Vanvelzenmode Reviews 211

TrustScore 1 uit 5

1,1

vanvelzenmode, vanulzenmode sites met als doel misleiding en verkoop chinese troep voor veel te veel geld. maak niet de fout hier iets te kopen

Alles wat dit bedrijf verkoopt, wordt op Temu ook aangeboden (het zijn exact dezelfde producten, dezelfde plaatjes zelfs). Goedkope rommel uit China en maten die niet kloppen. Vlekken op kleding. KOOP... Toon meer

Dit bedrijf is een enorme scam! Het zijn oplichters! Twee coltruien besteld die komen gewoon niet, dan sturen ze eerst een fake en niet kloppende tracking code mail en dan, opeens, antwoorden ze helem... Toon meer

Bestelling gedaan, een foute tracktrace nummer ontvangen en de bestelling is nergens terug te vinden. Reclameren lukt niet want ze reageren niet nergens op de enige manier om je geld terug te kri... Toon meer

1,1

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

VAN velzen oplichters …

Dezelfde ervaring als de rest van de reviews. Je besteld wat doen beloven in 2 dagen te leveren en dan wordt het uit eindelijk 7 werkdagen. Je besteld 1 maat groter xl ipv l als het advies op de site en dan nog bij binnenkomst is het een s.
Ga je in conclaaf krijg je je geldkist terug alleen 50% bij een volgende bestelling wat ik dus niet ga down. Stelletje koekwauzen en oplichters zijn het.

20 december 2024

Van Velzen mode oplichters

Ik denk inderdaad dat het een oplichtersbende is. Nog steeds niks ontvangen en niemand reageert op de mails die je stuurt. Coltrui van casmir besteld voor €45,- Ik denk gewoon mijn geld kwijt en weer een miskoop rijker. Ik hoop dat ze neppers echt aanpakken. Zo jammer dat zo’n soort mensen door kan blijven gaan. Dus gewoon niks meer kopen bij die hufters. 😤😤

28 december 2024

Chinese troep voor veel te veel geld

Chinese troep voor veel te veel geld. Alles op de site ziet er mooier uit dan in de werkelijkheid. Doe je zelf een plezier en geef je geld uit aan kleding die wel volgens Europese normen gemaakt wordt. Dat ís mooier en blijft langer goed.

Naast de povere kwaliteit duurt ook de levering onnodig lang.

Er zijn in Nederland meerdere webshops die deze rommel voor ongeveer dezelfde bedragen verkoopt. Laat je er niet in luizen zoals mij gebeurde.

Mij zien ze er niet meer terug.

2 truien besteld zowaar geleverd

2 truien besteld zowaar geleverd. Maatvoering L is veel te klein voelt aan als een M.
Retour zenden vergeet het maar, 'afgeprijsde' artikelen kunnen sowieso niet geretourneerd worden. Er is ook geen productlabel ingenaaid dus je weet niet wat je werkelijk krijgt. Maar het is zeker geen kasjmier.

LET OP:
Van Halen Mode
Vena Mode
Barneveld Mode
Farro Mode
Van Zilst Mode
Modehuis Aalborg
....allemaal dezelfde 'oplichters' alleen een andere naam.
Ga zien of een van de kinderen de truien past...

4 januari 2025

Aanvulling op vorig review

Mijn vorig negatief review een beetje herroepen. De bestelling is uiteindelijk geleverd maar feit blijft dat je denkt dat je met een Nederlands bedrijf te doen hebt, maar de spullen komen gewoon van ver, van China. Daardoor is de levertijd lang. Het zou eerlijker zijn dit te vermelden. De maat klopt niet helaas, veel te klein, zal ook wel van Chinese maten afkomstig zijn.

Oplichter!!

Dit is een nepshop, koop hier niet!! In december een jas besteld als kerstcadeautje en in alle haast niet verder gekeken naar de betrouwbaarheid, zag er op het eerste gezicht betrouwbaar uit. Nu 3 weken later nog geen jas binnen en er wordt niet gereageerd op mijn mails.

14 december 2024

Besteld waren 2 100% cashmir coltruien.

