Vasco Electronics Polska Reviews 2.314

TrustScore 4.5 uit 5

4,6

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jak narazie jestem zachwycony Waszymi produktami. Zwłaszcza po zakupie translatora vasco q1. Czekam na kolejne aktualizacje translatora. Podoba mi się, że dedykowana jest ładowarka do Waszego sprzętu... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fajne urządzenie, jednak nie rozumiem dlaczego nie można w nim lepiej rozwinąć funkcji offline. W wielu miejscach jednak pokrycia siecią komórkową brakuje i brak pracy w trybie offline, (choćby na życ... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vasco m3 zamówione jako prezent urodzinowy.Zostało dostarczone bardzo szybko i profesjonalnie zapakowane oraz zabezpieczone.Jestem mile zaskoczony i polecam wszystkim zainteresowanym.Sam sprzęt spełni... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bardzo pomocne urządzenie i przede wszystkim łatwe w obsłudze. Dobrze tłumaczy tekst, o wiele lepiej niż tłumacz Google, ponieważ dobiera słowa odpowiednio do kontekstu. Jako osoba mocno dorosła nie... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Elektronica fabrikant

Info over Vasco Electronics Polska

Geschreven door het bedrijf

Od 2008 roku projektujemy, produkujemy i sprzedajemy urządzenia mobilne do tłumaczeń.

Nasz produkt jest z pogranicza trzech dużych segmentów rynku: tworzenia oprogramowania, elektroniki oraz lingwistyki.

Zaczynaliśmy od małego biura w Krakowie, a dzisiaj działamy w niemal 20 krajach na 4 kontynentach. Nasz zespół jest rozproszony po całym świecie, ponieważ działamy lokalnie na każdym rynku.

W naszej firmie pracuje niemal 200 osób z całego świata. Takie zróżnicowanie kulturowe jest dla nas bardzo istotne, ponieważ pomaga dogłębniej realizować nasze cele i misję.

Skupmy się teraz na naszym produkcie. Vasco to tłumacz elektroniczny, którego zawsze masz ze sobą i możesz używać niezależnie od tego, gdzie jesteś.

Dzięki nam porozmawiasz bez wysiłku, nieważne, pod jaką szerokością geograficzną się znajdujesz. Translator mowy Vasco przełamie bariery językowe za Ciebie. Dzięki niemu możesz zrozumieć nawet 108 języków.

Co więcej, możesz korzystać z takich funkcji jak translator mowy, tłumacz ze zdjęcia i tłumacz czatów grupowych.

Jesteśmy również jedynym producentem elektronicznych tłumaczy mowy, który oferuje darmowy i nielimitowany Internet do tłumaczeń na zawsze. Działa on w niemal 200 krajach dzięki wbudowanej karcie SIM.

Jeden przycisk i rozmawiasz spokojnie na całym świecie. Przekonaj się, jakie to łatwe.

