vanvelzenmode, vanulzenmode sites met als doel misleiding en verkoop chinese troep voor veel te veel geld. maak niet de fout hier iets te kopen
Alles wat dit bedrijf verkoopt, wordt op Temu ook aangeboden (het zijn exact dezelfde producten, dezelfde plaatjes zelfs). Goedkope rommel uit China en maten die niet kloppen. Vlekken op kleding. KOOP... Toon meer
Dit bedrijf is een enorme scam! Het zijn oplichters! Twee coltruien besteld die komen gewoon niet, dan sturen ze eerst een fake en niet kloppende tracking code mail en dan, opeens, antwoorden ze helem... Toon meer
Bestelling gedaan, een foute tracktrace nummer ontvangen en de bestelling is nergens terug te vinden. Reclameren lukt niet want ze reageren niet nergens op de enige manier om je geld terug te kri... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Niet intrappen
Niet intrappen. Dacht dat het een Nederlands bedrijf was.2 dezelfde broeken besteld. Twijfelde tussen l wn xl . Xl besteld . 1 exemplaar.prima, andere veel te klein.
Dit gemeld; kreeg voorstel om nog een te.bestellen met 50 korting omdat terug sturen naar China heel duur is. Later nog te horen dat retourneren op aanbiedingen niet kan. Blijkbaar ook niet als Van Velzen degene zijn die de fout maken door een foute maat.te sturen. Schandalig dat dit in Nederland legaal is.
Ook ik ben er ingetrapt.
Ook ik ben er ingetrapt.
Na het snel zoeken van een nieuwe broek, had ik eerst de fout gemaakt door de verkeerde maat te bestellen. Ik kon nergens bij de bestelling zien voordat hij was verstuurd om hem te annuleren dus had netjes een mail gestuurd. Hij zij dat ik de mail had verzonden nadat hij het pakket had verzonden maar dat was niet waar. Toen ben ik verdere onderzoek gaan doen en landde hier op trustpilot om te zien dat meerdere mijn problemen hebben. heb nu een vergoeding geeisd en gebruik mijn recht om binnen 14 dagen terugbetaling te krijgen en als hij weigert stap ik naar de politie
schoenen besteld nooit aangekomen heb…
schoenen besteld nooit aangekomen heb verzoek van terug betaling gedaan mar geen reactie gehad
BESTEL HIER NIET!!!
Bestel hier niet!
Het is een oplichtersbende en het wordt hoog tijd dat dit aangepakt wordt.
Ik ga voortaan weer gewoon ouderwets naar de winkel, dan zie je wat je koopt.
Van alles gaat er mis bij van Velzen Mode
Van alles gaat er mis. Levertijd veel te lang. Kwaliteit slecht en retourneren wordt gefrustreerd. Heb wel het adres van het bedrijf kunnen achterhalen. In het handelsregister staat dus niet Van Velzen Mode, maar
van Spierenburg Ecommerce. Adres in Zaltbommel. Ik ga er persoonlijk heen.
Ik had de revieuws moeten lezen,
Ik had de revieuws moeten lezen,
Chinese rommel, ziet er op de site aardig uit, totdat je e.a thuis krijgt, niet doen is het advies, retourneren waardeloos
Je kan een andere maat krijgen met 50 %
Korting kost je hoe dan ook geld.
1ster is veel te veel idd
Dropshiping misleidende website
Dropshiping misleidende website. Er is geen winkel. Valt onder de Wet oneerlijke handelspraktijken. Ik wil de overeenkomst vernietigen. Er wordt niet op de mail gereageerd.
NEPSHOP!!
Je denk bij een Nederlandse shop te bestellen. Maar wat ze afsturen is Chinese troep!! Maten kloppen niet. Bestelling is weken onderweg. Ze bieden de producten met korting aan, retour sturen is dan geen optie.
Kortom gezegd zonde van jou geld als je hier wat koopt.
