vanvelzenmode, vanulzenmode sites met als doel misleiding en verkoop chinese troep voor veel te veel geld. maak niet de fout hier iets te kopen
Alles wat dit bedrijf verkoopt, wordt op Temu ook aangeboden (het zijn exact dezelfde producten, dezelfde plaatjes zelfs). Goedkope rommel uit China en maten die niet kloppen. Vlekken op kleding. KOOP... Toon meer
Dit bedrijf is een enorme scam! Het zijn oplichters! Twee coltruien besteld die komen gewoon niet, dan sturen ze eerst een fake en niet kloppende tracking code mail en dan, opeens, antwoorden ze helem... Toon meer
Bestelling gedaan, een foute tracktrace nummer ontvangen en de bestelling is nergens terug te vinden. Reclameren lukt niet want ze reageren niet nergens op de enige manier om je geld terug te kri... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Oplichters zijn het .de tyfuslijers.jas…
Oplichters zijn het .de tyfuslijers.jas gekocht was veel te klein email gestuurd voor retourneren email gekregen dat het 20 of meer euro zou kosten. wat een onzin zeg ,zou bij volgende bestelling het voor de helft van de prijs krijgen.of ik daar nog iets zou kopen pff.niks meer gehoord
Crimineel.
Ik plaatst niet snel iets negatiefs.
Maar deze webshop, de mensen hierachter, dat zijn CRIMINELEN.
Geld terug gekregen
Ik heb hier een jas besteld.
Daarna besloot ik pas de reviews te lezen.
Ik heb de bestelling geannuleerd.
Vervolgens kreeg ik de mail dat het verzonden was.
Een mail terug gestuurd dat ik de bestelling geannuleerd heb.
Toen het pakket aangeboden werd door DHL heb ik het geweigerd en retour laten sturen.
Na wat getouwtrek aangifte gedaan(wat de politie afraad omdat het om dropshipping gaat) en op de site van DAS gratis een brief op laten stellen.
Daarna kreeg ik het bericht dat ik mijn geld terug krijg en ook heb het ook daadwerkelijk ontvangen.
Slechte service
Slechte service! Ik kreeg een heel ander vest opgestuurd dan ik had besteld. Ik mocht het niet terugsturen want het was afgeprijsd.
Waardeloos bedrijf!!!!
NIET BESTELLEN HIER!!
NIET BESTELLEN HIER!!! HET IS EEN CHINEES BEDRIJF, SLECHTE KWALITEIT, 2 MATEN TE KLEIN EN GEEN RETOURMOGELIJKHEID JA 20 EURO OF ZE BIEDEN JE 50% AAN OP EEN VOLGENDE BESTELLING.
WIL JE NIET, DUS GELD KWIJT. HEB VEEL GEMAILD MAAR DRAAIT UIT OP NIKS. BELACHELIJK DAT DIT ANNO 2025 NOG VIA GOOGLE BESTAAT. PAK DEZE BAGGER HANDEL OP WANT HET IS GELD STELEN VAN BURGERS OP EEN GENIEPIGE MANIER.
Hebben 3 weken geleden jas besteld en…
Hebben 3 weken geleden jas besteld en nog steeds niet ontvangen
Super slechte service
Super slechte service! Niet bestellen hier! Op de website staat vermeld dat je artikelen mag retouneren, dit is dus niet het geval. Ook leek mijm bestelde jurk echt nergens na!
bestelling komt niet binnen…
Nog steeds geen bestelling binnen gekregen. Ik krijg ook geen contact met het bedrijf.
Chinees bedrijf dat zich voordoet als Nederlands bedrijf. Retourneren onmogelijk
Product komt niet overeen met de afbeeldingen op de website. Als je dan wilt retourneren kom je er achter dat het geen Nederlands bedrijf is, maar er direct uit China geïmporteerd en gehandeld wordt. Retourneren is voor kosten van de klant (vreemd) en er wordt aangegeven dat je het product dus beter kunt houden en er 50% korting op de volgende bestelling wordt gegeven. Niet hier bestellen! Te laat de rest van de nuttige reviews gelezen helaas..
Mijn partner is er ook ingetrapt (opgelost)
Mijn partner is er ook ingetrapt , ik heb de eigenaar 2 maal verzocht om dit op te lossen echter geen gehoor.
Aangifte volgt en melding bij de nodige organisaties staat op de planning.
Wil iedereen die gedupeerd is door dit bedrijf lid worden van mijn nieuwe pagina.
Als ik juridisch verder ga kunnen we samen verder.
Facebook groep Opgelicht Nederland
Update 26-01-2025
Inmiddels na diverse formele e-mails het volledige aanschafbedrag retour ontvangen op de rekening.
In elk geval een wijs besluit en ik hoop dat het bedrijf zich gaat richten op eerlijke verkoop.
In elk geval bedankt VanVelzenmode.nl voor de afwikkeling.
Trap er niet in, het is chinese rotzooi
Helaas heb ik nu pas de recenties gelezen, want ook ik ben er ingetrapt helaas. T ziet er mooi uit op de site, maar is t niet.
Via lootjestrekken.nl kwam ik op deze site. Kocht n spijkerbroek mt s. Paste niet want was kindermaat, bovendien met elastiek in band en de kleur kwam niet overeen. Het was de bedoeling voor onder de kerstboom maar ik ontving t pas in januari vanuit china inderdaad. €40!!! Schandalig!!
Ik heb geen zin om hier negatieve energie v te hebben maar ik probeer n steentje bij te dragen om mensen te waarschuwen voor dit soort lui.
Koop hier niet!
Je kan geld terugvragen!!
