Vigoshop Reviews

12.681

4,7

Nadat bij mijn eerste bestelling bleek dat het tijdens transport kapot was gegaan, gelijk melding gemaakt op het officiële toegezonden klachtenformulier. Zeer snelle reactie van het bedrijf en kreeg g... Toon meer

Er was wat mis gegaan met mijn bestelling. Dit is uitstekend opgelost en zonder problemen zijn de nieuwe producten naar mij toegestuurd.Hele goede klantenservice.

Bestellen was eenvoudig, de prijs is prima, levering zoals beloofd en het product voldoet volledig, zo niet meer, aan de verwachting. Dus al met al een heel fijne ervaring zonder "gedoe" 👌🏼

Zeerveel verschil in prijs! Ik was op een site 3 lampjes voor €240 en nu voor €152,88 schandalig! En precies de zelfde die ik bij Vigoschop.nl heb gekocht alleen de prijs zo groot verschil!! 3voor... Toon meer

1. Online marktplaats
  2. ook in
  3. Dierenverzorgingswinkel
  4. Doe-het-zelfzaak
  5. Elektronicawinkel
  6. Kinderspeelgoedwinkel
  7. Schoonheidswinkel

Vigoshop – Practical Solutions, Delivered with Care

At Vigoshop, our mission is to make everyday life easier by offering smart, affordable, and useful products for every home.
We serve individuals and families seeking quality and convenience, with a diverse catalog ranging from home and garden tools to personal care, fitness, and electronics. Every product is handpicked for reliability, value, and functionality—so you get what you need, when you need it. With fast EU-based shipping, secure payment options, and a dedicated customer support team, we ensure a seamless shopping experience from start to finish. Backed by transparent policies and a customer-first approach, Vigoshop is trusted by thousands across Europe. We believe that smart living starts with smart choices. Let us help you make them.

Uitstekend

13K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(12.681)

5.153 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

TAG review

Zeer snelle levering en ik werd goed op de hoogte gehouden over het tijdstip van levering.
Het product ziet er goed uit en was snel geinstalleerd. De tijd moet uitwijzen of het goed blijft functioneren.

Snel

Snel , correct en mooie producten geenklachten ook snelle levering en juiste pris kwaliteit tevreden klant

Op tijd en correct bezorgd

Op tijd en correct bezorgd

Het Vigoshop-team.

Het lijkt totaal niet wat ik besteld…

Het lijkt totaal niet wat ik besteld heb. Gaat om de schoenendozen. Op de foto lijkt het stevig doorzichtig plastic maar in werkelijkheid is het net zo dik als a4 mapje. Zeer stressvol om in mekaar te zetten. Niet kopen. Grootste troep. En om het retourneren kom je ook geen wijs uit. Links voor formulier werken niet.

5 augustus 2026

Antwoord van Vigoshop

Op basis van uw bericht kunnen we helaas niet vaststellen wat er precies aan de hand is met onze producten. We helpen u graag verder, maar daarvoor hebben we meer informatie van u nodig. Neem contact met ons op via het e-mailadres dat op onze website staat vermeld. Om in contact te komen met een medewerker van de klantenservice, dient u een onderwerp te selecteren en uw verzoek in te dienen via het contactformulier. Ons klantenserviceteam helpt u graag verder.

Goed geregeld.

1e keer bij dit bedrijf. Goed bevallen.
Goede communicatie wat betreft de bestelling en levering. Prima kwaliteit, prima geregeld.

Goed product

Goed product, goede service

Duidelijk info

Duidelijk info, goede en snelle levering

De communicatie was perfect

De communicatie was perfect
De bezorging ging ook goed.

OPLICHTERS

Jullie neppen de boel met die z.g. wonderdoekjes.Wat laf om zo mensen te belazeren. Verassing echt je moet je kapot schamen voor zo iets

Prima service

Prima service. Snelle afhandeling. Zou fijn zijn als er een bevestiging via de mail kwam na de betaling

28 juli 2026

Het Vigoshop-team

Dropshipper die Europese wetten negeert...

Het is een dropshipper gevestigd in Slovenië die zijn artikelen haalt uit China.
Kans is reëel dat sommige producten illegal zullen zijn in Europa.
Ook het product wat wij ontvingen leek niet op de fotos van de site.
Daarbij is de levering erg traag en krijgt met geen factuur die voldoet aan de Europese wet. Ook hun website voldoet niet aan de Europese wet.

Het Vigoshop-team

Prima ervaring duurt iets langer als…

Prima ervaring duurt iets langer als dat ik doorgaans ervaar maar des al niettemin keurig verzorgd en afgeleverd p

Het Vigoshop-team.

Mooi op tijd goeie communicatie over…

Mooi op tijd goeie communicatie over levering

Het Vigoshop-team.

Noui nette bezorging mooi optijd …

Noui nette bezorging mooi optijd alles was goed verlopen keurig en me katjes zijn blij mee bedankt

28 juli 2026

Het Vigoshop-team.

Gekregen wat ik heb besteld

Gekregen wat ik heb besteld. En op tijd ben een paar keer door andere aanbieders op Facebook besodemieterd. Maar zo kan het dus ook bedankt

27 juli 2026