Vasco Electronics - Zaawansowana Technologia Dla Każdego

Geschreven door het bedrijf

Zależy nam na naszych klientach
Wysłuchanie opinii klientów jest ważną częścią naszej pracy, bo dzięki temu możemy stale ulepszać nasze produkty. Chcesz podzielić się opinią na temat urządzeń Vasco? Mamy punkty obsługi klienta na całym świecie, które działają w wielu językach. Chętnie doradzimy Ci również, które urządzenie najlepiej odpowiada Twoim potrzebom. A jeśli dojdzie do niespodziewanego wypadku, zapewnimy Ci niezbędną pomoc techniczną. Zadzwoń do nas lub wyślij e-mail, a my zajmiemy się resztą!
Zwycięzca wielu nagród
Vasco Translator został wielokrotnie doceniony za swój wygodny i intuicyjny design. Zarówno model M3, jak i V4 zdobyły Red Dot Design Award, który w świecie elektroniki uchodzi za Oscara designu. Oba modele zostały również uhonorowane prestiżowymi nagrodami Good Design Award oraz NY Product Design Award. Co więcej, urządzenia Vasco otrzymały GLOMO Award, przyznawane podczas targów MWC Barcelona. Nie zamierzamy na tym poprzestać i chcemy stale ulepszać nasze urządzenia!
Dlaczego tłumacz Vasco jest lepszy, niż aplikacja do tłumaczenia?
Dobre tłumaczenia wymagają połączenia się z Internetem. Z tłumaczem Vasco masz i to zmartwienie z głowy. Nasze urządzenia zapewniają bowiem darmowy i nielimitowany Internet do tłumaczeń na zawsze. Jest to możliwe dzięki wbudowanej karcie SIM, która działa od razu po uruchomieniu translatora Vasco. Co więcej, aplikacje do tłumaczeń korzystają z 1 silnika tłumaczeniowego, a Vasco ma ich aż 10. Oznacza to, że poradzi sobie zarówno z popularnymi parami językowymi (takimi jak angielski - niemiecki) oraz z mniej popularnymi (japoński - chiński). Specjalny algorytm dobiera do danej pary językowej silnik, który zapewni najlepsze rezultaty.
[3] powody, dla których warto kupić Vasco
1) Zapewnia darmowy i nielimitowany Internet do tłumaczeń w niemal 200 krajach na zawsze 2) Otrzymujesz tłumaczenia dokładne w 96%. Każda para językowa dostaje wsparcie 1 z 10 silników tłumaczeniowych. Podróżuj i pracuj jak chcesz, a język zostaw nam! 3) Dzięki tłumaczowi Vasco zrozumiesz ponad 90% populacji Ziemii. Rozmawiaj w 76 językach z każdym, kogo spotkasz na swojej drodze! My przełamiemy barierę językową za Ciebie.
Jakie funkcje daje Ci tłumacz Vasco?
Vasco Translator V4 oferuje: - tłumaczenie mowy (76 języków) - tłumaczenie zdjęć (108 języków) - tłumaczenie tekstu (90 języków). Vasco Translator M3 nie obsługuje tłumaczenia tekstu, ale masz do dyspozycji 76 języków zarówno w przypadku tłumaczenia głosu, jak i zdjęć. Co więcej, dzięki aplikacji MultiTalk stworzysz wielojęzyczne czaty, w których porozmawiasz nawet z 100 osobami!

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 91% van zijn negatieve reviews beantwoord

Szybka dostawa

Szybka dostawa. Wydaje się, że produkt jest dobry, ale sprawdzę go za miesiąc będąc w podróży.

22 maart 2026

Antwoord van Vasco Electronics Polska

Dziękujemy za opinię! Życzymy wielu udanych podróży z Vasco Translatorem u boku. Pozdrawiamy 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jestem zadowolony bo mogę się…

Jestem zadowolony bo mogę się porozumieć w obcych językach.

14 maart 2026

Antwoord van Vasco Electronics Polska

Bardzo dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że Vasco pomaga Panu swobodnie porozumiewać się w obcych językach. To właśnie było naszym celem! Pozdrawiamy 😊

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Ze zdjęć urządzenie tłumaczy nie…

Ze zdjęć urządzenie tłumaczy nie kontekstowo ale pojedyncze wyrazy. Tłumaczenie w rodzaju ja być Kali

27 maart 2026

Antwoord van Vasco Electronics Polska

Dziękujemy za zgłoszenie. Bardzo zależy nam, aby była Pani w pełni zadowolona ze swojego urządzenia. Jeśli coś Pani zdaniem nie działa tak jak powinno, możemy wspólnie pomyśleć nad rozwiązaniem. Prosimy o przesłanie dokładnych informacji na 📧 kontakt@vasco-electronics.pl lub po prostu może Pani do nas zadzwonić:+48 739 682 655, +48 739 682 594, pon. - pt.: 8:00 - 16:00. Pozdrawiamy!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Mam go niedawno testuje w Tajlandii.Jak…

Mam go niedawno testuje w Tajlandii.Jak narazie sprawuje się dobrze świetnie tłumaczy teks troszkę wolniej działa podczas tłumaczenia rozmowy ale jak narazie moja opinia jest pozytywna

7 maart 2026

Antwoord van Vasco Electronics Polska

Bardzo dziękujemy za podzielenie się opinią i cieszymy się, że urządzenie sprawdza się w Tajlandii 😊 Odnośnie prędkości tłumaczenia rozmów - może ona być uzależniona od mocy sieci lokalnego operatora i może się różnić w zależności od lokalizacji. Mimo tego cieszymy się, że ogólne doświadczenie z tłumaczeniem tekstów i rozmów jest pozytywne. Życzymy wielu udanych i bezstresowych rozmów w trakcie podróży. Pozdrawiamy!