Ik besteld 2 cashmere koltruien maat M…
Ik bestelde 2 cashmere koltruien maat M op 27-12-2024. De bestelling zou ik de dag erop binnenkrijgen volgens de website. Dit duurt en duurt. Mail gestuurd waar mijn bestelling blijft. Geen reactie. En dan komt eindelijk mijn bestelling binnen op 10-01-2025. Het blijken koltruien van kasjmier ipv cashmere. De muiters. De truien zien er niet uit, foute stof, geen waslabels in de trui zelf aangebracht en aan de buitenkant van de rechterschouder hebben ze een label in de naad genaaid. Ik denk direct retourneren en mijn geld terug vragen. Dit kan niet, omdat deze trui met korting is. Ze doen bewust alles met korting volgens mij, zodat je nooit kunt retourneren. Ook de retour procedure is heel bijzonder en (bewust) niet haalbaar. Ook hier reageren ze niet op emails die je hier over dient te sturen. Ik voel me zwaar opgelicht door Van Velzen Mode. Mijn advies: nooit (meer) iets bestellen want je komt helaas bedrogen uit. Had ik maar eerst op trustpilot gekeken.
Geld teruggestort na modelbrief
Je hebt recht op 14 dagen bedenktijd, ondanks zijn verhaal over afgeprijsde artikelen. Maak een account aan bij de consumentenbond, gebruik de juiste modelbrief. Binnen 10 minuten was mijn geld teruggestort
Dropshipping vanuit China.
Dropshipping vanuit China.
Geven aan binnen een week te leveren, echter na een mailtje blijkt dit 3 weken te zijn.
Deze kwaliteit had ik ook zelf daar kunnen bestellen.
Ze doen alsof het Nederlandse producten zijn, maar dit is zeker niet waar.
Diefstal
Diefstal, geen reactie op de mail, producten worden niet geleverd.
Liever 0 sterren dan 1
Liever 0 sterren dan 1. Oplichters
Waardeloos bedrijf. Xl jas besteld bleek een kindermaat. Verzoek gedaan om retour te sturen, werken ze niet aan mee.
Krijg als aanbod om 50% korting bij een volgende levering te krijgen omdat de retourkosten naar China te hoog zijn.
Ik overweeg aangifte te doen.
3 truien besteld bij deze oplichters
3 truien besteld bij deze oplichters. Is chinese troep en orders worden ook nog niet juist verstuurd. Contact zoeken met van Velzen heeft geen zin want ze reageren ook niet op emails.
Ook ik ben er in getrapt!!!
Ook ik ben er in getrapt!!!
Wat een flut kwaliteit, troep uit China,
Echt vreselijk!! Bestel hier niets het is echt slecht,! Je wordt opgelicht, ik heb een jas besteld, een fluffy winterjas, nou het is nog dunner dan een vest, je kan het geen jas noemen!
Ouderwets opgelicht.
Vergeten de website Truspilot te checken....eigen schuld. Heb direct de trui en jasje in de container kunnen gooien. Niet eens aangetrokken. Het leek wel een dwijl en stonk ook nog eens. Ouderwets opgelicht. Dacht dat het mij nooit zou gebeuren. Ik kan me voorstellen dat de eigenaar van de site, Spierenburg ondertussen een veilig adresje heeft opgezocht na het oplichten van al die mensen.
Oplichters
Het zijn oplichters! Dure jas nu ben ik 80,- kwijt en de jas kan niet eens open of dicht met deze rits.... Totaal niet wat op het plaatje staat! Heel triest dat je zo wilt zijn. Mailen lukt niet meer ik ben geblokkeerd.
Oplichters
Tussenpersoon die alles zelf in China besteld voor een fractie van de prijs. Maten kloppen niet met wat we gewend zijn. Als je kleine kinderen hebt, dan passen ze het misschien net, als je tenminste een volwassen maat 'large' hebt besteld. Retourneren kan niet want alles is in de aanbieding, en dan niet mogelijk. Niet kopen dus!
Hoe kan dit bedrijf verbeteren vraagt…
Hoe kan dit bedrijf verbeteren vraagt Trustpilot? Die kan niet verbeteren. Van Velzen mode is willens en wetens opgericht om mensen op te lichten. Hij zegt dat het een Nederlands familiebedrijf is. Dat is niet waar.Hij verkoopt alleen maar rotzooi. Ik heb pas een review geplaatst. Die is door Trustpilot verwijderd omdat ik zijn naam vermeld had. Die naam staat ook op de site van van Velzen mode.. Dus dat jochie van net 20 belazerd iedereen maar hij mag niet genoemd worden. De oplichter wordt beschermd. .Ik ben er ook ingetrapt.
Let op!!! Oplichters
Let op!!!
Je krijgt je spullen niet!
Dit zijn oplichters.