Vico Food Box Reviews

7.565
TrustScore 5 uit 5

4,9

Ik zocht mijn favoriete Italiaanse wasmiddel en vond het op deze site. Meteen maar een voorraadje besteld en alles werd correct en snel geleverd met, behalve een verrassing, ook nog een persoonlijke g... Toon meer

Geweldig aanbod, zeer goede prijzen, geweldige klantenservice! Wijn, kaas, chips, guanciale en ga zo maar door. Eenmaal hier geprobeerd wil je nooit meer anders! 10/10

Onlangs alweer de vijfde bestelling geplaatst in vrij korte tijd, dus je kunt wel zeggen dat we grote fans geworden zijn. Sowieso fan van eerlijk Italiaans eten en producten. Hoewel geboren Neder... Toon meer

Mijn eerste bestelling bij vicofood is me goed bevallen. Ondanks de afstand vond ik het nog aardig snel gaan. Alles is zorgvuldig ingepakt, chapeau. Ook de kleine attentie is heel aardig. Ik ga zeker... Toon meer

1. Italiaanse kruidenierswinkel
  2. E-commerceservice
  3. Gourmet kruidenierswinkel
  4. Boodschappenbezorgdienst
  5. Kruidenier
  6. Online voedselbezorgdienst

Over Vico Food Box

Foto-Soci-1

COSA TI OFFRIAMO? L'Italia a casa tua!
La spesa italiana online, direttamente dall'Italia Vicofoodbox è specializzato nella vendita online di prodotti alimentari italiani autentici. Ordina pasta italiana, sughi e conserve, olio extravergine di oliva, formaggi, salumi, dolci, caffè, bevande e specialità regionali italiane e ricevili comodamente a casa tua in oltre 27 nazioni europee e nel Regno Unito.!

SPEDIZIONE GRATUITA!
La spedizione è gratuita in tutta Europa

SIAMO VELOCI!
Prepariamo il tuo ordine in 1/3 giorni lavorativi! Lo affidiamo ai migliori corrieri DHL/UPS/GLS/DPDe ci assicuriamo sempre che il tuo ordine arrivi a destinazione!

ASSISTENZA GARANTITA!
Ti assistiamo sempre. Ci assicuriamo che i prodotti vengano accuratamente confezionati, perchè hai diritto ad un eccellente esperienza se ti affidi a noi di Vico Food Box! Chi sceglie il nostro servizio è coccolato.
Per noi sei importante! Inseriamo sempre un regalo nel tuo ordine Con Vico Food Box sei soddisfatto o soddisfatto!😊

ATTENZIONE ALL'AMBIENTE🌿
Utilizziamo materiali riciclati e riciclabili per confezionare la tua Vico Box. Con un sistema di logistica interno evitiamo qualsiasi spreco alimentare.

UN CUORE ITALIANO💚
Vico Food Box nasce nel 2019 ad Amsterdam da Gennaro, Vittorio, Debora e Antonio, giovani Italiani all'estero.
L'azienda ritorna in Italia nel 2020
Ad oggi Vico Food Box ha una logistica interna e un team di giovani italiani, con la voglia di investire il loro tempo e le loro energie per garantirti il miglior servizio di spedizione di prodotti alimentari italiani all'estero! Non vediamo l'ora di portare l'Italia a casa tua!

VAI SU: vicofoodbox.com

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

8K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(7.565)

1.764 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Hi Femke 💚,

We are super happy to hear that you liked our products 😍
Please note that on our website you will find a huge selection of the best Italian wines, ready to be shipped to your home in 1/2 working days.

We are super careful with the packaging, especially with such fragile products, and we follow each shipment step by step to make sure everything reaches its destination in perfect condition, because that's what you deserve 🌟

Thank you for your time.
We hope to send you Italian specialities again very soon!
A hug from Ornella and the Vico Team! 💚

Quick delivery

Quick delivery, great products and everything packaged in a perfect way!

18 november 2022

Antwoord van Vico Food Box

Hi Sabine, thank you for taking the time to write this review 😍

We are happy to know that our service met your expectations. The guys in the warehouse pack everything carefully and thank you for the feedback. Greetings from the whole Vico team, we hope to hear you soon 🥰💚

Greetings from Rosa and the Vico Food Box Customer Happiness Team

Happy

I like Italian product.
I'm so happy that i can by it to this shop online.
Very good!!

9 november 2022

Hi Dayana, 💚
thank you very much for the review.

