fijne communicatie met zowel klantenservice als chauffeur, geleverd zonder problemen en optijd!

6 juni 2023

Tevreden

Tevreden! Ik kreeg een avond van te voren een mail met daarin een tijdvak van 3 uur waarin ik mijn bestelling kon verwachten. Ik kon die ochtend via de website makkelijk zien wanneer ik aan de beurt was en dit klopte ook, pakket kwam in perfecte staat aan binnen de aangegeven tijd.

11 mei 2023

Wat een fout bedrijf

Wat een fout bedrijf
Eerst krijg je tijdvak van levering
Zit je thuis te wachten bel je ze op zeggen ze dat ze binnen een uur leveren
En dan krijg je een email
Dat ze niks kunnen leveren omdat ze niks hebben ontvangen
Heb Hornbach gebeld en spreuwel had dag eerder al opgepikt
Gezien de andere reviews zeg ik ook als ze het niet aankunnen moeten ze geen orders aannemen
Zijn moeilijk te bereiken
Track and Trace site werkt niet

25 april 2023

Slechte service

Gisteren met van speuwel transport afgesproken dat ze mijn badkamerspullen incl tegels in de garage die rechtstreeks bereikbaar is zouden zetten. Dit zou ook op de vrachtbrief gezet worden. Zou wel lukken gaf de meneer van de klanten service aan.Echter een chauffeur die absoluut niet aanspreekbaar was en ook niet welwillend tegenover mijn vriendelijk verzoek stond. Ook nadat ik had aangegeven dat ik met mijn rug vanwege een blessure absoluut niet mag tillen.z’n had ik eventueel iets extra’s hiervoor willen betalen.

17 maart 2023

Rot transport bedrijf laten je pakket…

Rot transport bedrijf laten je pakket achter bij de deur en rijden dan weg,

Hoe zou het zijn als het een oude persoon is of vrouw die slecht ter been zijn , En niet naar beneden kunnen lopen waardeloos,

27 februari 2023

Ontzettend slechte bezorging.

U kunt op ons rekenen doordat wij simpel en soepel werken. Wij kennen geen ingewikkelde organisatiestructuur, maar korte en krachtige communicatielijnen. Wat we afspreken, dat komen we voor de volle 100% na. <-- deze tekst geeft Van Speuwel aan op hun website. Vandaag zo'n 20 minuten geleden heb ik aan de lijve ondervonden dat dit absoluut niet is waar hun voor staan!

Ik heb een badkamer besteld en deze worden door van Speuwel geleverd. In de mail staat ook dat zij tot de drempel leveren. Ook staat er (begrijpelijk) dat de weg ZOVEEL MOGELIJK sneeuw en ijs vrij moet zijn.

De chauffeur is bij ons aangekomen en is helaas niet de afspraken nagekomen. De tegels en overige spullen zijn op de hoek van de straat neergezet en deze moeten wij nu zo'n 20 meter lopend verplaatsen. Gelijk onder het mom: "het is te glad", ja daar kunnen ze zich wel achter verschuilen in deze weeromstandigheden. De chauffeur heeft alleen maar geklaagd over zijn pijnlijke knie en heeft geen gedag gezegd toen hij zijn weg verder ging vervolgen. Ronduit asociaal!!

Ik ben de klantenservice gaan bellen. Gelukkig waren deze goed bereikbaar. Meneer gaf eigenlijk alleen maar aan dat hij zuinig wil zijn op zijn mensen...Nou meneer ik wil ook graag zuinig zijn op mezelf. Ik mag een gehele badkamer en 27 pakken tegels 60x60 20 meter gaan sjouwen, en bedankt!!

Over het feit dat meneer de chauffeur klaagde over zijn knie en geen gedag zei bij het verlaten is werd niet gereageerd...Is dit normaal??

Meneer de chauffeur: "fijn weekend alvast u zal wel rond een uur of half 4 klaar zijn vandaag".

15 december 2022

Zeer slecht

Zeer slecht, nog nooit zo meegemaakt. Ik vroeg aan aan hem, laat je zo alles buiten staan ?
Ja, zei hij.
Denk laatste keer bij Maxaro te bestellen als zij met deze bedrijf samen werken.
Ik vroeg nog aan Maxaro of zij eigen bezorgdienst hebben en ze zeiden ja. Ons zelf, maar als in de winkel goeie service krijgt, verwacht je niet dat dat de bezorgdienst allerminst effe binnen zet , het is toch een begane grond eengezinswoning.

Heel jammer, deze tijd nog zulke bedrijf met zulke bezorgers werken

16 november 2022

Heb een Douchewand van Maxaro besteld

Heb een Douchewand van Maxaro besteld.
Werd netjes zoals gepland geleverd tussen 10:35 en 13:41 uur. De bezorger had de bestelling zelfs naar 2 hoog willen brengen, maar i.v.m. verbouwing hoefde dit nog niet.

Maxaro had mij nadat ik de bestelling had geplaatst direct gebeld met de mededeling dat de bezorgers niet op hogere verdiepingen levert.
In mijn geval had ik dus geluk met deze vriendelijke bezorger.
Maar let er op als je tegels of andere echt zware dingen besteld!

7 november 2022

Bezorgdienst via hornbach

Bezorgdienst via hornbach.
Vanochtend stond de bezorger beneden, via de intercom werd kort doorgegeven dat hij het pakket in de hal zou zetten tot mijn verbazing. Omdat ik in een training zat gevraagd of hij het pakket met de lift naar boven wou sturen en ik het zelf wel zou aannemen. Helemaal geen reactie of uitleg. Ik ben zeer ontevreden, het was vervelend om mijn training te moeten stoppen om mijn pakket beneden te halen maar voor andere mensen die slecht ter been zijn vind ik dit niet kunnen.

26 oktober 2022

Leugens

Afgelopen maandag ochtend zou tussen 7.19en 10.26 uur (?) geleverd worden. Om 9.36 mailtje dat ze niet hadden kunnen leveren omdat bewoners niet thuis waren terwijl wij vanaf 7.00uur " achter" de deur zaten. Gebeld om 10.15 uur en toen bleek het een leugen te zijn. Onze spullen waren nog niet eens aangekomen bij deze leverancier!!!!!! Dus waren ze helemaal niet aan de deur geweest! Waarom niet gewoon eerlijk zeggen hoe het zit maar liegen en net doen of het aan ons ligt!

25 oktober 2022

In opdracht van Maxaro werd een…

In opdracht van Maxaro werd een verkeerde badkamerkast geleverd. Mannetje in gehuurd voor verder transport naar boven want de levering is tot aan de eerste drempel. 2 dagen later komt dezelfde firma de kast ophalen geheel buiten planning, maar weigert de kast zelf te transporteren naar beneden, steekwagentje stond al klaar, je vraagt je toch af wat voor firma is dit die verwacht van een oud vrouwtje dat zij dit alles nog naar beneden brengt, te gek voor woorden maar dat een Firma als Maxaro met deze transportfirma samenwerkt, ongelofelijk, nooit meer iets bestellen bij Maxaro !!

20 oktober 2022

Is dit jouw bedrijf?