På hjemmesiden loves af varen afsendes samme dag ved bestilling inden kl 12. Der gik 3,5 uge inden jeg modtog min bestilling. Der svares hverken på mail, kontaktformular eller telefon så selvom jeg s... Toon meer
Annuller min ordre d.14/12-2025 og vil sende mine penge retur. Nu skriver vi d.20/2-2026 og har ikke modtage penge endnu. Har snakket med manden flere gange og han siger hver gang at han vil sende pen... Toon meer
Køb dine ting et andet sted!! Modtog forkert vare, kontaktede derfor Bent Købke, der lovede at sende korrekt vare i tide inden høst. Som tiden nærmede sig, var der ingen tegn på at dette blev opfyl... Toon meer
Spændende udvalg til konkurrencedygtige priser. Min bestilling blev sendt af sted hurtigt og uden problemer. Webshoppen ser gammel ud, og kunne godt bruge lidt kærlighed, men alt virker som det s... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Køb dine ting et andet sted!!
Køb dine ting et andet sted!!
Modtog forkert vare, kontaktede derfor Bent Købke, der lovede at sende korrekt vare i tide inden høst. Som tiden nærmede sig, var der ingen tegn på at dette blev opfyldt. Har ringet gentagne gange samt indtalt besked, men intet respons. Har skrevet mail, som ligeledes bliver ignoreret. Måtte i sidste øjeblik ud og købe de rigtige produkter andetsteds, hvor jeg så fremover vælger at handle!
Useriøs webshop!
Har også oplevet at det er umuligt af få kontakt med Bent Købke. Han hæver pengene og skriver at varen er afsendt, men det viser sig ikke at passe. Fik først varen 2 uger efter at varen i.flg. mail fra vinmager.dk skulle være afsendt. Har nu valgt at bruge anden leverandør og vil opfordre andre til at gøre det samme.
Ingen respons på opkald og mail
Ingen respons på opkald og mail. Bestilte varer den 22-08-2018 og har intet hørt siden!
Luk den hjemmeside!
Aldrig mere!
Vi bestilte en flaskepåfylder med 6 studser som kostede i omegnen af 14.000 kr. Med en leveringstid på 4 uger. I 9 uger forsøgte vi at følge op på ordren og få svar på hvor den blev af.
Det endte med at vi efter 9 uger fik et endeligt svar om at de ikke kan skaffe maskinen.
Vildt dårlig kommunikation og service.
Jeg har handlet med vinmager siden …
Jeg har handlet med vinmager siden 2004. Det er blevet til mange bestillinger indtil nu, både hvad angår planter, forbrugsvarer, udstyr osv.
Der har været et "par smuttere" i de mange bestillinger gennem årerne hvilket vel er vanskeligt at undgå. Hvis der er forekommet en fejl - eller mangel levering er fejlen straks blevet rettet.
Man bør altid bestille sine varer i god tid inden man skal bruge dem da der kan opstå ekstra travlhed f.eks. på høst og vinifisering tidspunktet.
Vinmager har hele sortimentet for vinavl og gode priser.
Store forbedringer de seneste år
Jeg plejer at få, hvad jeg bestiller.
Senest fik jeg dog kun halvdelen af en af varerne, men jeg fik varen til samme stykpris, og jeg fik tilbud om af få resten eftersendt, eller få penge retur. Men jeg har til mange år i halvdelen.
Så jeg valgte penge retur, og de dukkede straks op på min konto.
Og som vinbonde ved jeg, at vinplanter bestiller man om efteråret og får dem leveret ca. 1. maj, og jeg ved at man skal handle ind i god tid inden høsten i september/oktober.
Ikke normal forretningskoncept
Bestiller primært en felcosaks og lokkes med 2 vinstokke. Det sker medio jan. Jeg hører ingen ting og efter 10 dage rykker jeg. Det hele sendes samlet i Maj!!!??? ellers er det 2 ordre og 2x fragt. leveringstider og denne politik fremgår ingen steder på hjemmesiden... Ordren er dog nem at annullere.
Manglende styr på forretningen
Ud over at der manglede en vare i det jeg havde bestilt var to af varerne også de forkerte. Fik ham til at sende det der manglede, men det var også den forkerte vare. Utroligt at han har så travlt, med så dårlig en kundeservice.
Nu svarer han hverken på mail, SMS eller telefon
Ualmindelig dårlig service!!!
Jeg har bestilt planter og diverse materiale, og hører intet tilbage fra vinmager.dk på mine utallige henvendelser per mail og telefon. Jeg vil kraftigt advare alle om at benytte sig af vinmager.dk!!
Kan ikke anbefales!
Jeg bestilte 2 pakker. pH strips, men fik kun een pakke.
Jeg sendte flere mails, hvor jeg tilbød at de selv måtte vælge om de ville fremsende ny pakke eller sætte penge på min konto.
Jeg har intet hørt fra dem, og det er 9 dage siden de modtog sidste mail.
Det eneste jeg ærger mig over nu, er ikke at have undersøgt Vinmager.dk på Trust Pilot, inden jeg valgte Vinmager.dk
Sender ikke varen, men tager alligevel pengene.
Umuligt at komme i forbindelse med, hverken på telefon eller mail. Sender ikke varen men tager pengene. Meget dårlig oplevelse. Fraråder at handle hos vinmager. Har mailet 5 gange og ringet 2 gange, ingen respons.
Modtager betaling, men sender ikke varen og lader ikke høre fra sig. Besvarer ikke tlf.
Felco 6 beskæresaks bestilt 20.7., endnu ikke leveret 27.7. - og ingen besked om forsinkelsen (ferielukning?).
Pengene, derimod, har man gerne taget imod.
Der svares ikke på det opgivne tlf-nummer.
Frarådes.
Ingen respons
For 14 dage siden bestilte jeg en beskærersaks, jeg har intet modtaget, og de svarer ikke på mail. ØV ØV.
Efter 14 dage kom der svar på min 2. mail, hvor firmaet beklagede at de havde lavet en fejl, og jeg har fået min saks nu.
Så de får 2 stjerner i stedet for én.
Lees meer over geverifieerde reviews.