OPLICHTING !! Vd concepts had (weet ik nu achteraf) deel van de website van studiomeen.nl gekopieerd. Gebruikte zelfde foto’s & omschrijving. salon tafel €129,95 besteld .. nooit contac... Toon meer
Besteld, betaald en uiteraard, net als alle anderen hier...niets gekregen. 129,95 armer. Ja, vandaag opeens. Een dun pakketje, zo te voelen een paar sokken. Retour afzender, zonder geopend te heb... Toon meer
Oplichting !! Spiegel besteld via klarna 1ste termijn is van me bank afgeschreven ik hep de spigel geannuleerd en zal de bedrag binnen 5 dagen op me rekening ontvangen Mail via een Nina Meijer,... Toon meer
Mensen keken ook naar
Bij V&D schoenen besteld
Bij V&D schoenen besteld. Ook na herhaald reclameren zijn de schoenen niet geleverd. Vervolgens gevraagd geld te retourneren. Ook hierop is niet gereageerd. Ik heb mijn geld niet terugontvangen. Onbetrouwbare leverancier. Niet okay.
Oplichters niets ontvangen
Stoelen besteld, niets ontvangen. Had deze site eerder op moeten zoeken, maar pas na de betaling kreeg ik een vreemd gevoel hierover. Nu weet ik dat ik nooit iets zal ontvangen. Met ideale betaald dus geld kwijt, jammer dat er mensen zijn die op deze manier je geld afhandig maken.
Grootste oplichters ooit
Grootste oplichters ooit! Tafel besteld van 129.95eu gelukkig wel met creditcard dus hopelijk krijg ik het bedrag terug want heb het artikel uiteraard nooit ontvangen!! Bevestigingsmail ontvangen, maar nooit de salontafel. De website is uit de lucht en de mail bestaat niet meer! Ik zag de tafel elders op studiomeen.nl maar dacht ach moet kunnen, maar blijkbaar toch niet. Erg jammer!
MENSEN OPGELET!!
MENSEN, deze oplichters zijn opnieuw begonnen.. deze is de nieuwe webshop genaamd boricello.com, en deze lijkt identiek op de ander? Wie schakelt kees van der spek in?
Ahrg
Ahrg! Ook ik ben erin getrapt. Ik ontving een paar enkelsokken....vreemd dacht ik. Maar nu ik de recensies lees, valt het puzzelstukje op zijn plek. Jammer! Ik vond de spiegel mooi op de foto....Soms zijn aanbiedingen te mooi om waar te zijn!
Oplichters
Dit zijn oplichters. Ik had een salontafel besteld via VD Concepts/Wonen. Gekozen voor achteraf betalen met Klarna. Ik kreeg geen bevestigingsmail en besloot contact op te nemen. Via de e-mail werd aangegeven op welke dag de tafel geleverd werd. Niks ontvangen. Ik besloot VD Home te contacten (ik was in de veronderstelling dat ik had besteld bij VD Home). VD Home (echte verkoper) gaf aan geen bestelling van mij te hebben en dat ik opgelicht ben door VD Concepts/Wonen.
Nooit iets ontvangen!
Nooit iets ontvangen!! Wel plots witte kousjes. Wist ook niet van waar dit kwam, onmiddellijk in de vuilbak gesmeten.
Ook ben ik opgelicht door v-d consepts…
Ook ben ik opgelicht door v-d consepts voor een salon tafel € 129,95 . En ook ik heb een sok gekregen. Nu heb ik net gezien dat ze verder zijn gegaan onder een andere naam edelhaus-meubels.nl
De zelfde site + zelfde meubels .
Mensen let hier mee op. OPLICHTERS!!
Oplichting !!
Oplichting !!
Spiegel besteld via klarna
1ste termijn is van me bank afgeschreven ik hep de spigel geannuleerd en zal de bedrag binnen 5 dagen op me rekening ontvangen Mail via een Nina Meijer, uiteindelijk geen antwoord meer. Ik kreeg ook witte sokjes uit China gekregen wist niet waar ze vandaar kwamen nu ik de reviews lees ben ik niet de enige . Ik hep ook klachten ingediend bij klarna dus afwachten .
OPLICHTING
Bestelling van een kleine €130,00 niet ontvangen, website is ook uit de lucht nu. Zoals veel anderen ook aangeven wel een paar enkelsokjes ontvangen uit China. Via Klarna besteld, en nu het probleem bij hun gemeld maar staat nog "open". Hopelijk wordt dit binnenkort opgelost...
Onbetrouwbaar! Ik wacht nog steeds op mijn spiegel
Wacht nog steeds op mijn spiegel, geen reactie op emails. Kwam de spiegel via een instagram add tegen maar de hele website werkt niet meer! Echt bizar dit, asociaal! En had ineens sokken in de brievenbus 🙄
Pas op scam:Spiegel besteld niks…
Pas op scam:Spiegel besteld niks gekregen van de aardbodem verdwene
Dieven !!
Betaald voor een spiegel en nooit aangekregen, ze zijn inneens van de aardbol verdewenen dus zware oplichterij !!!
oplichters!
idem als andere reviews. niks ontvangen, nog wel contact gehad via de chat waardoor het betrouwbaar leek. Vervolgens niks meer gehoord. Reageren niet op emails en website was eerst nog wel in de lucht maar nu niet meer.
is dezelfde organisatie/website als vandam home
Oplichters!
Zelfde verhaal als van de anderen. De website zag er goed uit en er kon met Klarna betaald worden. Dit gaf vertrouwen. Dus bestelling gedaan. In de mail werd aangegeven dat het uit Denemarken moest komen en het 5 - 12 werkdagen kon duren dat het geleverd werd. Onlangs ook een dun pakje met sokken uit China ontvangen en toen vertrouwde ik het niet meer. Geen reactie op mails. Meerdere websites waar niks meer op staat. VD Home en VD Concepts zijn dezelfde oplichters. Ik heb besteld bij VD Home en in de mail staat een logo van VD Concepts. Pure oplichting dus! Ik hoop dat ze snel gepakt worden .
Oplichting
Ja, vandaag opeens. Een dun pakketje, zo te voelen een paar sokken. Retour afzender, zonder geopend te hebben.
Website bestaat niet meer, email komt terug van strato.. mailadres bestaat niet meer
Aangifte gedaan.
Opgelicht
Opgelicht, de site is ineens ook uit de lucht en ze zijn onbereikbaar.
Ook opgelicht...
Ook opgelicht.... Gelukkig heb ik salontafel via creditcard betaald, hopelijk ING gaat helpen om het geld terug te krijgen...
Ook hier opgelicht
Ook hier opgelicht. Spiegel besteld. 2 mails ontvangen. Pak sokken gekregen. 89 euro kwijt helaas.
Ik zie net een ad voorbijkomen van bolderloft.nl. Lijkt dezelfde scam, dus pas op.
Bedrog!
Zelfde verhaal als alle andere. Zeteltje besteld, mail voor uitstel levering en dan niets meer. Een schande. Ik heb aangifte gedaan, hopelijk wordt er iets aan gedaan.