Jak narazie jestem zachwycony Waszymi produktami. Zwłaszcza po zakupie translatora vasco q1. Czekam na kolejne aktualizacje translatora. Podoba mi się, że dedykowana jest ładowarka do Waszego sprzętu... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Fajne urządzenie, jednak nie rozumiem dlaczego nie można w nim lepiej rozwinąć funkcji offline. W wielu miejscach jednak pokrycia siecią komórkową brakuje i brak pracy w trybie offline, (choćby na życ... Toon meer
Vasco m3 zamówione jako prezent urodzinowy.Zostało dostarczone bardzo szybko i profesjonalnie zapakowane oraz zabezpieczone.Jestem mile zaskoczony i polecam wszystkim zainteresowanym.Sam sprzęt spełni... Toon meer
Bardzo pomocne urządzenie i przede wszystkim łatwe w obsłudze. Dobrze tłumaczy tekst, o wiele lepiej niż tłumacz Google, ponieważ dobiera słowa odpowiednio do kontekstu. Jako osoba mocno dorosła nie... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Info over Vasco Electronics Polska
Geschreven door het bedrijf
.gif)
.png)
Od 2008 roku projektujemy, produkujemy i sprzedajemy urządzenia mobilne do tłumaczeń.
Nasz produkt jest z pogranicza trzech dużych segmentów rynku: tworzenia oprogramowania, elektroniki oraz lingwistyki.
Zaczynaliśmy od małego biura w Krakowie, a dzisiaj działamy w niemal 20 krajach na 4 kontynentach. Nasz zespół jest rozproszony po całym świecie, ponieważ działamy lokalnie na każdym rynku.
W naszej firmie pracuje niemal 200 osób z całego świata. Takie zróżnicowanie kulturowe jest dla nas bardzo istotne, ponieważ pomaga dogłębniej realizować nasze cele i misję.
Skupmy się teraz na naszym produkcie. Vasco to tłumacz elektroniczny, którego zawsze masz ze sobą i możesz używać niezależnie od tego, gdzie jesteś.
Dzięki nam porozmawiasz bez wysiłku, nieważne, pod jaką szerokością geograficzną się znajdujesz. Translator mowy Vasco przełamie bariery językowe za Ciebie. Dzięki niemu możesz zrozumieć nawet 108 języków.
Co więcej, możesz korzystać z takich funkcji jak translator mowy, tłumacz ze zdjęcia i tłumacz czatów grupowych.
Jesteśmy również jedynym producentem elektronicznych tłumaczy mowy, który oferuje darmowy i nielimitowany Internet do tłumaczeń na zawsze. Działa on w niemal 200 krajach dzięki wbudowanej karcie SIM.
Jeden przycisk i rozmawiasz spokojnie na całym świecie. Przekonaj się, jakie to łatwe.
Vasco Electronics - Zaawansowana Technologia Dla Każdego
Geschreven door het bedrijf
- Zależy nam na naszych klientach
- Wysłuchanie opinii klientów jest ważną częścią naszej pracy, bo dzięki temu możemy stale ulepszać nasze produkty. Chcesz podzielić się opinią na temat urządzeń Vasco? Mamy punkty obsługi klienta na całym świecie, które działają w wielu językach. Chętnie doradzimy Ci również, które urządzenie najlepiej odpowiada Twoim potrzebom. A jeśli dojdzie do niespodziewanego wypadku, zapewnimy Ci niezbędną pomoc techniczną. Zadzwoń do nas lub wyślij e-mail, a my zajmiemy się resztą!
- Zwycięzca wielu nagród
- Vasco Translator został wielokrotnie doceniony za swój wygodny i intuicyjny design. Zarówno model M3, jak i V4 zdobyły Red Dot Design Award, który w świecie elektroniki uchodzi za Oscara designu. Oba modele zostały również uhonorowane prestiżowymi nagrodami Good Design Award oraz NY Product Design Award. Co więcej, urządzenia Vasco otrzymały GLOMO Award, przyznawane podczas targów MWC Barcelona. Nie zamierzamy na tym poprzestać i chcemy stale ulepszać nasze urządzenia!
- Dlaczego tłumacz Vasco jest lepszy, niż aplikacja do tłumaczenia?
- Dobre tłumaczenia wymagają połączenia się z Internetem. Z tłumaczem Vasco masz i to zmartwienie z głowy. Nasze urządzenia zapewniają bowiem darmowy i nielimitowany Internet do tłumaczeń na zawsze. Jest to możliwe dzięki wbudowanej karcie SIM, która działa od razu po uruchomieniu translatora Vasco. Co więcej, aplikacje do tłumaczeń korzystają z 1 silnika tłumaczeniowego, a Vasco ma ich aż 10. Oznacza to, że poradzi sobie zarówno z popularnymi parami językowymi (takimi jak angielski - niemiecki) oraz z mniej popularnymi (japoński - chiński). Specjalny algorytm dobiera do danej pary językowej silnik, który zapewni najlepsze rezultaty.
- [3] powody, dla których warto kupić Vasco
- 1) Zapewnia darmowy i nielimitowany Internet do tłumaczeń w niemal 200 krajach na zawsze 2) Otrzymujesz tłumaczenia dokładne w 96%. Każda para językowa dostaje wsparcie 1 z 10 silników tłumaczeniowych. Podróżuj i pracuj jak chcesz, a język zostaw nam! 3) Dzięki tłumaczowi Vasco zrozumiesz ponad 90% populacji Ziemii. Rozmawiaj w 76 językach z każdym, kogo spotkasz na swojej drodze! My przełamiemy barierę językową za Ciebie.
- Jakie funkcje daje Ci tłumacz Vasco?
- Vasco Translator V4 oferuje: - tłumaczenie mowy (76 języków) - tłumaczenie zdjęć (108 języków) - tłumaczenie tekstu (90 języków). Vasco Translator M3 nie obsługuje tłumaczenia tekstu, ale masz do dyspozycji 76 języków zarówno w przypadku tłumaczenia głosu, jak i zdjęć. Co więcej, dzięki aplikacji MultiTalk stworzysz wielojęzyczne czaty, w których porozmawiasz nawet z 100 osobami!
Contactgegevens
al. 29 Listopada 20, V offices , 31-401 , Kraków, Polen
- +48 519 030 919
- kontakt@vasco-electronics.pl
- vasco-electronics.pl
Heeft 91% van zijn negatieve reviews beantwoord
Przy pierwszej rozmowie w języku…
Przy pierwszej rozmowie w języku niemieckim, po krótkim czasie urządzenie dostało "zwiechy" i powtarzało wcześniej powiedziane słowa. Zobaczymy co będzie dalej. Jak na razie średnio.

