Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

4,5

Alle reviews

7 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Godt firma

Fik tilbud på varmepumpe med tilbehør, som blev opsat da vi ønskede det. Prisen holdt 100%, ingen ekstra regninger og absolut veludført arbejde. En dygtig håndværker, som altid svarede, når man skulle i kontakt med ham. Kan anbefale Korsbjerg VVS.

14 juli 2026

Løste radiatorproblem efter 25 år uden løsning

For over 25 år siden blev mit hus ombygget af den tidligere ejer, hvor nye radiatorer blev monteret. Desværre viste det sig at disse radiatorer periodisk sagde "lyde". Men selvom dette blev reklameret, så fandt man aldrig en løsning, da det kun var et periodisk problem. Seneste ejer havde også besøg af en VVS'er, hvor de fik samme svar: det kan vi ikke finde ud af.
Det var først da jeg fik fat på Flemming fra Korsbjerg VVS at der skete noget. Han havde straks en teori om hvad der kunne være galt, som jeg kunne bekræfte. Så et par dage efter vores første samtale, kom han forbi og lavede de ændringer til radiatorene som han havde beskrevet. Og siden har der ikke været nogle lyde fra dem.
Desuden mødte han op til den aftalte tid (inden for 5 minutter), noget jeg ikke er vandt til med andre håndværkere.
Korsbjerg VVS får mine bedste anbefalinger! Jeg er en glad mand.

26 februari 2026

Veludført arbejde

En god oplevelse fra første kontakt til opgaven var fuldført. Flemming var hurtig til at komme forbi efter første kontakt, give tilbud og udføre opgaven. Opgaven har været i trygge hænder hos Flemming, tak for veludført arbejde.

7 januari 2026

God service til en god pris

God service til en god pris

Alle aftaler blev overholdt og til en fair pris. Godt udført. Vi anbefaler varmt Korsbjerg VVS.

27 augustus 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Kan ikke give en god anmeldelse

Kan ikke give en god anmeldelse. Vi bestiller et toilet, ifø Sipira. vi ser på ipad hvad det skal være og bestiller. smeden kommer og skal sætte toilet ind får fjernet det gamle, som egentlig ikke fejler noget, men nu har jeg altid ønsket mig et toilet der er lige ned fra sæde til gulv, da det er nemmere at gøre rent. Jeg kommer tilfældigt ud og ser at det ikke er det toilet og udbryder," det er ikke det vi har bestilt". hvad vil du have, nu er det jo pakket ud, og jeg føler mig presset til at tage imod toilettet. Men er bare så ked af det. jeg havde jo troet at det var det rigtige han havde sat ind. ja det er bare et toiet men jeg havde glædet mig til et helt andet end det jeg fik og hvad gør man så. Arbejdet fejler ikke noget, det er pænt lave. Han var bare ikke lige opmærksom på hvad det var JEG gerne ville have.

19 mei 2025

Rigtigt flot arbejde .

Ringede til Flemming mandag formiddag , fik et meget hurtigt svar , jeg kommer i morgen tidlig ved 8 tiden . Og fik lavet det aftalte til til stor tilfredshed , samt til en fornuftig pris . Kunne jeg give 10 stjerner , var det gjort

7 mei 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Forstår ikke at manden får negative…

Forstår ikke at manden får negative anmeldelser. Jobbet er udført på rekordtid, hvilket prisen afspejler (mandetimer). Helt igennem imponeret over det arbejde der blev lavet og til prisen. Har nu en varmepumpe til en pris, som tillader at energirenovere resten af huset med besparelsen ift. andre tilbud.

18 maart 2024

God oplevelse

Når man efterhånden har vænnet sig til, at håndværkere ikke ringer tilbage som aftalt, kommer for sent og opkræver urimelige priser, er det virkelig rart at have fundet en VVS'er, som er det modsatte.

Vi skulle have fikset et vandrør på toilettet, og de kunne komme hurtigt, kom til tiden og gav en fair pris

8 mei 2023

Is dit jouw bedrijf?