VINO.COM Reviews 14.216

TrustScore 5 uit 5

4,9

Al vaker bij deze wijn webshop bestellingen geplaatst. Nog geen problemen ervaren. Overzichtelijke webshop en prima prijzen. Bestelling wordt binnen zeer redelijke termijn verzonden en perfect v... Toon meer

Mijn eerste ervaring met Vino was uitstekend. Na contact met de klantendienst werd er op mijn verzoek moeiteloos een versnelde levering geregeld. Daarnaast werd een korting, die ik bij mijn eerste be... Toon meer

Zij hebben op mijn verzoek de leveringsdatum.vervroegd teneinde mij in staat te stellen het produkt zijnde Italiaanse schuimwijn op de voorziene datum.te kunnen serveren . Dit vond ik prima.

Geweldig bedrijf. Had een bestelling geplaatst met een foutje in m’n adres. Wijn werd verstuurd maar onderweg terug gestuurd naar de afzender vino.com. Binnen enkele dagen was de betaling gerestitueer... Toon meer

1. Alcoholwinkel
  2. Online marktplaats
  3. Wijnhandel

Over VINO.COM

- English version follows Italian text -

Vino.com, migliore enoteca online d'Italia 2021-2025, è stata fondata nel 2014 in Toscana. Vanta un catalogo con più di 8000 etichette di vini rossi, bianchi, rosé, Champagne, Spumanti e distillati delle aziende più importanti e di tante realtà emergenti.
Su Vino.com, potrai selezionare i tuoi vini preferiti in modo rapido e intuitivo, acquistare in tutta sicurezza e ricevere comodamente a casa o ovunque ti trovi, le bollicine ideali per un after-work, i bianchi perfetti per un aperitivo, i rossi importanti per una cena speciale e gli Champagne e le bollicine più trendy da stappare con gli amici.
Oltre all'Italia, Vino.com spedisce in Austria, Belgio, Danimarca, Finlandia, Francia, Germania, Monaco, Paesi Bassi, Regno Unito, Spagna, Svezia e Svizzera.

- English version -

Vino.com, recognised as Italy's Best Online Wine Shop from 2021 to 2025, was founded in 2014 in Tuscany. It boasts a catalogue featuring over 8,000 labels, including red, white, rosé and sparkling wines, Champagne and spirits from renowned producers and emerging wineries.
On Vino.com, you can quickly and intuitively select your favorite wines, purchase them securely, and have them delivered right to your doorstep or wherever you are. Discover the perfect sparkling wines for an after-work gathering, crisp whites for an aperitif, bold reds for a special dinner, and the trendiest Champagnes and bubbles to pop open with friends.
In addition to Italy, Vino.com ships to Austria, Belgium, Denmark, Finland, France, Germany, Monaco, the Netherlands, Sweden, Spain, Switzerland, and the UK.

4,9

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

14K reviews

Vraagt klanten om een review

Prima

Alles prima in orde, op tijd geleverd.

15 oktober 2025

Hoi Marc,
Bedankt voor je fijne reactie! Geweldig om te horen dat alles naar wens is verlopen en de levering op tijd was.
We hopen je snel weer te mogen verwelkomen op VINO.COM – er valt altijd iets nieuws te ontdekken 🍷

Giulia

Hoe rekening met een iets langere levertijd

Met VINO.COM heb ik louter een positieve ervaring. Wetende dat de producten vanuit Italië geleverd worden, dien je wel rekening te houden met een iets langere levertijd.

9 oktober 2025

Hoi!
Dank je wel voor je positieve review én voor je geduld!
We begrijpen dat vier dagen onderweg een beetje aan de lange kant lijkt — de flessen vertrekken immers uit Italië. Maar weet je wat? Deze keer waren we zelf verbaasd dat ze er al op 7 oktober waren… terwijl we eigenlijk op de 8e hadden gerekend! 😄

We blijven ondertussen hard werken om de levertijden verder te verkorten, zodat genieten nóg sneller kan.
Hopelijk tot snel op VINO.COM – we staan klaar met nieuwe ontdekkingen. 🍷

Giulia – Klantenservice

super

eerlijk , snel , behulpzaam.

