Vico Food Box Reviews

7.565
TrustScore 5 uit 5

4,9

Ik zocht mijn favoriete Italiaanse wasmiddel en vond het op deze site. Meteen maar een voorraadje besteld en alles werd correct en snel geleverd met, behalve een verrassing, ook nog een persoonlijke g... Toon meer

Geweldig aanbod, zeer goede prijzen, geweldige klantenservice! Wijn, kaas, chips, guanciale en ga zo maar door. Eenmaal hier geprobeerd wil je nooit meer anders! 10/10

Onlangs alweer de vijfde bestelling geplaatst in vrij korte tijd, dus je kunt wel zeggen dat we grote fans geworden zijn. Sowieso fan van eerlijk Italiaans eten en producten. Hoewel geboren Neder... Toon meer

Mijn eerste bestelling bij vicofood is me goed bevallen. Ondanks de afstand vond ik het nog aardig snel gaan. Alles is zorgvuldig ingepakt, chapeau. Ook de kleine attentie is heel aardig. Ik ga zeker... Toon meer

1. Italiaanse kruidenierswinkel
  2. E-commerceservice
  3. Gourmet kruidenierswinkel
  4. Boodschappenbezorgdienst
  5. Kruidenier
  6. Online voedselbezorgdienst

Over Vico Food Box

Foto-Soci-1

COSA TI OFFRIAMO? L'Italia a casa tua!
La spesa italiana online, direttamente dall'Italia Vicofoodbox è specializzato nella vendita online di prodotti alimentari italiani autentici. Ordina pasta italiana, sughi e conserve, olio extravergine di oliva, formaggi, salumi, dolci, caffè, bevande e specialità regionali italiane e ricevili comodamente a casa tua in oltre 27 nazioni europee e nel Regno Unito.!

SPEDIZIONE GRATUITA!
La spedizione è gratuita in tutta Europa

SIAMO VELOCI!
Prepariamo il tuo ordine in 1/3 giorni lavorativi! Lo affidiamo ai migliori corrieri DHL/UPS/GLS/DPDe ci assicuriamo sempre che il tuo ordine arrivi a destinazione!

ASSISTENZA GARANTITA!
Ti assistiamo sempre. Ci assicuriamo che i prodotti vengano accuratamente confezionati, perchè hai diritto ad un eccellente esperienza se ti affidi a noi di Vico Food Box! Chi sceglie il nostro servizio è coccolato.
Per noi sei importante! Inseriamo sempre un regalo nel tuo ordine Con Vico Food Box sei soddisfatto o soddisfatto!😊

ATTENZIONE ALL'AMBIENTE🌿
Utilizziamo materiali riciclati e riciclabili per confezionare la tua Vico Box. Con un sistema di logistica interno evitiamo qualsiasi spreco alimentare.

UN CUORE ITALIANO💚
Vico Food Box nasce nel 2019 ad Amsterdam da Gennaro, Vittorio, Debora e Antonio, giovani Italiani all'estero.
L'azienda ritorna in Italia nel 2020
Ad oggi Vico Food Box ha una logistica interna e un team di giovani italiani, con la voglia di investire il loro tempo e le loro energie per garantirti il miglior servizio di spedizione di prodotti alimentari italiani all'estero! Non vediamo l'ora di portare l'Italia a casa tua!

VAI SU: vicofoodbox.com

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

8K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(7.565)

1.764 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Lekker dingen uit Italie

Lekker dingen uit Italie. En ook altijd correct afhandeling van de bestelling en klaar om te helpen als het nodig is. Top bedrijf!

5 augustus 2020

Ciao Diego,
thank you for your feedback.
The Vico-Lovers are our priority. We are happy that our service respect your expectations 😊
This is for us the right motivation to do even better.
Grazie Mille. We wish you a sparkly day. Team Vico Food Box 🥰

Super snelle levering

Super snelle levering, producten zijn lang houdbaar. Dus super tevreden en wat fijn dat zij Italië naar Nederland kunnen halen.

4 augustus 2020

Antwoord van Vico Food Box

Thank you Elena for your feedback. We are so glad that you love our service and the selection of our products. We hope to prepare soon others Vico box for you 😊 Thank you from the Vico Food Box team💚

ik ben verkocht.