Ook ik ben er ingetrapt, hier geen artikelen bestellen. Het lijkt in de verste verte niet op wat je besteld, en er is op geen manier contact te krijgen met het bedrijf.
Na veel mailen, dreigen met aangifte en onderstaande gestuurd te hebben heb ik wel mijn geld teruggekregen:
"Beste,
In artikel 6:230o BW – Herroepingsrecht, in Titel 5 van Boek 6 van het Burgerlijk Wetboek (BW) staat de herroepingsplicht beschreven:
Lid 1: Dit artikel bepaalt dat de consument bij koop op afstand het recht heeft de overeenkomst binnen 14 dagen zonder opgave van redenen te ontbinden (de bedenktijd).
Lid 2: De bedenktijd gaat in op de dag dat de consument het product ontvangt.
Morgen zal ik aangifte doen bij de Politie wegens fraude.
Graag ontvang ik op zeer korte termijn feedback."
Mijn advies: NOOIT bij bestellen, maar als je besteld hebt je geld terugvragen
Levertijd is niet zoals op de website…
Levertijd is niet zoals op de website vermeld. Geen reacties op vragen terwijl een 24 uur response wordt vermeld. Contact is niet mogelijk. Pure drop shipping en een black box.
Naast niet voldoen aan consumentenrecht, sprake van stelselmatige oplichting (326e WvSr.)
Beroepsmatige online handelsfraude (art. 326e WvSr.) sinds in ieder geval oktober 2024. Naast niet voldoen aan consumentenrecht (6:230o/s/r BW).
C-489/07 (Messner/Steinbeck);
ECLI:NL:RBMNE:2017:3455;
Spierenburg e-Commerce BV heeft geen contactpunt. Ik vermoed dat deze eenmans-brievenbusfirma als "mule" fungeert en dat deze alsmede de website in buitenlands beheer zijn getuige de auto-vertaalde e-mailreacties.
Gedupeerde consument, doe aangifte bij de Politie!
Laat daarin opnemen dat je alsnog je geleden schade vergoed wil zien, dan kunnen officier en rechter dat meenemen in de strafrechtelijke afhandeling.
De vele aangiften zijn nodig om dit type oplichtingsformats uit te roeien. Neem de moeite.
Doe ook melding bij de Consumentenwijzer (ACM), en verwijs daarin naar uw aangifte!
Op basis van reviews hieronder dus al 190+ gedupeerden (20000+ Euro schade) sinds oktober, en dat is exclusief de niet-melders.
Politie en Justitie zeer traag met ingrijpen. Officier van justitie zou in december al ISP moeten hebben bevelen om op basis van art. 125p WvSv. domein offline te halen.
Graag onder deze review op de "nuttig" knop drukken zodat deze review hoger in de ranking komt.
Dank!
Update 17 februari:
De laatste melding is van 7 februari. Het lijkt er daarmee op dat de handelsfraude die sinds 2 oktober 2024 (of eerder) gaande was voorlopig is gestopt.
Update 24 maart:
De meldingen (204+) blijven binnen komen. Verzoek aan nieuwe melders: vermeld aub de ontvangend bankrekeninghouder in uw melding.
Update 3 juni:
De laatste melding is van 14 mei. Het domein is inmiddels offline.
Dank voor alle aangiften!
Politie en Justitie zijn in dit dossier bijzonder traag gebleken. De website had prima 5 maanden eerder neergehaald kunnen worden op bevel van de officier. Dat had ~100 gedupeerden (~10.000 Euro schade) gescheeld.
Let op! Officier van Justitie. Vorder op zitting een schadevergoedingsmaatregel, leg hangende de strafzaak conservatoire beslag en post-vonnis executoriaal beslag op de rekeningen van veroordeelde.
Let op! Gedupeerden. Voeg u als benadeelde partij in het strafproces om in de schadevergoedingsmaatregel te delen - Politie en OM zouden u hiertoe moeten informeren.
Bestel hier niet
Jahoor, de zoveelste gedupeerde. Helaas. Website ziet er goed en betrouwbaar uit. Lijkt op een hardwerkende Nederlandse mode ondernemer. Blijkt dropship praktijken uit China. Levertijd veel te lang en geen reactie op een mail. Ook geen telefoon nummer te achterhalen
Twee broeken besteld voor mijn zoon
Twee broeken besteld voor mijn zoon, normaal krijg je een mailtje dat je besteld en betaald hebt maar tot op heden niets gehoord.
Ik vind dit anno 2025 erg treurig dat er zoveel fake websites zijn en dat de daar nog steeds geen controle over is.
Voor iedereen die dit leest zou dit een wijze les moeten zijn en of eerst de reviews lezen of gewoon lekker winkelen.
OPLICHTING
Had ik maar eerder op trustpilot gekeken dan had ik nix besteld. Kleding is goedkope troep uit China, te groot, te klein, te dun en vormloos.
Tot nog toe geen reactie van de 'winkel', het enige adres dat ik heb is een postbusnummer op het postpakket. Als ik het geld niet retour krijg doe ik aangifte van oplichting. Ik zal hier een bericht zetten als er nieuws over is. Goed of slecht.
Oplichters...
Ik had een jas besteld die r mooi uitzag op hun website. Maar toen die binnenkwam was het een totaal andere jas. Ik wilde het retourneren maar toen kreeg ik als antwoord dat ik een jas had besteld die in aanbieding was en hierdoor ik niet kon retourneren. Weg €90 . Mensen bestel hier niets. Er staat van velzen maar de bestelling komt uit China. Koop er niets. Bekijk niet eens hun website want het is een tijdverspilling.
Temu kwaliteit en maten met flinke…
Temu kwaliteit en maten met flinke provisie. Komt rechtstreeks uit China, geen labels.