vanvelzenmode, vanulzenmode sites met als doel misleiding en verkoop chinese troep voor veel te veel geld. maak niet de fout hier iets te kopen
Alles wat dit bedrijf verkoopt, wordt op Temu ook aangeboden (het zijn exact dezelfde producten, dezelfde plaatjes zelfs). Goedkope rommel uit China en maten die niet kloppen. Vlekken op kleding. KOOP... Toon meer
Dit bedrijf is een enorme scam! Het zijn oplichters! Twee coltruien besteld die komen gewoon niet, dan sturen ze eerst een fake en niet kloppende tracking code mail en dan, opeens, antwoorden ze helem... Toon meer
Bestelling gedaan, een foute tracktrace nummer ontvangen en de bestelling is nergens terug te vinden. Reclameren lukt niet want ze reageren niet nergens op de enige manier om je geld terug te kri... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Dit is pure oplichting zulke slechte…
Dit is pure oplichting zulke slechte kwaliteit nog nooit gezien
Mensen trap er niet in ze bestellen zelf alles bij webshops als temu en nog slechter en je geld terug krijg je nooit
Trui besteld komt bij temu vandaan…
Trui besteld komt bij temu vandaan slecht Chinees spul heel lang onderweg.
Dropshipping.
Bestel hier niks meer!
Noorse trui
Ik kocht voor 40 euro een Noorse wintertrui
De kleur was echter heel anders dan op de website.
Ik heb gelijk aangegeven te willen retourneren
Na 2 mails dat kleurverschil kan plaatsvinden kreeg ik geen reactie meer.
Hoezo klantvriendelijk?
Verder is de kwaliteit a la Chinees productie terwijl ik voor €40 wel een goede kwaliteit verwacht
Ik ga officiële klacht bij de klachtencommissie indienen
Kansloze producten
Kansloze producten, maten kloppen voor geen meter en alle zooi komt uit China. Mail bounced, dus kan met geen mogelijkheid contact leggen. Niets bij bestellen!!
Je besteld in Nederland maar krijgt pas…
Je besteld in Nederland maar krijgt pas na weken wachten Chinese rommel opgestuurd. Voldoet totaal niet aan de verwachting, kwaliteit is slecht en maatvoering is 3 maten kleiner dan wat normaal is in NL. Trap er niet in!
Ik ben er in getuind met de VAN VELZEN…
Ik ben er in getuind met de VAN VELZEN MODE.
Made in China dus dit is de Bestelling #4930.
37,95 ideal blijft op zelfde plaats staan in de track&trace. dus niet geleverd binnen 2 dagen.
Dit is dus een site die zijn belofte niet nakomt.
PAS OP DUS GELD TERUG DAT ZAL NIET.
OPGELICHT--
Hart onder de riem voor de wachtenden
Deze review is speciaal bedoeld voor degenen die nog zitten te wachten op hun bestelling!
Vooropgesteld:ook wij zijn misleid door de Nederlandse naam van het bedrijf.
Mijn vrouw had in december vorig jaar 2 truien en een broek voor haar en 1 vest voor mij besteld. Zij had de reviews niet gelezen. Via de app 'Parceltracker' kwamen wij er achter dat het een dropshipper was. Het spul zou uit China komen.
Ok. Het zij zo. Eigen schuld, dikke bult.
Op 27 december werden het vest en 1 trui geleverd. Intussen hadden wij heel wat reviews gelezen. Het was dus een spannend moment. Tot onze verbazing (gelet op alle negatieve reviews) was zowel het vest als de trui conform de belofte qua pasvorm, qua stof en kwaliteit. Zucht van verlichting!
Nu wachten op de volgende levering. Die was inmiddels 23 dagen onderweg. Via de tracker konden wij het prima volgen. Ha, daar waren ze in 2 pakketten: 1 trui en 1 broek voor mijn vrouw. Snel uitgepakt, de stof goed bekeken en de boel gepast. Als gegoten. Niets mis mee. Dus mensen, je kunt ook geluk hebben. In dit geval werd ons geduld beloond.
Bestelde trui maat xl veel te klein…
Bestelde trui maat xl veel te klein paar keer mail gestuurd voor retour zenden geen reactie. Ik zou hier niks bestellen.
Oplichter
Te laat de reviews gelezen. Twee jassen besteld nog steeds niks binnen. Het gekke is dat ik 2 mails heb ontvangen maar deze nergens meer kan terug vinden. Kan dat zomaar verdwijnen?
Ik denk dat we met zijn allen actie moeten ondernemen tegen deze oplichter. Zou het een leuke zijn voor Kees van der Spek?
Dropshipping..
Dropshipping.., ik ben erin getrapt .. 10 dagen wachten en ipv een lamswol was het polyesther. Ben bezig met proberen geld terug te krijgen, maar krijg geen reactie
Nepshop
Nepshop, lijkt Nederlandse winkel maar trapte erin en heb 5 weken op een paar suède (nylon) pantoffels voor een mega prijs, blijkt achteraf , gekocht.
Mooi kerstkadootje!
Ik heb melding gemaakt op Consuwijzer.
Hopelijk wordt dit vaker gedaan om dit te stoppen.
