Jeg kan varmt anbefale at handle her, super service, hurtig og godt pakket, så man kan kun bliv glad når man modtager pakken men en smiley på. Jeg fik min vare inden for 24 timer, selv om de skriver d... Toon meer
Kan virkelig anbefale denne virksomhed. Jeg fik super hurtig hjælp, selv en søndag aften hvor jeg behøvede hjælp til bestillingen af lampe dele og var i tvivl. Bestilte så søndag aften og varen var fr... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg havde en forespørgsel omkring et lampeophæng. Desværre havde de ikke ophænget, da det er udgået for mange år siden, men til gengæld fik jeg en rigtig fin forklaring på hvordan jeg muligvis kan... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg vil varmt anbefale Møllers smukkerlamper. Jeg har bestilt en virkelig flot grøn glaspendel, og den blev pakket på meget omhyggelig og forsvarlig måde med dublet papkasser. Jeg har desuden haft... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Velkommen til vores review center for vores unikke webshop, Danmarks førende skattekammer for sjældne og antikke vintage lamper. Med det største udvalg i hele landet, specialiserer vi os i at bringe historiens skønhed og tidløs design ind i dit hjem.. Vores passion for dansk design skinner igennem i hver eneste lampe, vi nøje udvælger, hvilket sikrer, at vi kun tilbyder det bedste indenfor autentisk og æstetisk belysning. Vores omfattende lager af reservedele sikrer, at du ofte kan finde en del der kan bringe din lampe tilbage til l sin oprindelige pragt, og derved lade den lyse op i generationer. Dette dedikerede fokus på vedligeholdelse og restaurering understøtter vores forpligtelse til bæredygtighed og bevaring af designhistorie. Vi tilbyder en specialservice, der er skræddersyet til at møde de unikke behov hos private, virksomheder og restaurationsbranchen. Vores ekspertise og dybdegående kendskab til dansk design og lampers historie gør os til den ideelle partner for dem, der søger noget udover det sædvanlige. Vores webshop er ikke blot en forretning; det er en oplevelse for dem, der værdsætter skønheden og historien bag hvert stykke. Vi inviterer dig til at udforske vores samling og opdage lampen, der ikke bare oplyser dit rum, men også fortæller en historie. Velkommen til en verden af sjældne fund og tidløse klassikere, hvor kvalitet og historie lyser i hver eneste detalje. Vi arbejder målrettet på at du får en god oplevelse hos os.
Kronhedevej 23, 6990, ULFBORG, Denemarken
- info@vestjyllandgenbrug.dk
- vestjyllandgenbrug.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Bestilte en fatning
Bestilte en fatning , kunne dog ikke huske om det var den rigtige størrelse . Ringede til dem , men de var på ferie i Tyskland , skrev dog tilbage , og sendte et link med fatningen . Det var den rigtige . Super Super service, anbefaler gerne denne butik til andre . Venlig Hilsen Kate Tønnesen.
Den service jeg fik var virkelig god
Den service jeg fik var virkelig god, så jeg kan varmt anbefale at handle her.
Service der glæder
Manglede en bolt til min gamle lampe, og ikke engang 8 timer senere er den allerede på vej med posten. Glæder mig til at få farmor og farfars gamle lampe op i mit nye hjem.
Af hjertet tak for hjælpen
Fuld tilfredshed
Jeg kan ikke beskrive hvor glad jeg er for min "nye" retro skrivemaskine! Jeg har kigget længe efter denne model og nørden i mig er i totalt hopla lige nu :-P
Jeg bestilte den for "5 minutter" siden og PUFFF så var den her! Den ankom pakket ind i flere kasser og lag af diverse beskyttelse, og den fungerer helt perfekt! Jeg vil varmt anbefalde denne butik/hjemmeside :-)

Antwoord van Møllers smukkelamper.dk
Skøn forretning
Skøn forretning. Meget hjælpsom ved eventuelle problemer. indpakning/forsendelse kunne ikke være pakket mere forsvarligt ind. Her kan man roligt handle. 5/5
Hej, Ballerup Master Mixer
Hej, min oplevelse vedr. køb og levering fra Møllers smukkelamper, er helt i top, så jeg vil stærkt anbefale at handle med dem.
Hey, Uppliving viðv. keyp og levering frá Møllers smukkelamper, var heilt í ordan, so eg vil hervið viðmala at keypa frá teimum.
Vh.
Atli Larsen
Som Repaircafee bestyrer er det en stor…
Som Repaircafee bestyrer er det en stor glæde at kunne købe en reservedel der bare er i super god stand og samtidig til en yderst gunstig pris. Kan varmt anbefale at få brugte dele herfra Møllers Landhandel.
1 lampe blev til 6
Skulle lige forbi butikken for at hente en lampe jeg havde købt. Ved en fejl tog keg konen og datteren med, og endte med 6 lamper 😂❤️👍
Geniale løsninger, vi ikke kunne finde andre steder
Så fine ting
Jeg bestilte en lørdag og varerne blev sendt samme eftermiddag. De var pakket godt ind og så ud præcis som på billederne, så fine!
Fantastisk webshop og service
Servicen er lige så fin som deres fantastiske og skønne vareudvalg og genbrugstanken de bygger på. Jeg faldt for en Ballerup Mastermixer + reservedele til den jeg havde i forvejen. Det blev ordret, mobilepay overført efter ordreafgivelse og delene sendt prompte med en fin fin dialog undervejs. Tak, jeres service er et særsyn i en alt for automatiseret verden, jeg må forbi Ulfborg og se butikken en dag :-)