We are so happy to come to your rescue with your favourite Italian products.
We know how difficult it is to find them abroad, which is why we are keen to offer you a wide assortment of typical Italian products with home delivery. 🚛

We hope to bring you back soon
Greetings from Ornella and the Vico Team!💚

Top service :)

Super snel geleverd. Daarnaast ook erg goed ingepakt , veel bescherming om de producten zodat het niet beschadigd zou raken. Buitengewoon top kwaliteit. Daarnaast ook nog een pak koekjes cadeau gekregen :))

17 november 2022

perfect service

perfect service, delivery on time.

3 oktober 2022

Hi Ruud,

thank you so much for your feedback! 😍

We are delighted to hear that your experience with us has been so positive. We always do our best to make sure everything is perfect! 💪🥇

In the warehouse department, we are careful to pack each Vico Box perfectly and to respect the processing time of 1-2 working days. We want the boxes to reach our customers as soon as possible 📦🚛

We hope to hear from you soon, in fact we can't wait to bring Italy back to our home! 🌍🏠

A big hug from Antonio and the Vico Team 💚

Hallo Johan,
vielen Dank für Ihre Zeit ✨

Wir freuen uns sehr, dass wir Ihre Erwartungen erfüllt haben! 😊

Wir bemühen uns sehr, ein perfektes Erlebnis zu gewährleisten. Von der Produktauswahl über die Verpackung bis hin zum Versand 🚛📦

Wir hoffen, Italien bald zu Ihnen nach Hause bringen zu können! 🏠🌍

Eine Umarmung von Antonio und dem Vico-Team! 💚

Heel goed

Snelle levering, proper verpakt, lekker! Lactosevrije koekjes ontdekt in Sardinië maar niet te vinden in België. Leuk dat ik ze van deze site kan bestellen. Volgende bestelling volgt binnenkort.

29 september 2022

Hoi Rym,
het is ons een genoegen om uw recensie te lezen! 🥰

We zijn blij dat u de lactosevrije koekjes heeft kunnen vinden die u zo graag wilde! 🥇

De tevredenheid van Vico Lovers is ons doel, elk lid van het Vico Food Box team geeft alles om de tevredenheid van al onze klanten te garanderen, van administratie tot facturatie, van logistiek tot klantenservice! 💪📦

Uw woorden vergelden alle moeite die het team in de verwerking van uw doos heeft gestoken.

We kijken ernaar uit om Italië weer bij u thuis te bezorgen! 🏠🌍

Een knuffel van het Vico Team en Antonio! 💚

Mooie bedrijfsformule.

Beste mensen,
dit is niet alleen een super positieve review, maar ook tegelijkertijd een advertentie voor alle Nederlanders die van het Italiaanse eten houden.
Terug naar de titel van deze recensie, "wat een mooie bedrijfsformule"en dit wil ik ook echt onderstrepen, een order van boven de 70 euro is voldoende om zulke Italiaanse lekkernijen kosteloos naar Nederland te halen, ik zou zeggen: waar wachten jullie op?.
Ten slotte wil ik niet alleen de complimenten maken aan deze online Italiaanse supermarkt, maar ook aan de partner die het voedsel bij de mensen thuisbezorgt.
GRAZIE RAGAZZI, CONTINUATE COSI'.

14 september 2022

Hallo Cristiano,
heel erg bedankt voor de mooie woorden die je geschreven hebt. 💚

We kunnen gerust zeggen dat uw recensie zeker een van de mooiste ooit is! 🥰
Uit uw woorden kan ik opmaken dat u onze essentie heeft waargenomen en dat maakt ons superblij!

Meningen zoals de jouwe zijn een brandstof om altijd meer te geven en beter te doen 💪
We beloven u dus dat we niet alleen zo doorgaan, maar onze service altijd zullen verbeteren 💕

We hopen zo snel mogelijk weer vers voedsel bij u thuis te brengen!
Een warme knuffel van Ornella en het hele Vico Team! 💚

Tevreden - een aanrader voor wie nieuwsgierig is over Italiaanse echte producten

Alle producten waren op afgesproken tijdistip geleverd volledig en in goed staat. De verse producten uit Agerola, fiordilatte en provola waren super - maar dat wist ik al. Voor de dubbel amandel taralli heb ik geen worden voor - deliziosi!

9 september 2022

Hoi Paolo,
heel erg bedankt voor de mooie woorden 💕.

We zijn blij te horen dat u van onze verse producten heeft genoten. Voldoen aan uw verwachtingen is voor ons heel belangrijk!