Urządzenie super

Urządzenie super, sprawdza się, wada- sparowane z moim aparatem słuchowym firmy Phonak ja słyszę wszystko bardzo dobrze, jednak mój rozmówca nie słyszy mojego pytania, muszę mu pokazywać tekst na ekranie do przeczytania.

19 maart 2026

Antwoord van Vasco Electronics Polska

Bardzo dziękujemy za opinię i cenne spostrzeżenie 😊 Cieszymy się, że urządzenie działa sprawnie w codziennym użytkowaniu. Jednocześnie wskazanie sytuacji z aparatem słuchowym jest dla nas bardzo cenną informacją - pomaga nam lepiej rozumieć potrzeby naszych użytkowników i planować dalszy rozwój produktów, tak aby były jeszcze bardziej dostępne i komfortowe dla wszystkich. Dziękujemy, że dzieli się Pan swoimi doświadczeniami. Pozdrawiamy!

Rewelacyja

Rewelacyjne urządzenie. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony.
Tłumaczenie zarówno mowy jak i tekstów foto jest na wysokim poziomie. Tłumaczenia bardzo logiczne z zachowaniem wszelkich zasad pisowni.
Mam na myśli tłumaczenie na jez. polski. Mimo że jest to najtańsza wersja urządzenia. Ciekaw jestem jak sprawdzi się w czasie mojego wyjazdu do Francji i w kontakcie z moimi angielsko języcznymi wnukami.
Polecam.

19 maart 2026

Antwoord van Vasco Electronics Polska

Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię 😊 Mamy nadzieję, że podczas wyjazdu do Francji oraz w rozmowach z wnukami urządzenie sprawdzi się równie dobrze i będzie realnym wsparciem w komunikacji. Pozdrawiamy!

Vasco - rewelacyjny pośrednik komunikacyjny

Realizacja zamówień jest bardzo szybko i sprawna.
Vasco mocno testowałam w Egipcie. Jest to fajne urządzonko , na pewno pomaga w komunikacji.
Jedyny problem taki że czasem chodzi z opóźnieniem . Nie ma płynności trzeba czekać chwilę aż przetłumaczy co wydłuża rozmowę.

Jak leci radio w aucie to czasem łapie to co z radia a nie rozmowę 😄 mimo wszystko jeśli ktoś nie zna języka to naprawdę można o wszystkim porozmawiać tłumaczenie jest bardzo dobre i można rozmawiać z obcokrajowcem.

18 maart 2026

Antwoord van Vasco Electronics Polska

Bardzo dziękujemy za szczegółową opinię i podzielenie się swoimi doświadczeniami z użytkowania - każda uwaga jest dla nas cenna i pomaga w dalszym doskonaleniu naszych urządzeń 😊 Jeśli opóźnienia pojawiają się częściej lub budzą Pani wątpliwości, zachęcamy do kontaktu z naszym wsparciem: kontakt@vasco-electronics.pl - chętnie pomożemy i sprawdzimy urządzenie dokładniej. Pozdrawiamy!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Poprostu dużo się reklamujecie i…

Poprostu dużo się reklamujecie i chciałem sprawdzić to urządzenie.Powiem szczerze że mi zaimponował. Jeszcze nie miałem okazji go przetestować za granicą bo wyjeżdżam we wrześniu mam nadzieję że się spisze.

10 maart 2026

Antwoord van Vasco Electronics Polska

Dziękujemy za opinię i zaufanie 😊 Cieszymy się, że pierwsze wrażenia są pozytywne i że urządzenie zrobiło na Panu dobre wrażenie. Mamy nadzieję, że podczas wrześniowego wyjazdu sprawdzi się równie dobrze w praktyce i będzie realnym wsparciem w komunikacji. W razie jakichkolwiek pytań przed podróżą, pozostajemy do dyspozycji - chętnie pomożemy w pełni wykorzystać możliwości urządzenia. Życzymy udanego wyjazdu i wielu komfortowych rozmów. Pozdrawiamy!

