videoboodschap.vip

Ik deel de mening van Manuel Rigatti. Allereerst sprak hij de twee namen in mijn boodschap compleet verkeerd uit! (tip: gebruikt lettergrepen en vertaal namen als Davey naar Dee-vie. zodat la... Toon meer

Geweldige videoboodschap gekregen van Kees Diks! Hij nam echt de tijd voor de boodschap, 2,5 minuut zelfs! Geweldig! Wel was ik vergeten om de videoboodschap te downloaden, waardoor ik na 7 dagen geen... Toon meer

Ik heb 8 dagen van te voren mijn bestelling voor een videoboodschap gedaan inclusief 60Euro betaling. Gevolg: video kwam pas na 15 dagen en niet op het feestmoment. In eerste instantie geen reactie op... Toon meer

Boodschap is niet geleverd, na meer dan een maand nog steeds geen geld terug ondanks belofte dat dit binnen enkele dagen zou gebeuren. Meerdere contactpogingen per mail en per WhatsApp gedaan, totaal... Toon meer

1. Cadeauwinkel

Verras iemand met een persoonlijke videoboodschap van je favoriete bekende Nederlander! Super eenvoudig te bestellen via Videoboodschap.vip!

Oplichter, vervult verzoeken niet en spreekt namen verkeerd uit

Ik deel de mening van Manuel Rigatti.
Allereerst sprak hij de twee namen in mijn boodschap compleet verkeerd uit!
(tip: gebruikt lettergrepen en vertaal namen als Davey naar Dee-vie. zodat laaggeletterde Sjors het óók begrijpt)

Verder had ik 4 (simpele niet beledigende en zonder scheldwoorden) verzoeken ingediend en daarvan heeft lulletje rozenwater er precies NUL verwerkt in zijn trieste boodschap.

Als je vervolgens je klacht en ongenoegen ventileert via email (jorspeter AT gmail PUNT com), krijg je nul op het rekest.

Ik wil iedereen nadrukkelijk waarschuwen voor deze droeftoeter: geloof me, je kan beter je reet afvegen met de €65 die dit grapje kost want daar heb je meer aan!

16 september 2025

Videoboodschap rapper sjors besteld

Videoboodschap rapper sjors besteld. Netjes een korte omschrijving van de punten mee gezonden echter er was geen enkele persoonlijke noot. Betaal 70 euro aan die knakker en hij maakt er niks persoonlijks van. Als je reageert op de mail geen gehoor.

19 december 2024

Bij verdienen hoort ook klantenservice

Twee weken geleden Shoutout aangevraagd (18 mei) voor verjaardag van mijn man op 5 juni. Ruim op tijd dus. Vandaag (1 juni) voor de tweede keer een mail gestuurd met de melding dat we niets hebben ontvangen: niet van de BN'er en niet van Shoutout.

Hoe kan dit? Ik snap op zich dat een BN'er vrij is om wel of niet te reageren, maar er staat op de site dat Shoutout VIP na zeven dagen contact opneemt om te overleggen. Nou nee hoor mensen, dat gebeurt niet...

Ik ben tot nu toe zwaar teleurgesteld en hoop dat ze via deze weg alsnog iets laten horen. Vandaar twee sterren. Kom op mensen! Jullie verdienen hier geld aan, dan hoort een goede klantenservice er ook bij!!!

1 juni 2024

Super leuk!

Top! Videoboodschap van Mooi Wark besteld. Houdt rekening mee dat je ruim op tijd besteld, kwam 1 dag later dan beloofd maar werd gewoon netjes gecommuniceerd, was helemaal geen probleem want ik had voor de zekerheid 4 weken aan gehouden. Na mn bestelling pas reviews opgezocht van videoboodschap en toen schrok ik even, maar ben keurig op de hoogte gehouden. Alleen jammer van de link die er opstaat met een watermerk. Al met al heel leuk resultaat ook voor een goede prijs! Bedankt!

11 april 2023

Oplichter!

Op 22/12/2022 een videoboodschap besteld, de boodschap hebben we nooit gehad. Na mailen en het zoeken van contact ook nog steeds geen terugbetaling ontvangen. Ik zou iedereen adviseren nooit een boodschap te bestellen bij deze man want het is een ordinaire oplichter.

15 januari 2023

Zeer zeer slecht bedrijf

In Oktober een videoboodschap van de Kerstman aangevraagd. Ons personeelsfeest was op vrijdag 16 December en de videoboodschap kwam binnen op zaterdag 17 December om 19.06. Vaak een email gestuurd, geen reacties en nergens een telefoonnummer te vinden. Zeer zeer slecht bedrijf!!! Nu proberen om ons geld terug te krijgen ... zal wel een lange adem worden

18 december 2022

Slechte tot geen contact

Slechte tot geen contact, heel lang moeten wachten voor de video. En uiteindelijk was de vide ook maar heel even beschikbaar om te openen, na een paar dagen kon dit al niet meer. Dus voor niks betaald en gewacht. Het was een kadotje maar de persoon voor wie het was heeft hem nooit kunnen zien.

18 augustus 2022

Product nooit geleverd

Al dik 2 maanden geleden besteld. Nooit iets ontvangen. Meerdere E-mails gestuurd en berichten via de website gestuurd. Natuurlijk geen reactie. Makkelijk geld verdienen zo

7 december 2022

Niets ontvangen

Niets ontvangen, wel 2x betaald, niets terug gekregen, op mailtjes verder geen enkele reactie, heel jammer.

17 november 2022