Bovendien willen we Made in Italy steunen, lokale bedrijven steunen en alle lokale delicatessen door heel Europa exporteren: Capocollo, Parmigiano Reggiano, Friarielli, Nduja en nog veel meer! Het is voor ons altijd een groot genoegen om de afstand te kunnen verkorten met onze Vico Boxen! 🥰

We hopen snel weer van u te horen!
Proost van Ornella en het Vico Team 💚

🇮🇹 heerlijke doos eten uit…

Weer een heerlijke doos eten uit Italië. In twee dagen in huis, vers en topkwaliteit. En altijd een lief cadeautje. Wil je echt eten vers uit Italië bestel VICOFoodBox 💚🇮🇹🍀🙏🏻🇮🇹🍊🧀🥓🍷🍝

1 april 2022

Antwoord van Vico Food Box

Hi Plien thank you so much for your amazing review!😍
We're so happy you enjoyed our service.
Our products come from exclusively Italian companies and suppliers, as we want you to feel part of our beloved country.
We hope you always enjoy having a bit of Italy in your home and can't wait to send you another Vico Box full of italian delights. 🍝☕
The whole Vico Food Box family sends you a big hug, see you next time! 💚

Fantastisch

Fantastisch, veel keuze!

7 februari 2022

Antwoord van Vico Food Box

Hi Mevrouw thank you very much for your review.😍
Our site sells +3000 Italian products that are not easily available abroad. There are many categories: Fresh Food, Local Delicacies, Body Care, Home Care etc. 🍝🍹🧼
If you can't find a product you want, don't hesitate to contact us and we will do everything we can to find it from our suppliers.
We look forward to bringing L'italia a casa tua again!
Martina and the whole Vico Food Box team send you a big hug 💚

heerlijke Italiaanse producten

heerlijke Italiaanse producten, perfecte klantenservice! Ik koop alleen als vicofoodbox.com het zelf verkoopt ik koop niks van andere aanbieders op hun website dus dan gaat het ook altijd goed, de bezorging is altijd vliegensvlug hier in het zuiden!

12 oktober 2021

Hi Joeren, thank you for you nice review 😍
We're always happy to help our Vico Lovers in need.
The whole Vico Food Box family sends you a big hug, see you next time! 💚

Fantastisch!

Fantastisch!! Snel!! Perfect verpakt!! Buitengewoon klantvriendelijk!!
Aanrader!!!

26 mei 2021

Antwoord van Vico Food Box

Hi! Thank you so much for your review.😍
We are so happy to hear that our service met your expectations. We work hard to provide a service that can support you before, during and after your purchase in order to make your experience with us always enjoyable!
We can't wait to bring L'Italia a casa tua again! See you soon 💚

Leuk om hier boodschappen te doen!

Ik bestel bij Vicofood Italiaanse artikelen die ik in Nederland helemaal niet kan vinden. En soms artikelen die mij herinneren toen ik in Italië woonde. In ieder geval de prijzen zijn OK, ook omdat boven een bepaalde bedrag betaal je geen verzendkosten. Ik ben tevreden met de levering die op tijd plaatsvindt. Ook de klantenservice is perfect. Zij houden jou op de hoogte als iets niet meer op voorraad is en dus vervangt wordt, maar ook als je een vraag hebt krijg je een snelle antwoord.

14 maart 2021

Thanks Roberta, for your review 😍
It is a pleasure for us to make you relive your italian sweet memories with the products available on our site. Shipping costs are free for orders over 70€, for lower orders the price is 9.95€ all over Europe. We work so hard to respect the timelines and offer assistance before, during and after your purchase.Can't wait to bring l'Italia a casa tua again 💚

supersnel geleverd

supersnel geleverd, rechtstreeks uit italie

4 januari 2021

Hoi David, Bedankt voor uw beoordeling 😊
We zijn zo blij dat u genoten hebt van onze service en onze inzet om alles zo snel en zo goed mogelijk te laten verlopen. We zijn blij dat onze inspanningen worden erkend en gewaardeerd. We hopen dat we meer dozen voor u kunnen klaarmaken. Groeten van het hele team Vico Food Box 💚

Prima servies

Prima servies, met alle informarie via email en vriendelijke bezorger. Uitstekend qualiteit van de producten. daarom ga ik zeker weer bestellen!

3 december 2020

Hi Sara, thank you for your review 🥰
We are so happy to have brought our italian products to your home.
Our team is ready to help you as best it can.
We hope to see you soon, Maria Customer Happiness Vicofoodbox 💚

Super!

Mooi geprijste producten, goede kwaliteit en super bezorging. Erg tevreden en gaan zeker vaker bestellen!

20 november 2020

Ciao Nicole, thank you very much for your review! 🥰🥰
Your satisfaction is our best achievement. We go the extra mile to ensure our Vico-lovers have the perfect experience.
We would love to see you again on Vico Food Box. Thank you for your feedback.
Have a lovely day. Team Vico Food Box 💚