Bardzo fajnie urządzenie

Bardzo fajnie urządzenie, szybko tłumaczy, można rozumować w kilku językach, czuję się z nim dużo pewniej teraz w podróży :))))

6 maart 2026

Antwoord van Vasco Electronics Polska

Bardzo dziękujemy za miłą opinię! Cieszymy się, że urządzenie spełnia Pani oczekiwania i pomaga czuć się pewniej podczas podróży - właśnie na tym najbardziej nam zależy. Życzymy wielu udanych i bezstresowych rozmów w różnych językach! Pozdrawiamy 😊

Vasco 4 REWELACJA

Zakup Vasco 4 sprawił że poczułam się pewniej podczas podróży. To fantastyczne urządzenie jest mega pomocne dla osób które niekoniecznie czują się pewnie w posługiwaniu się jezykiem obcym (angielski) o innych nawet nie wspomnę!
Dzięki Vasco mogę sobie przypominać słówka (nauka języka) Które niestety z czasem ulecialy.
GORĄCO POLECAM!

10 maart 2026

Antwoord van Vasco Electronics Polska

Bardzo dziękujemy za tak entuzjastyczną opinię 😊 Cieszymy się, że Vasco 4 pomógł Pani poczuć się pewniej podczas podróży - właśnie taki był nasz cel, aby ułatwiać komunikację i przełamywać bariery językowe. Dziękujemy za polecenie i życzymy wielu udanych oraz komfortowych podróży z Vasco! Pozdrawiamy!

Świetny kontakt z klientem

Cenię sobie kontakt z klientem oraz szybkość realizacji zamówienia.

15 maart 2026

Antwoord van Vasco Electronics Polska

Bardzo dziękujemy za opinię! Satysfakcja naszych klientów jest dla nas najważniejsza, a takie słowa są ogromną motywacją do dalszej pracy. Pozdrawiamy! 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nie miałem jeszcze okazji sprawdzić…

Nie miałem jeszcze okazji sprawdzić tłumacza, ale pierwsze wrażenie jest super!:) Natomiast jestem bardzo pozytywnie zaskoczony elestycznością tej firmy:) Dlaczego? Po zakupie tłumacza VASCO Q1 po dwóch dniach okazało się, że jest promocja cenowa! Ale po kontakcie z VASCO uwzględnili promocję również przy moim zamówieniu i to jest SUPER!:)

8 maart 2026

Antwoord van Vasco Electronics Polska

Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię 😊 Cieszymy się, że pierwsze wrażenia z użytkowania są pozytywne, a nasza obsługa klienta spełniła Pana oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy klient czuł się u nas dobrze zaopiekowany - również w takich sytuacjach. Mamy nadzieję, że translator sprawdzi się równie dobrze w praktyce - życzymy samych udanych tłumaczeń! W razie jakichkolwiek pytań lub uwag, pozostajemy do dyspozycji. Pozdrawiamy!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Translator robi świetną robotę a do…

Translator robi świetną robotę a do tego jego kompaktowy rozmiar pozwala go mieć zawsze przy sobie. Jedyne moje zastrzeżenie budzi fakt, że na pierwsze tłumaczenie rozmowy muszę czekać nawet kilkadziesiąt sekund. Później już tłumaczenie odbywa się praktycznie bezzwłocznie. Wydaje mi się że może chodzić tutaj o nawiązanie połączenia z serwerami lub internetem. Fajną sprawą byłaby moim zdaniem rozbudowa funkcji nauki danego języka ale to już tylko takie moje pobożne życzenie :)). Generalnie sprzęt super i polecam każdemu kto nie czuje się komfortowo za granicą wiedząc że jego zdolności językowe mogą budzić obawy o sens i jakość wypowiedzi.

12 maart 2026

Antwoord van Vasco Electronics Polska

Dziękujemy za tak szczegółową opinię i miłe słowa - bardzo się cieszymy, że translator spełnia Pana oczekiwania i sprawdza się w codziennym użytkowaniu. Doceniamy również podzielenie się spostrzeżeniem dotyczącym czasu pierwszego tłumaczenia. Opisana sytuacja nie jest typowa dla standardowego działania urządzenia, dlatego warto byłoby ją dokładniej sprawdzić. W niektórych przypadkach może to być związane np. z jakością połączenia internetowego, jednak chętnie przyjrzymy się temu bliżej. Zachęcamy do kontaktu z naszym działem wsparcia pod adresem: kontakt@vasco-electronics.pl - nasi specjaliści pomogą zweryfikować działanie urządzenia i znaleźć najlepsze rozwiązanie. Dziękujemy również za sugestię dotyczącą funkcji nauki języka - takie pomysły są dla nas bardzo inspirujące i pomagają w dalszym rozwoju naszych produktów 😊 Pozdrawiamy!

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.