VINO.COM Reviews 14.216

TrustScore 5 uit 5

4,9

Al vaker bij deze wijn webshop bestellingen geplaatst. Nog geen problemen ervaren. Overzichtelijke webshop en prima prijzen. Bestelling wordt binnen zeer redelijke termijn verzonden en perfect v... Toon meer

Mijn eerste ervaring met Vino was uitstekend. Na contact met de klantendienst werd er op mijn verzoek moeiteloos een versnelde levering geregeld. Daarnaast werd een korting, die ik bij mijn eerste be... Toon meer

Zij hebben op mijn verzoek de leveringsdatum.vervroegd teneinde mij in staat te stellen het produkt zijnde Italiaanse schuimwijn op de voorziene datum.te kunnen serveren . Dit vond ik prima.

Geweldig bedrijf. Had een bestelling geplaatst met een foutje in m’n adres. Wijn werd verstuurd maar onderweg terug gestuurd naar de afzender vino.com. Binnen enkele dagen was de betaling gerestitueer... Toon meer

1. Alcoholwinkel
  2. Online marktplaats
  3. Wijnhandel

Over VINO.COM

- English version follows Italian text -

Vino.com, migliore enoteca online d'Italia 2021-2025, è stata fondata nel 2014 in Toscana. Vanta un catalogo con più di 8000 etichette di vini rossi, bianchi, rosé, Champagne, Spumanti e distillati delle aziende più importanti e di tante realtà emergenti.
Su Vino.com, potrai selezionare i tuoi vini preferiti in modo rapido e intuitivo, acquistare in tutta sicurezza e ricevere comodamente a casa o ovunque ti trovi, le bollicine ideali per un after-work, i bianchi perfetti per un aperitivo, i rossi importanti per una cena speciale e gli Champagne e le bollicine più trendy da stappare con gli amici.
Oltre all'Italia, Vino.com spedisce in Austria, Belgio, Danimarca, Finlandia, Francia, Germania, Monaco, Paesi Bassi, Regno Unito, Spagna, Svezia e Svizzera.

- English version -

Vino.com, recognised as Italy's Best Online Wine Shop from 2021 to 2025, was founded in 2014 in Tuscany. It boasts a catalogue featuring over 8,000 labels, including red, white, rosé and sparkling wines, Champagne and spirits from renowned producers and emerging wineries.
On Vino.com, you can quickly and intuitively select your favorite wines, purchase them securely, and have them delivered right to your doorstep or wherever you are. Discover the perfect sparkling wines for an after-work gathering, crisp whites for an aperitif, bold reds for a special dinner, and the trendiest Champagnes and bubbles to pop open with friends.
In addition to Italy, Vino.com ships to Austria, Belgium, Denmark, Finland, France, Germany, Monaco, the Netherlands, Sweden, Spain, Switzerland, and the UK.

4,9

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

14K reviews

Vraagt klanten om een review

Best of Class

Tijdig, houden je op de hoogte van de bestelling. Springen bij igv logistieke problemen. Aan te raden!

4 december 2025

Beste Pieter,
hartelijk dank voor uw lovende woorden. Wat fijn om te horen dat u onze service “Best of Class” vindt. We doen altijd ons best om u op de hoogte te houden van uw bestelling en snel in te grijpen bij eventuele logistieke uitdagingen.
Uw aanbeveling waarderen we enorm. Graag tot ziens op VINO.COM voor nieuwe ontdekkingen.

Antonio – Operationeel Manager

TOP !!!

TOP !!!! 100% ok !!!!!

3 december 2025

Hoi Josiane
Wauw, dank je wel voor je enthousiaste reactie! Zo zien we het graag: 100% tevreden en zin in meer 🍷
Tot snel weer op VINO.COM!

Sara, Klantenservice

Scherpe prijs

Scherpe prijs, zeer snel bezorgd en gied verpakt. Meer moet dat niet zijn. Merci.

