Vellana

Trui valt te klein bij normale Nederlandse maten, producten komen uit China. Bij retour krijg je een mailtje met retourinstructies naar een adres in China, retourkosten zijn voor jezelf

Vellana claimt heel veel goede reviews te hebben op trustpilot, er staat er geen enkele. Dan weet je meteen met wat voor soort bedrijf je te doen hebt, geen zaken mee doen, dan zijn het oplichters... Toon meer

Mijn aankoop kwam zonder duidelijke uitleg uit China. Kwaliteit echt slecht. Duurde 2 weken. En doordat het veel te klein valt moet ik het terugsturen naar China met veel moeite. Ik kreeg een aanbod v... Toon meer

Ik raad mensen aan om zeker hier te shoppen erg fijn en snel en vriendelijk prijzen zijn ook fantastisch normaal gesproken ben ik niet zo van het online winkelen maar moet er toch echt aan toegeven... Toon meer

1. E-commerceplatform

Klanttevredenheid staat bij ons op #1

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Perfecte pasvorm!

Super tevreden over de fitting van mijn jurk, zit echt super. Snel op gestuurd gekregen, ben erg tevreden.

16 mei 2023

Beste klant,

Bedankt voor je geweldige feedback! We zijn verheugd om te horen dat je zo tevreden bent over de pasvorm van je jurk. Niets is beter dan een kledingstuk dat perfect zit en je op je best laat voelen!

snelle levering en fijne klantenservice

super snelle levering en de klantenservice is erg vriendelijk! ik raad het zeker aan!

15 mei 2023

Beste klant,

Bedankt voor je fantastische feedback! We zijn verheugd om te horen dat je zo tevreden bent over onze snelle levering en de vriendelijke klantenservice.

Binnen 2 weken geleverd en top…

Binnen 2 weken geleverd en top kwaliteit luchtbevochtiger! Ik zal Vellana zeker aanbevelen.

Beste klant,

Dank je wel voor je geweldige feedback! We zijn verheugd om te horen dat je bestelling binnen twee weken is geleverd en dat je tevreden bent over de kwaliteit van de luchtbevochtiger.

Top!

Goed product, niks mis mee

Dank je wel voor je geweldige feedback!

Ik raad mensen aan om zeker hier te…

Ik raad mensen aan om zeker hier te shoppen erg fijn en snel en vriendelijk
prijzen zijn ook fantastisch normaal gesproken ben ik niet zo van het online winkelen maar moet er toch echt aan toegeven en via hier geeft echt een goed vertrouwd gevoel bij deze ga zo door en bedankt voor jullie diensten

Beste klant,

Wat geweldig om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad met onze webshop! We zijn verheugd dat je onze service aan anderen aanbeveelt en dat je tevreden bent over het winkelen bij ons.

Top...

Kreeg mijn pakketje optijd en netjes ingepakt binnen👍

13 mei 2023

Kleding

Heel blij met me kleding setje heel handig voor de zomer 🥰

Zeer tevreden

Zeer tevreden! Pakketje kwam netjes optijd binnen.

Dank je wel voor je geweldige feedback!

Super bedankt voor de goede en snelle…

Super bedankt voor de goede en snelle service. Het ziet er allemaal uit zoals beschreven.

4 mei 2023

Antwoord van Vellana

Bedankt voor je geweldige feedback! We zijn verheugd om te horen dat je tevreden bent over onze goede en snelle service.

Fijn, snel, makkelijk. Ik hou er van.

Fijne service, snel geleverd. Helemaal tevreden. Ik ga vaker iets bestellen.

Antwoord van Vellana

Bedankt voor je geweldige feedback! We zijn verheugd om te horen dat je tevreden bent over onze fijne service en snelle levering.

Parfum

Ik had parfum besteld en na een week aangekomen. Ik moet zeggen het zat goed verpakt en hij ruikt lekker.Hopen dat hij werkt haha

13 mei 2023

Antwoord van Vellana

Bedankt voor je feedback! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met je bestelling van het parfum.

Ik kreeg mijn paketje binnen 2 weken…

Ik kreeg mijn paketje binnen 2 weken binnen en ben zeer tevreden met wat ik heb binnen gekregen top

11 mei 2023

Antwoord van Vellana

Bedankt voor je geweldige feedback! We zijn verheugd om te horen dat je jouw pakketje binnen 2 weken hebt ontvangen en dat je zeer tevreden bent met wat je hebt ontvangen.

Netjes spulletjes op tijd binnen en…

Netjes spulletjes op tijd binnen en goede kwaliteit. Snap de reviews niet zo goed? hele goede ervaring met dit bedrijf.

Antwoord van Vellana

Dank je wel voor je geweldige feedback! We zijn blij om te horen dat je bestelling netjes op tijd is aangekomen en dat je tevreden bent over de goede kwaliteit van de producten.

Snelle levering,hele fijne ervaring met…

Snelle levering,hele fijne ervaring met vellana!
Een site waar ik zeker vaker gaat bestellen

1 mei 2023

Antwoord van Vellana

Bedankt voor je geweldige feedback! We zijn verheugd om te horen dat je een snelle levering hebt ervaren en dat je een hele fijne ervaring hebt gehad met Vellana.

Na 15 dagen kwam mijn bestelde jurk…

Na 15 dagen kwam mijn bestelde jurk binnen. hoe leuk deze er uit zag op het plaatje hoe anders is de jurk in het echt. Vreselijk! Chinees goedkoop spul.
Ze claimen een niet goed geld terug te hebben maar lees dat ik het wel aangetekend moet versturen. Ben beetje bang nav de revieuws hier dat je je geld dan ook niet terug krijgt.En om nu nog meer geld uit te gaan geven.
Heel stom van mijzelf dat ik hier ingetuind ben.

11 mei 2023

Antwoord van Vellana

Bedankt voor het delen van je ervaring. We betreuren het ten zeerste dat de jurk die je hebt ontvangen niet aan je verwachtingen voldeed en dat je teleurgesteld bent over de kwaliteit.

We begrijpen je frustratie en we willen graag benadrukken dat we als webshop streven naar klanttevredenheid. We bieden inderdaad een retourbeleid aan waarbij je in aanmerking kunt komen voor een terugbetaling als het product niet aan je verwachtingen voldoet.