product kwam totaal niet overeen met wat ik besteld heb. product heeft een andere kleur, andere stof, waardeloze kwaliteit, totaal doorzichtig, en tot slot stinkt het ontzettend. enorm teleurges... Toon meer
Weken geleden besteld, nog niks binnen komt hele vage tracking mail, zonder informatie. Gezien de overige reviews hier, heb ik weinig hoop meer. Bewijst maar weer dat je eigenlijk altijd eerst ff rev... Toon meer
Na 3weken nog niks ontvangen, ik had de moed al opgegeven totdat gisteren tot mijn verbazing de postbode het pakket kwam brengen. Ik had een aantal mailtjes gestuurd en wel elke keer antwoord gekregen... Toon meer
Goede winkel
Fijne winkel, heb heir nu een par keer besteld en elke keer was het goed. Alles komt enel aan en is zoals beschreven.
Goed geregeld
Ik vind het fijn winkelen hier. De website is duidelijk en alles komt altijd netjes aan. Goede kwaliteit spullen en niet te durr

Antwoord van Velona Moda
Uitebreide beoordeling van een tevreden klant
Als iemand die regelmatig online winkelt, Kan ik eerlijk zeggen dat velona- Moda een van de beste webshops is waar ik heb gekocht. De productselectie is breed, de prijzen zijn concurrerend, en hun klantenservice is iets waar veel andere winkels een voorbeeld aan kunnen neman. Ze behandelen elke klant met respect en geduld, en dat is iets dat je niet vaak tegenkomt. Elke bestelling die ik heb geplaatst, was precies zoals beschreven en werd snel geleverd

Antwoord van Velona Moda
Lange review over mijn topervaring
Ik wilde even de tijd nemen om te schrijven over mijn fantastische ervaring met Velona- Moda. IK heb hier nu meerdere keren besteld en elke keer ben ik zo blij met wat ik ontvang. De kleren zijn altijd van goede kwaliteit, zien eruit zoals verwacht en de prijzen zijn echt redelijk. Wat me het meest opvalt is de klantenservice, die is echt geweldig. Ze zijn altijd snel met antwoorden en als er mis gaat, lossen ze het meteen op zonder gedoe

Heerlijk shoppen
Online shoppen hier is zo makkelijk en leuk . De productfoto's en beschrijvingen helpen echt om de juiste keuze te maken.