3 december 2025

Hoi Dirk,
Dat horen we graag! 🎉
Scherpe prijs, snelle levering en stevige verpakking; dat is precies wat we proberen te bieden.
Merci voor je fijne woorden, en hopelijk tot snel op VINO.COM voor je volgende bestelling 🍷😉

Voor herhaling vatbaar.

Uitstekende prijs/kwaliteit.Moet niet steeds per doos 6 flessen bestellen maar mogelijkheid per fles .
Stipte levering.

27 november 2025

Hoi Alphonse,
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! 😊
We doen ons best om kwaliteit en flexibiliteit te combineren – per fles bestellen is inderdaad een van de voordelen van VINO.COM.
Blij dat de levering ook netjes op tijd was. Tot de volgende keer, we staan klaar met nieuwe topwijnen!

Al jaren klant……

Al jaren klant.
Altijd super wijnen voor een goede prijs.
Mooie aanbiedingen!
Aanrader !

20 november 2025

Hoi Ruud,
Wat leuk om zo’n trouwe klant als jij blij te maken! 😊
Super dat je zo tevreden bent over onze wijnen, prijzen en aanbiedingen – daar doen we het voor.
Tot snel weer op VINO.COM, er staan altijd nieuwe toppers op je te wachten!

Hartstikke goed!

Heldere site, goede en brede keuze van excellente wijnen, vlotte afhandeling, prima stevige verpakking

21 november 2025

Hoi Rob,
Dank je wel voor je enthousiaste review! 😊
Wat fijn om te horen dat je onze site helder vindt, dat je blij bent met de ruime keuze en dat de verzending en verpakking in orde waren. Wij streven er elke keer naar om het onze klanten zo aangenaam mogelijk te maken.
We hopen je snel weer te mogen verwelkomen op VINO.COM voor nog meer prachtige wijnen!

Top service

Goed en snel

20 november 2025

Hoi Arie,
Dank je wel voor je korte maar krachtige review! 😊
Super om te horen dat je tevreden bent over onze snelle en goede service.
Hopelijk tot snel op VINO.COM voor nog meer mooie flessen!

Uitstekend

Uitstekende service, mooie wijnen en snelle levering waarvan ik duidelijk op de hoogte werd gehouden. Heel fijne wijnwebwinkel.

19 november 2025

Hoi Bob,
Wat een heerlijke review, dank je wel! 😊
We vinden het top dat je blij bent met onze service, de wijnselectie en hoe we je op de hoogte hebben gehouden van je levering.
Hopelijk ontdek je snel weer iets moois op VINO.COM – er staat nog veel lekkers op je te wachten!

Correcte en snelle levering

Correcte en snelle levering, zoals het moet!!!

15 november 2025

Hoi Luc,
zo horen we het graag! Snelle en correcte levering is bij VINO.COM geen toeval, maar een belofte 😉
Bedankt voor je fijne feedback – en tot de volgende bestelling!

Sara – Customer Service

Heerlijke kerstwijn

De bestelling is volgens afspraak geleverd. Moet wel goede kwaliteit zijn, omdat wij deze wijn van VINO altijd voor de kerst bestellen. Deze rode wijn van Corte Giara smaakt ieder jaar weer beter en we laten ons met de kerst weer opnieuw verwennen.

15 november 2025

Hoi Fred,
bedankt voor je warme woorden en je jaarlijkse vertrouwen in VINO.COM – we zijn vereerd deel uit te maken van jullie kersttraditie 🎄
Dat je kiest voor een wijn van Corte Giara verbaast ons niets: hun stijl is elegant en eigentijds, met evenwichtige wijnen die gemaakt zijn voor liefhebbers zoals jij, die waarde hechten aan kwaliteit én karakter.
Fijn om te horen dat de levering ook weer perfect verlopen is. Tot snel – en alvast prettige feestdagen!

Christian – Verantwoordelijke Verkoop en Catalogus

Prima

De bestelling werd keurig geleverd volgens hun mails. Goed op de hoogte gehouden

13 november 2025

Hoi,
bedankt voor je fijne review! We zijn blij dat alles netjes is aangekomen en dat je onze mails nuttig vond – zo hoort het ook 😉
Tot de volgende keer op VINO.COM voor nog meer heerlijke ontdekkingen!