Super sprzęt polecam.
Błyskawiczna wysyłka, do tego skorzystałem z opcji rabatu który daje firma, niby tylko 50 zł ale zawsze. Szkoda że tsk popularne języki jak Bułgarski są dodatkowo płatne.

Antwoord van Vasco Electronics Polska
Urządzenie zgrabne pasujące do ręki
Urządzenie zgrabne pasujące do ręki , tłumaczy szybko i dobrze. zmiana języka też intuicyjnie więc jestem zadowolony. Pozdrawiam

Antwoord van Vasco Electronics Polska
Jeżdżę na taxi i pierwszy raz miałem…
Jeżdżę na taxi i pierwszy raz miałem okazję wykorzystać translator w rozmowie z Francuzem sprawdził się bardzo dobrze, myślę że na wakacjach zda egzamin.

Antwoord van Vasco Electronics Polska
To drugi produkt tej firmy sprawdzil…
To drugi produkt tej firmy sprawdzil sie jest super pomocny,produkt wyglada super slim polecam

Antwoord van Vasco Electronics Polska
Jest to zakup chyba udany na wyjeździe
Jest to zakup chyba udany sprawdzę na wyjeździe

Etui na V4 to nieporozumieniem
Etui na V4 jest nieporozumieniem, Gumki mocujące są tak mało elastyczne, że nie da się V4 włożyć po nie, a z drugiej strony etui, jak się włoży V4 pod siateczkę to nie można go wyjąć. Ogólnie to bym zwrócił to etui bo jest zupełnie niepraktyczne i będxie leżało w szufladzie i się kurzyło.

Antwoord van Vasco Electronics Polska
Bardzo dobry kontakt i rzetelne…
Bardzo dobry kontakt i rzetelne podejście do problemów i potrzeb konsumenta.

Czytelna oferta
Czytelna oferta, możliwość skorzystania z bonu promocyjnego znacznie obniżającego cenę, błyskawiczna wysyłka

Antwoord van Vasco Electronics Polska
Tłumacz prosty w obsłudze i bardzo…
Tłumacz prosty w obsłudze i bardzo dobrej jakości. Polecam

Antwoord van Vasco Electronics Polska
Mała rzecz a taka przydatna
Zakup, uzgodnienie dostawy, terminowość - bez uwag.
Urządzenie sprawdzone przy zamawianiu noclegów, kupowaniu winiet autostradowych, meldowaniu online zarówno w wersji tłumaczenia zdjęć, tekstu pisanego, a po przyjeździe w formie konwersacji. Działa bez zarzutu. Bardzo przydatny w podróży.

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.