Het eerste plissegordijn dat ik had besteld was niet in orde. Nadat reparatie niet de juiste kwaliteit zou opleveren mocht ik van Velea een nieuw gordijn uitkiezen. De klantenservice was daarbij alt... Toon meer
In eerste instantie hing mijn plissé een beetje door, toen met Velea gebeld en binnen 7 dagen werd het opgehaald, gerepareerd en weer thuisbezorgd. Nu is het gewoon goed.
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Velea is dé online maatwerkspecialist. Raamdecoratie, zonwering en rolluiken speciaal voor jou op maat gemaakt! Kies uit méér dan 700 kleuren en vind altijd iets dat perfect bij jou past. Tot ziens op onze website, Team Velea.
Beemdstraat 1, 5653MA, Eindhoven, Nederland
- 088-1471000
- klantenservice@velea.nl
- velea.nl
Hulp achteraf is super
Heel blij met onze aankoop!
Heel blij met onze aankoop!
Heel servicegericht en prettig geholpen.
Uitstekende service en prijs/kwaliteit verhouding!
Uitstekende service ontvangen in het voortraject. Op ons verzoek was het leveren van een andere motor voor ons zonnescherm geen probleem. Het contact met Velea hierover verliep vlot en prettig. Ook de bestelling ging heel soepel en binnen twee weken werd ons zonnescherm al geleverd. Ook naderhand prima service ontvangen toen bleek dat we een onderdeel miste en een klein ander onderdeel een beschadiging had. Binnen een paar dagen was het missende onderdeel en een vervangend onderdeel in huis. Velea biedt dan in onze beleving dan ook een goede service tegenover scherpe prijzen!
Stalen waren snel in huis
Stalen waren snel in huis. Kleuren en materiaal ziet er goed uit.
Goede service, snel geleverd. De maten kloppen, goede prijs/kwaliteit verhouding.
Zeer goed
Zeer goed. Zowel de Jaloezieen die wij besteld hebben als de service en de communicatie over een nieuwe bestelling. Ook de wijze van contact m.b.t. aflevering liet niets te wensen over.
Goede prijs/ kwaliteit
Heldere communicatie over levering ed.
Geen gedoe. Mooie kwaliteit plissé gordijn.
Goede prijs/ kwaliteit verhouding.
Super ervaring staan altijd klaar als…
Super ervaring staan altijd klaar als je een vraag hebt ! Word ook snel terug gebeld !
Echt top !!
Uitstekende service
Zeer goed geregeld.
Na de bestelling een bevestiging, binnen enkele dagen een berichtje en netjes thuis bezorgd.
Duidelijke beschrijving met montage voorschriften op de website.
Prima 👍

Antwoord van Velea B.V.
Prima kwaliteit en snel geleverd
Klantvriendelijke website. Gratis stalen snel bezorgd. Bestelde product snel geleverd en goed van kwaliteit. Voldoet aan alle verwachtingen.

Antwoord van Velea B.V.
Ik heb voor heel mijn huis 50 mm…
Ik heb voor heel mijn huis 50 mm jalouzieen exact op maat in de kleur krijt grijs besteld. Het Zelf inmeten en monteren was eenvoudig te doen en het resultaat is voortreffelijk. De levertijden zijn snel en de geleverde kwaliteit is goed ! Velea ga zo door super!
Leuke prijs, goede service
Makkelijk een bestelling te plaatsen, ik werd ook gebeld voor handbediening links of rechts, en keurige levering.
De prijs is ook heel leuk, daarom voor Velea gekozen.
Levering
Levering was een dagje te laat, maar gelukkig wel op tijd iets laten weten.
Aanrader!
Overzichtelijke website met veel keuze en goede prijzen. Daarnaast een vriendelijke en behulpzame klantenservice. Top!
Behulpzame klantenservice
Velea een nieuw gordijn uitkiezen. De klantenservice was daarbij altijd behulpzaam. Het nieuwe gordijn is mooi maar het lijkt net iets krapper in de stof te zitten waardoor het niet in een keer netjes neervalt. Dit is Velea natuurlijk niet aan te rekenen...
Helemaal top!
Overzichtelijke site met veel opties en mogelijkheden om de zonwering naar eigen smaak te maken. Helemaal top!