Korte lijnen

Korte lijnen, niet teveel gecommuniceer, alleen als het nodig is

2 november 2025

Hoi,
bedankt voor je feedback! Wij houden ook van korte lijnen: geen onnodig gedoe, gewoon duidelijke communicatie wanneer het nodig is. Precies zoals het hoort. 😉
Tot snel op VINO.COM voor nog meer ontdekkingen zonder poespas!

Sara – Customer Service

Nieuwe klant !

Ik vond bij Vino.com enkele wijnen die mij zeer interesseerden. Vlot beschikbaar en in paar dagen in huis. Als eerste test/bestelling werd aan mijn wensen voldaan. Voortaan kan ik in vertrouwen bestellen.

Welkom, Eddie – wat fijn om je als nieuwe klant te mogen verwelkomen! 😊
We zijn blij dat je eerste ervaring met VINO.COM zo goed is bevallen. Hopelijk blijft elke bestelling net zo goed aansluiten bij je verwachtingen.
Tot snel voor de volgende ontdekking!

Giulia

Mooie wijnen en goede levering

Mooie wijnen, groot assortiment. Prima levering - in undates via mail en in app - aan huis met DPD. En binnen 1 week in huis, vanuit Italië.

Wat een mooie review, Jeroen – dank je wel! 😊
Fijn om te horen dat je tevreden bent met de selectie én met de levering. We hopen je snel weer terug te zien op VINO.COM voor nog meer Italiaanse wijnparels!🍷

Goed aanbod aan wijnen

Goed aanbod aan wijnen, correcte prijzen, overzichtelijke online shop. Snelle levering en degelijke verpakking.

Antwoord van VINO.COM

Bedankt voor je fijne review! 😊
We zijn blij dat je zo tevreden bent over het aanbod, de webshop én de levering. Hopelijk tot snel weer op VINO.COM voor nog meer wijnplezier!

Alles snel en correct

Alles snel en correct

Dank je wel, Inge! 😊
Fijn om te horen dat alles snel en netjes verlopen is. Hopelijk tot snel weer op VINO.COM voor je volgende wijnmoment!

Giulia

Eerlijk gezegd is dit niet de wijn die…

Eerlijk gezegd was dit niet de wijn die wij besteld dachten te hebben maar nadat ik dat kenbaar heb gemaakt heb werd er direct gereageerd en hoe!
Dat maak je nog maar weinig mee, zeer professioneel en kundig.
Hier tekenen wij voor!

Beste Rob,
hartelijk dank voor uw feedback. We begrijpen uw eerste verwarring en zijn blij dat u inmiddels contact heeft gehad met Martina van ons team.
We stellen uw bereidwilligheid tijdens het gesprek zeer op prijs.
We blijven graag tot uw beschikking voor toekomstige vragen en hopen u snel weer te mogen verwelkomen op VINO.COM.

Antonio – Operationeel Directeur

Perfecte levering

Stipte en correcte levering

16 oktober 2025

Antwoord van VINO.COM

Wat fijn om te lezen, bedankt! 😊
We zijn blij dat alles vlot en op tijd is verlopen. Hopelijk tot snel weer op VINO.COM voor je volgende ontdekking!

Alles gebeurde zoals afgesproken

Alles gebeurde zoals afgesproken. Perfect.
Het was snel en correct.
Proficiat.

Hoi Paul,
Bedankt voor je positieve beoordeling! Fijn om te horen dat alles is verlopen zoals afgesproken.
Als er iets is dat we nog kunnen verbeteren om die vijfde ster te verdienen, laat het ons gerust weten 😉
Tot snel op VINO.COM!
Antonio - COO

Mooi assortiment

Mooi assortiment, goede beschrijvingen en waarderingen.

Hoi Ben,
Bedankt voor je positieve feedback en de mooie beoordeling! Fijn om te horen dat je ons assortiment en de productinformatie waardeert.
Als je suggesties hebt om die vijfde ster te verdienen, horen we het graag 😉
Tot snel op VINO.COM!

Antonio