Vellers VVS Reviews

3. Verwarmingsapparatuur leverancier
  4. Warmwatersysteem leverancier
  5. Keukenvernieuwer

Geschreven door het bedrijf

Mit navn er Martin Veller Andersen. Jeg er Aut. VVS-installatør og indehaver af Vellers VVS. Hvorfor vælge Vellers VVS? • VVS-arbejdet udføres af autoriseret VVS-installatør • Personlig service og direkte kontakt • Fokus på kvalitet og holdbare løsninger • Mange års erfaring i VVS-faget Søger du en pålidelig VVS-installatør, er Vellers VVS det perfekte valg.

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

14 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Du finder ikke en bedre VVS'er

Martin er en virkelig pålidelig og dygtig VVS'er. Han er super imødekommende, håndværket er i topklasse og så er det hele tilmed til en god pris. Vi har flere gange skulle drøfte noget med Martin løbende, hvor han altid er vendt super hurtigt tilbage med konstruktive løsninger og hjælpsomhed. Stor anbefaling herfra.

// Peter Mertz

7 juli 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vellers VVS har udskiftet vores styrring til gulvvarmen og vvs arbejdet ved renovering af badeværelse

Vellers VVS har udskiftet vores styringssystem til gulvvarmen, samt udført vvs arbejdet i forbindelse med renovering af vores badeværelse. Martin er meget hjælpsom, og hans arbejde er hos os blevet udført til fuld tilfredshed. Han er god til at prissætte forskellige løsninger med det samme, når man taler med ham, men det bedste er nok at, han overholde sine aftaler og klokkeslæt, når man aftaler et besøg fra ham. Vi vil bestemt vælge ham igen, næste gang vi skal bruge vvs hjælp.

1 juni 2026

Rigtig god oplevelse

Vi har haft en rigtig god oplevelse med Vellers VVS. Martin kom allerede dagen efter vores henvendelse for at lave en forundersøgelse og give et tilbud på reparation af vores faldstamme.

Arbejdet blev udført hurtigt, effektivt og i høj kvalitet. Martin var fleksibel og formåede nemt at tilpasse arbejdet til vores kalender, hvilket vi satte stor pris på.
Hele forløbet var præget af god service, hurtig respons og professionel udførelse.

Vi kan varmt anbefale Vellers VVS, og det er bestemt ikke sidste gang, vi kontakter dem, når vi har brug for VVS-arbejde.

8 juli 2026
Logo Vellers VVS

Antwoord van Vellers VVS

Hej Majbritt
Tak for du tog dig tid til at skrive en udtagelse, vedrørende din oplevelse af mit kunde besøg ved dig i dag.
Det var mig en fornøjelse at kunne hjælpe jer og jeg kommer meget gerne igen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min cirkulationspumpe stod pludselig…

Min cirkulationspumpe stod pludselig stille...ingen varme i huset. Jeg ringede til mester, og spurgte om han kunne komme forbi i nær fremtid! han svarede at han lige skulle ordne et par småting, og så kikke forbi. Han fandt fejlen i løbet af kort tid, så nu har fruen varme i badeværelsesgulvet igen. TAK

30 mei 2026

Manglende varmt vand

Har haft besøg af flere vvs’ere i årernes løb. Dette i forbindelse med at jeg ikke kan få varmt vand i mit fjernvarmesystem.

Martin var hos mig af 2 omgange og stod samtidig til rådighed overfor fjernvarmeselskabet, da fjernvarmen var årsagen til fejlen.

Nu har vi varmt vand og det kan vi takke Vellers VVS for.

Super service og fagligheden i top. Pålidelig og effektiv.

Varmeste anbefaling fra mig til Martin.

8 april 2026

En god kundeoplevelse

Vores varme brugsvand var ikke varmt. Et kald til Vellers VVS, som hurtigt kom forbi, og sørgede for varmt brugsvand igen. Derudover grundig og kyndig vejledning i, hvordan jeg selv kunne "massere" en ventil fremover.
Jeg oplever høj faglighed, mange års erfaring og en ægte interesse i en god kundeoplevelse - Tak.

1 mei 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig oplevelse med Vallers VVS.

Dårlig oplevelse med Vallers VVS.

Jeg kontaktede Vallers VVS for at få skiftet en kuglehane, som var defekt. Der blev brugt ca. halvanden time på at udskifte den samt lufte 4 radiatorer ud på 1. sal. Radiatorerne i stueetagen og kælderen blev ikke luftet, og de begyndte efterfølgende at larme en del.

Efterfølgende fandt jeg ud af, at der var blevet skiftet en forkert kuglehane, hvilket jeg gjorde opmærksom på.

Efter første besøg ophørte varmen på både radiatorer og gulvvarme i hele huset, som ellers fungerede uden problemer inden.

Ved andet besøg blev varmen genoprettet, og jeg blev samtidig oplyst, at prisen var 575 kr. Jeg opfattede dette som inkl. moms, da priser til privatkunder skal oplyses inklusive moms, men der blev efterfølgende lagt moms oveni.

Jeg kontaktede herefter virksomheden telefonisk, efter han var kørt fra det andet besøg, da jeg ikke fandt det rimeligt at skulle betale for dette. Dette var virksomheden ikke enig i.

Kan ikke anbefales.

22 april 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service og reel faglighed

Martin fra Veller’s VVS var den anden VVS installatør til udbedre fejlen om, jeg ikke havde enten 19 grader eller 28-30 graders varme.
Veller’s VVS var utrolig grundig, professionel og tog sig den nødvendige tid til at finde den reelle årsag. Systemet gennemgået, fejlen udbedret - så jeg slap for yderligere besøg af VVS installatører.

Fagligheden og viljen til at udføre opgaven var i top. Det samme er mine anbefalinger.

18 februari 2026

Danmarks bedste VVS-installatør

Vi har i dag haft besøg af Martin Veller for at få udskiftet filterhuse og filtre på vores blødgøringsanlæg. Martin er en overordentlig dygtig og velfunderet VVS'er, og man føler sig helt tryg ved ham. Martin råder, vejleder og forklarer, så man kan forstå det, og han oversælger under ingen omstændigheder.
Jeg medgiver Martin mine allerbedste anbefalinger til andre, som måtte have brug for en velovervejet, dygtig og tillidsvækkende autoriseret VVS-installatør.

3 februari 2026

Punktlig og grundig

Løste vores problem med gamle vandrør til perfektion. Pænt og grundigt arbejde. Rigtig god information i løbet af arbejdets udførsel.
Klar anbefaling herfra.

26 januari 2026

Vellers gør det godt..

Har brugt Vellers VVS et par gange. Det har været en god oplevelse hver gang. Kommer som aftalt og kvaliteten af arbejdet, er upåklageligt.
Ringer også til Martin næste gang..
Mvh Michael

6 januari 2026