Udskiftning af ovn i bad efter der var hul. Hurtig udførelse og kvalitet arbejde. De bedste anbefalinger her fra
Lees wat reviewers zeggen
Fantastisk service - fra start til slut! Fik god vejledning da jeg ringede forud for booking, og gik hjem og bookede. Fin svartid på efterfølgende mail ang. levering. Go' levering og afhentning mang... Toon meer
Fantastisk oplevelse - alle pengene værd! Vi fyrede op, badede i stjerneklart frostvejr ved 39-40 grader et par timer, gik op, lagde låg på - og næste aften var vandet 24-25 grader, og hurtigt varmet... Toon meer
God service med booking, levering, afhentning og instruktioner. Eneste minus var at vi gerne ville skifte vand og det strakte det medleverede klor ikke til (på dag 5 var klorbeholder næsten Tom).... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vi lejer vildmarksbade ud i Nordjylland - og vi er gode til det.
Contactgegevens
Bonkenvej 55, 9493, Saltum, Denemarken
- info@vildmarksbadnord.dk
- vildmarksbadnord.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
God service samt vejledning
Vores ovn til vildmarksbadet var blevet…
Vores ovn til vildmarksbadet var blevet frostsprængt, og da vildmarksbadet var mere end 2 år gammelt, var der intet hjælp at hente hos forhandleren, men det var der hos Tobias hos VildmarksbadNord.
Top professionel hjælp. Kan kun anbefales.
Dejlig weekend i vildmarkskar
Karret leveret og hentet uden problemer. God kommunikation med firmaet. Fin vejledning. 5 stjerner
Rigtig god oplevelse med god…
Rigtig god oplevelse med god kundeservice et godt produkt og rigtig god fleksibilitet.
Helt klart et sted vi vil bruge igen.
Klar anbefaling!
Perfekt kommunikation, levering og oplevelse! Morten klarede det hele og prisen er rimelig - vi havde en rigtig god aften!
Rigtig god betjening og service
Rigtig god betjening og service. Vil anbefale dette firma til venner og bekendte. Hilsen fast kunde
Super fedt koncept
Super fedt koncept! Og KANON service fra Mortens side, med grundig introduktion til opstart og drift. Det kan bare ikke være lettere!
39 grader varme anbefalinger herfra
Vi har nu i to omgange lejet vildmarksbad hos Morten, og det har begge gange været absolut i orden. Levering og afhentning til den aftalte tid, til en fair pris. Det kunne ikke være bedre.
39 grader varme anbefalinger herfra.
Super service. Velholdt vildmarksbad placeret til tiden og præcist som ønsket. Købte brænde med til fin pris. Ikke sidste gang jeg har lejet herfra..
Fantastisk service...
Jeg ringede til vildmarksbadnord angående at leje et vildmarksbad samme dag og 2 timer efter holde Morten her.😊
Vi havde problemer med at få det ind i haven da vores låge var for lille, men han gav ikke bare lige op. Morten ende med at være her i en 40 minutter for at få det kæmpet ind og ind kom det. Det var en fantastisk service Morten udleveret og der vi ikke havde købt brænde nok i første omgang kom han med mere dagen efter og smed i haven. Tak for god service og dejlig dage i vildmarksbad. Det kan varmt anbefales her fra😊
Super nemt og god service 👍
Virkelig fin service
Virkelig fin service. Helt uproblematisk booking, levering, opstilling og afhentning. Kan varmt anbefales.
Jeg kan varmt anbefale et af Mortens…
Jeg kan varmt anbefale et af Mortens vildmarksbade. Det blev leveret (og hentet igen) på det aftalte sted, inkl. brænde - nemt og ligetil. Det tog en halv dag at fyre helt op, men karret og låget holdt på varmen, og derefter var det nemmere, og så nød vi ellers livet i det 38 grader varme vand, ikke mindst med udsigt til stjernehimmel. Fin service og produkt til en fair pris.
Perfekt service
Let og enkelt, og super god service og information. Karret er gjort let betjeneligt for dem, som ikke har prøvet et sådan før. Bliver leveret og afhentet på aftalt tid - og stor fleksibilitet, så tidspunkterne passer ind ifht. andre planer
Alt var som aftalt og vi havde en god…
Alt var som aftalt og vi havde en god oplevelse.
God betjening
God betjening. Fin opsætning og afhentning. Badet var rengjort og fint ved modtagelsen. God oplevelse!
Fint, pæn rent og opstillet præcist, hvor vi ønskede.
Fin service mm 👍