Zoals vele andere mensen had ik vaak heimwee naar bepaalde producten die bijna alleen maar in Italia verkrijgbaar zijn totdat ik Vico Food Box ontdekte!

Eindelijk kan ik weer genieten en heb ik een stukje Italia weer in huis. de prijzen zijn zeer schappelijk en niet over de top wat je bv soms hebt als je ergens een Italiaans product wil kopen.

De levering ging bijzonder snel en alles was netjes verpakt en geseald. boven de 70 euro is de bezorging gratis.

Er zat ook nog een leuk klein aardigheidje bij. Wat ook een pluspunt is is dat je je bestelling tot bijna de laatste minuut kan volgen zo hoef je niet voor niks te zitten wachten.

Ik ben zeer tevreden en ga weer snel bestellen bij Vico Food Box!

3 augustus 2020

Hi Claus, thank you for your review. 🤩
We are happy that your Vico box arrived and hope you enjoyed the products. We will be happy to satisfy your needs for Italian products by bringing a little bit of Italy into your home whenever you want.
Our service is at your disposal in case you need it.
We can't wait to send you more Italian products and offer you some small gifts, hoping you'll always enjoy them!
Greetings, Maria Customer Happiness Vico Food Box 💚

Top echt top

Top top top top

2 juli 2020

Ciao Mattia,
thank you for your feedback.
We are glad to reach the top for you 🤭
We wish you a great day. Team Vico Food Box

Prima en snelle levering!

Prima en snelle levering!
Alles veilig verpakt, pico bello!

2 juni 2020

Ciao Maureen,
thank you for your feedback and for the compliment for the box ❤️
We wish you a lovely day. Dank je well Team Vicofoodbox

Heel erg klantvriendelijk

Heel erg klantvriendelijk, heb je een vraag aarzel NIET de klantenservice te mailen ze antwoorden supersnel. Een product niet aanwezig proberen ze met een alternatief het toch te leveren (in overleg). Ben SUPER tevreden. Bestel snel weer.

4 maart 2020

Hi! thank you so much for your review! 😍
We are so happy that you enjoyed your Vico Box.
We hope to bring again l'Italia a casa tua!💚

boodschappen

snelle levering. Ook als er net iets mis gaat, krijg ik snelle respons en goede oplossing.

2 maart 2020

Dank je vel !
Thanks a lot for your feedback, we appreciate and we will improve our service to give the best experience to every italian food lover.

Saluti dall'Italia

Goede keuze gemaakt - Ha fatto una buona scelta

Goede keuze gemaakt, authentieke italiaanse producten tegen een eerlijke prijs,Goed verpakt en snel verzonden.Heel veel dank

Ha fatto una buona scelta, autentici prodotti italiani ad un prezzo equo,Ben confezionato e spedito in fretta,m Mille Grazie

10 februari 2020

Antwoord van Vico Food Box

Mille grazie a te Paulus per l'ottima recensione.
I prodotti italiani sono conosciuti in tutto il mondo, e noi confezioniamo ogni box con amore, è questo che fa la differenza!
Al tuo prossimo acquisto.

Saluti dal team Vicofoodbox

snel service en tevreden klant

6 februari 2020

Thanks for the feedback.
A satisfied customer and fast service is Vico's mission!
We strongly believe that a happy customer can be the best word of mouth for a company that always wants to grow and improve.

Greetings and happiness from Italy

Snelle levering. Goed verpakt . Onze voorraad is weer gevuld

14 december 2019

Antwoord van Vico Food Box

Ciao grazie mille per la tua recensione! 😍
Siamo davvero felici che la tua Vico Box sia stata di tuo gradimento.
Speriamo di portare presto di nuovo l'Italia a casa tua!💚

Heel goed bezorg die pakket alles vas…

Heel goed bezorg die pakket alles vas netjes top

19 november 2019

Hi! thank you so much for your review! 😍
We are so happy that you enjoyed your Vico Box.
We hope to bring Italy to your doorstep again soon!💚

Echt goedkoop en Boven de 70 euro geen…

Echt goedkoop en Boven de 70 euro geen verzendkosten!

11 september 2019

Hello,

Thank you for your feedback. We really appreciate it.
Dank je wel !

kind regards,
Team VicoFoodbox

Reviews in alle talen tonen. (7.565 reviews)