Besteld waren 2 100% cashmir coltruien.
Levering de volgende dag. Nou niet dus!!!
2,5 week later pakketje uit China met 2 polyester truien. Zit geen cashmir in. Normaal kijk ik op review, maar de naam kwam vertrouwd over. KOOP HIER NIET!!!

3 januari 2025

Helaas, Chinese pindakaas

Helaas keek ik te laat naar reviews van deze site. Ik ging pas googelen toen ik langer dan gezegd op mijn schoenen wachtte en toen ze er eindelijk waren, bleken ze zeker 2 maten kleiner te zijn dan dat maat 38 behoort te zijn. Ze stinken ontzettend chemisch, echt Chinese troep. Op mijn mails krijg ik geen antwoord.

16 december 2024

Wat een bagger

Wat een bagger! Ontzettend slechte kwaliteit. En nog vrij prijzig ook.
Slecht retour beleid. Verwachte retourkosten vijftien tot vijfentwintig euro.
Weggegooid geld

1 januari 2025

1.Slechte kwaliteit 2.niet geleverde schoenen

1:trui besteld, wel geleverd maar van slechte kwaliteit,en anders dan op de website.Retour sturen zinloos gezien de hoge kosten (20-30 euro) Bovendien kunnen afgeprijsde artikelen niet geretourneerd,maar alle producten zijn zogenaamd afgeprijsd.
Zonde kan ik zo weggooien.
2.Schoenen besteld voor mijn kleindochter,betaald maar nooit geleverd.Er wordt niet gereageerd op mijn mails.Bellen kan niet.. en een concrete winkel is er ook niet.Ik vrees dat dhr.van Spierenburg (e-commerce)inderdaad een oplichter is.Ga het melden bij Consuwijzer zoals iemand anders al suggereerde.
Wees gewaarschuwd dus…

15 december 2024

Niet bij dit bedrijf kopen = maten kloppe niet en komt uit China…

Niet bij dit bedrijf kopen = Chinees spul. Ziet er anders uit dan op foto. Maten kloppen niet, valt veel te klein uit. Ik had 2 maten herenjassen besteld. Toen ik ze beide wilde retourneren kreeg ik de vraag of ik ze wilde houden omdat retourneren 20 euro kost én of ik een nieuwe wilde bestellen met 50% korting. Rare actie. Wat heb ik aan 3 zulke waardeloze jassen!

27 december 2024

Bestelling NIET geleverd!!

Een bestelling van 20 oktober 2024 !! is tot op de dag van vandaag 01/01/2025 nog steeds niet geleverd. Ondanks herhaalde verzoeken geeft men, ondanks belofte dat alles goed komt, niet thuis. Waardeloze service verlening. Trap er dus niet in om bij Vanvelzenmode iets te bestellen.

1 januari 2025

MISLEIDENDE NEP SITE DROPSHOPPER. Meld klacht gemakkelijk bij consument en markt. Zodat dit soort misleidende sites uit de lucht worden gehaald .

De site van Velzen mode kwam veel bovenaan te staan bij de zoekresultaten en de site zag er goed uit.. Op de site stond ook voor 23 uur besteld de volgende dag geleverd. Dus ik dacht dat ik te maken had met een echt bedrijf en een eigen voorraad en niet met een dropshipper. Ik had een coltrui besteld en na 12 dagen wachten kreeg ik een veel te kleine trui van waardeloze kwaliteit uit China opgestuurd?!. Na contact te hebben opgenomen bleek dat het terugsturen eur 20 kostte of ik anders deze trui kon houden en 50% korting zou krijgen op de volgende bestelling. Ik ga me toch niet 2x aan dezelfde steen stoten?! Koop niets via deze site. !! Als je goedkope kleding troep uit China wilt bestellen kun je dat beter zelf doen voor 1/3 van de prijs.

31 december 2024

ingertrapt

ik ben er ook ingetrapt het duurde eerst heel lang toen kwamen ze binnen in een zak toen ik ze paste waren ze 5 maten te groot en ik kan ze ook niet retourneren.

anna-loize terlouw

30 december 2024