Ik ook met mijn domme hoofd ingetrapt
Ik ook met mijn domme hoofd ingetrapt. Ik heb meerdere mails gestuurd en ge-eist om mijn geld terug te krijgen, daar achteraan nog een betaalverzoek gestuurd maar ik kan zwaaien naar mijn geld denk ik. Misschien zouden hier toch meerdere meldingen van gemaakt moeten worden zodat iedereen het geld terugkrijgt waar hij of zij recht op heeft.
Let op! Oplichters! Denk je dat je een leuke jas hebt…
Let Op! Wat een oplichters! Denk je dat je een leuke jas hebt gekocht, niet dus! Op de foto ziet het er heel mooi uit maar de werkelijkheid is heel anders! Blouse bestelt en de maat klopt voor geen meter. Dacht te kopen bij een Nederlands bedrijf zonder risico. 25 december bestelt, gisteren geleverd dus binnen 5-7 dagen leveren ze niet! Nu maar hopen via het contactformulier dat ik een retour label krijg aangezien ik geen email kan sturen! Krijg alleen bij hun emailadres een foutmelding! Er staat in de voorwaarden dat je het binnen 14 dagen retour mag sturen. Dit is dus niet waar! Ze schrijven dat artikelen die je afgeprijsd hebt gekocht helemaal niet mag ruilen! Ik heb nog nooit een afgeprijsd artikel niet kunnen ruilen, bij Van Velzen Mode is dit het addertje onder het gras! De verpakking is gelijk aan Ali Expres of Temu! Pure oplichting!!!! Ik heb een melding gedaan bij nietborgd.nl en ze hebben mij geantwoord. Mijn klacht is bij hun in behandeling. Laten we massaal ervoor zorgen dat dit bedrijf stopt! 7-2-2025 dankzij nietbezorgd.nl heb ik mijn geld retour ontvangen. Heel fijn en bedankt nietbezorgd.nl
Dropshipping of niet
Dropshipping of niet, een Nederlands bedrijf heeft zich aan bepaalde regels te houden. Wettelijk vast gelegd of niet. Als consument heeft ieder recht op een correcte behandeling. Bij dit bedrijf is er geen correcte behandeling. Er komt geen reactie op e-mail. Er is geen telefoonnummer beschikbaar. Het is ronduit slecht.
Ik dacht altijd ik trap er niet in,en…
Ik dacht altijd ik trap er niet in,en dan toch
Omdat de website er zo Nederlands uitziet
En de naam.
Maar het is gewoon een dropshipping.
Ik heb mijn trui uiteindelijk wel ontvangen maar het dubbele betaald als rechtstreeks bij temu of Alie
Ook ik ben erin gestonken
Ook ik ben erin gestonken. Levering rechtstreeks uit China en niet binnen de 5-7 werkdagen. Bovendien was exact hetzelfde product bij AliExpress 25% van de prijs bij Vanvelzenmode. Dit is dus gewoon een dropshipper, die van niets vermoedende kopers profiteert. Voortaan eerst de reviews opzoeken dus, ook al lijkt het een betrouwbaar Nederlands adres. En zelfs dan...Oplichters.
OPLICHTERS!
OPLICHTERS!
Mijn zoon heeft een broek besteld, waarvan het knoopsgat dicht is. Na een mail naar het bedrijf, krijg ik een antwoord dat dit zo hoort, zodat je zeker weet dat het een nieuwe ongedragen broek is...... Serieus!!! Zo ook met FARRO MODE.. zelfde oplichters... een dure les voor mijn puberzoon, die is nu zijn kleedgeld kwijt is aan deze malafide bende!
Waardeloos bedrijf (als je het al een…
Waardeloos bedrijf (als je het al een bedrijf mag noemen).
Je besteld er omdat je verwacht dat het een bedrijf is wat vanuit Nederland verstuurd. Je ziet namelijk PostNL in je scherm tijdens het bestellen. Blijkt uiteindelijk allemaal Chinese rotzooi te zijn dat ze via dropshipping sturen. Je order laten annuleren is ook niet mogelijk. Als je een mail stuurt krijg je kort erna een track & trace die ff snel aangemaakt is. Reactie op je mail kan je ook vergeten. Dit is een groot scam project waarvan de eigenaar al meerder van heeft gehad. Dit kan je makkelijk nakijken op internet. Eigenaar heeft meerdere bedrijven opgezet met dezelfde scampraktijken. Welk bedrijf krijgt al zijn reviews 1 ster. Word tijd dat deze man aangepakt gaat worden!
Nooit eerder ingetrapt
Nooit eerder ingetrapt. Bestelling ook nog niet ontvangen maar merkte al op dat cirro langs zou komen. Dat is nooit goed nieuws en na dit alles gelezen te hebben snap ik ook waarom.
Tip:
Als je met creditcard betaald hebt, kan je geld terugvragen indien jouw bestelling nep is (dus geen Kasjmier zoals in mijn geval).
Adres is makkelijk te achterhalen. dus doe aangifte.
Bagger
Helaas achteraf pas de reviews gelezen 😡
Ik dacht een mooie trui voor mijn broers 80 jarige verjaardag te kopen.
Maat m besteld, ws Chinese maat want het is gewoon een xs.
En de kwaliteit is duidelijk, na gebruik wegwerpen!