Bij V&D schoenen besteld. Ook na herhaald reclameren zijn de schoenen niet geleverd. Vervolgens gevraagd geld te retourneren. Ook hierop is niet gereageerd. Ik heb mijn geld niet terugontvangen. Onbet... Toon meer
OPLICHTING !! Vd concepts had (weet ik nu achteraf) deel van de website van studiomeen.nl gekopieerd. Gebruikte zelfde foto’s & omschrijving. salon tafel €129,95 besteld .. nooit contac... Toon meer
Besteld, betaald en uiteraard, net als alle anderen hier...niets gekregen. 129,95 armer. Ja, vandaag opeens. Een dun pakketje, zo te voelen een paar sokken. Retour afzender, zonder geopend te heb... Toon meer
Oplichting !! Spiegel besteld via klarna 1ste termijn is van me bank afgeschreven ik hep de spigel geannuleerd en zal de bedrag binnen 5 dagen op me rekening ontvangen Mail via een Nina Meijer,... Toon meer
Mensen keken ook naar
OPLICHTING !
OPLICHTING !!
salon tafel €129,95 besteld .. nooit contact kunnen krijgen en mail adres en website zijn van de aardbodem verdwenen.
Omschrijving bij afschrift : 6ZV9SFR 7140159419019592 SP VD WONEN I Love Surinaaams xui-15505630
Naam : I Love Surinaaams via Stripe Technology Europe Ltd
Bankrekening : DE81202208000097445882
Online Aangifte gedaan, hopelijk worden ze gestopt. Zodat ze niet nog meer ‘slachtoffers’ maken met hun oplichting !!
Hier hetzelfde verhaal als hieronder
Hier hetzelfde verhaal als hieronder. Mooie stoel gekocht, mail met vertraagde levering want vanuit Kopenhagen en sokken ontvangen. Stoel nooit ontvangen helaas.
Zo te zien is het een bekend verhaal.
Zo te zien is het een bekend verhaal.
Zielige oplichters en nu hopen via klarna je geld niet te hoeven betalen.
Ondertussen wel een paar sokken ontvangen met een briefje met wat chinese teksten erop.
Waarschijnlijk staat er: jammer joh! geen salontafel voor u.
Zoals de rest vermeld
Zoals de rest vermeld, ben ik ook opgelicht. Ik vind dit erg vervelend en raar dat zulke websites bestaan ik snap er niks van. Ik ben een alleenstaande moeder en werk hard voor mn geld ik vind dit erg vervelend. Ik heb via iDeal betaald en krijg dus mijn geld niet terug 😣😣😣
Oplichting
Net hetzelfde verhaal als andere review. Eerst bevestiging van bestelling, dan uitstellen Levering. Mail via een Nina Meijer, uiteindelijk geen antwoord meer. Dan ontvangen ik stokjes uit China. Ik deed nog betaling, mr koop voor Klarna betaling na 30 dagen. Deze voor ik dus niet uit! Diende KLACHT in.
Salontafel besteld en betaald
Salontafel besteld en betaald, mail ontvangen van Nina Meijer dat het iets langer zou duren.
Daarna mail ontvangen om een afspraak in te plannen, zou afgelopen woensdag geleverd worden.
Hele dag gewacht, jullie raden het al: niks geleverd!
Gemaild, maar mail adres bestaat niet meer.
Snap niet dat iemand het leuk vindt om hardwerkende mensen, die moeten sparen (althans ik wel, ben alleenstaande moeder) om iets te kunnen kopen zo op te lichten.
Begrijp niet dat dit nog zomaar kan in Nederland en zover ik lees ook nog bij Klarna aangesloten zijn.
Toen ik bestelde, 3 wkn geleden, was de optie niet om via Klarna te betalen anders had ik dit gedaan.
Heb aangifte gedaan en hoop dat ze deze oplichter(s) snel te pakken hebben.
Vreselijk zo'n mensen😡😡
Salontafel besteld > pak sokken…
Salontafel besteld > pak sokken gekregen heb gelukkig met klarna betaald maar dit kan nog wel heel vervelend worden aangezien ze kunnen zeggen dat ze geleverd hebben met track&trace (sokken)
Nieuwe manier van oplichten?
Update: 18 december 2024 probleem opgelost door klarna geld word teruggestort binnen 2-3 dagen
Oplichters
Spiegel besteld, niet ontvangen, mailadres bestaat niet meer dus ook opgelicht
Geen ster waardig uiteraard
Geen ster waardig uiteraard. Wij ook spiegel besteld, wilde vandaag de website checken. Helaas niet meer vindbaar, wel al deze slechte reviews over het "bedrijf". Ik ga er maar vanuit dat de spiegel niet binnen komt.
Opgelicht
Spiegel besteld > pakje sokken gekregen. Mail adres bestaat niet, niet bereikbaar, website weg 😐
Vdconcepts oplichters
Helaas, ook ik ben door vdconcepts opgelicht. Heb aangifte gedaan en op consuwijzer melding gemaakt.
Stoel besteld opgelicht
Stoel besteld, levertijd werd langer, uiteindelijk geld terug gevraagd. Nog steeds niet gehad, nina email adres opgeheven net als de site. Nog tips om mijn geld terug te krijgen?
OPGELICHT
Jaja ook hier voor het eerst in mijn leven opgelicht. Haha en moet er zelfs wel om lachen. Altijd ging het goed. Gecheckt. Had al gekeken naar reviews, maar niks. Dat had al alarm bellen moeten aanzetten, niet gedaan. Toch besteld. Ja spijtig. Shit happens.
Zag een telefoon nummer waar we naar toe kunnen appen of contact kunnen opnemen, wellicht die even contacten (onder aan bij deze berichten).
Ook opgelicht voor de 129€ Salontafel
Ook opgelicht voor de 129€ Salontafel
Ik wil ook gezamenlijke klacht indienen!
Idem hier
Idem hier, stoel besteld, 139€, alles werd bevestigd, zelfs mail om leveringsdatum af te spreken + bevestiging achteraf…
Niet komen opdagen en niet meer te contacteren. Zelfs mailadres (Nina Meijer) blijkt opeens niet meer te bestaan.
Jammer…
Oplichting
Helaas kan ik mij aansluiten bij alle melders. Ook eerst check gedaan en zag er betrouwbaar uit. Geld weg en geen levering werkelijk schandalig. Ik ga ook aangifte doen in ieder geval. Helaas betaald via ideal en niet creditcard. Website eruit geen reacties meer. Dan wordt er aangegeven dat het bedrijf op de hoogte wordt gebracht..................nou die zijn met het geld ervan door!!
Zetel besteld en betaald... scam
Zetel besteld kreeg ook nog niks zelfde als alle anderen... eerst mail met Nina... nu geen mailadres meer... reeds betaals. Hoe kan je klacht indienen en kan je geld terug krijgen?
Salontafel besteld
Salontafel besteld, betaald aan VD Wonen Stiens. Bestelbevestiging gekregen en daarna een email dat de salontafel uit Kopenhagen moet komen en waarchijnlijk leverbaar is in 7 dagen. Daarna niks meer gehoord. Ondertussen 20 dagen geleden. Mailtje gestuurd, geen reactie. Geen contactgegevens en website verdwenen. VD Concept is volgens mij het nieuwe bedrijf en de website is nog in de maak. Waarschijnlijk dus oplichterij.
Oplichting
Oplichting, salontafel besteld en betaald. Daarna geen enkele reactie meer.
Aangifte doen
Inderdaad, iemand die geld wilt verdienen over andermans rug.. diep triest..
Wij gaan aangifte doen!