25 september 2025

Hoi Joseph,
Wat een fijne woorden – bedankt! 😊 We vinden het super dat je onze service als eerlijk, snel en behulpzaam ervaart. Dat is precies wat we willen bieden aan elke Klant.
Tot de volgende bestelling op VINO.COM! 🍷

Giulia – Klantenservice

Mooie wijnen

Mooie wijnen, goede levering.

21 september 2025

Antwoord van VINO.COM

Dankjewel voor je fijne feedback!
Geweldig om te horen dat zowel de wijnen als de levering naar wens waren. We kijken ernaar uit je snel weer terug te zien op VINO.COM voor nieuwe ontdekkingen. 🍷

Zalige wijn en snel bezorgd

Zalige wijn en snel bezorgd

21 september 2025

Antwoord van VINO.COM

Dankjewel voor je enthousiaste reactie!
Wat fijn om te horen dat de wijn zo in de smaak valt en dat de levering snel verliep. We hopen je snel weer terug te zien op VINO.COM voor nieuwe ontdekkingen. 🍷

Super!!

Super ervaring, erg prettig en goede updates over de levering

14 september 2025

Antwoord van VINO.COM

Dankjewel voor je enthousiaste feedback, Susan!
Fijn om te horen dat je ervaring zo positief was en dat de updates rond de levering goed zijn verlopen. We kijken ernaar uit je snel weer terug te zien op VINO.COM voor nieuwe ontdekkingen. 🍷
Giulia – Customer Service

Snel en goed

13 september 2025

Antwoord van VINO.COM

Dankjewel voor je korte maar krachtige feedback, Ursula!
Fijn om te horen dat alles snel en goed verlopen is. We hopen je snel weer terug te zien op VINO.COM voor nieuwe ontdekkingen. 🍷

Alles naar wens

Alles naar wens. Correcte & snelle levering. Prima 👍.

10 september 2025

Antwoord van VINO.COM

Bedankt voor je positieve feedback, Eddy!
Fijn om te horen dat alles naar wens verlopen is en dat de levering snel en correct was. We hopen je binnenkort weer te mogen verwelkomen op VINO.COM om nieuwe wijnen te ontdekken. 🍷
Giulia - Customer Service

Uitstekend

Uitstekend, geheel volgens verwachting. Goede communicatie.
Zou er zo weer bestellen.

10 september 2025

Antwoord van VINO.COM

Dankjewel voor je fijne woorden, Tineke!
We zijn blij dat alles naar wens is verlopen en dat de communicatie duidelijk en prettig was. We kijken ernaar uit je snel weer terug te zien op VINO.COM om nieuwe wijnen te ontdekken. 🍷
Giulia - Customer Service

Dank je wel, Karin!
Fijn om te horen dat de levering helemaal naar wens was.
Tot snel op VINO.COM voor nieuwe ontdekkingen!

Giulia

Top app, prijzen en levering

Goede en gemakkelijke app en website om te bestellen en info te krijgen.
Mooi aanbod wijnen met goede prijzen.
Levering heel vlot.

28 augustus 2025

Antwoord van VINO.COM

Bedankt voor je fijne reactie, Benny!
We zijn blij dat je onze app en website handig vindt, en dat je tevreden bent over het aanbod, de prijzen en de levering.
Hopelijk tot snel op VINO.COM voor nog meer wijnplezier!

Giulia – Customer Service

Ruime keuze in Italiaanse wijnen.

Ruime keuze in Italiaanse wijnen.
Snelle bezorging naar het buitenland.

9 augustus 2025

Antwoord van VINO.COM

Bedankt voor uw feedback, Jeff!
Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze ruime selectie Italiaanse wijnen en de snelle levering naar het buitenland. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen op VINO.COM om nieuwe etiketten te ontdekken.

Zeer goede service

Zeer goede service, en snelle levering

9 augustus 2025

Antwoord van VINO.COM

Bedankt voor uw feedback, Norman!
Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en snelle levering. We kijken ernaar uit u snel weer te verwelkomen op VINO.COM om nieuwe wijnen te ontdekken.
Antonio – Operationeel Directeur

Veel keuze en goede prijzen

Veel keuze en goede prijzen. Levering direct uit land van herkomst. Redelijk snelle levering.

3 augustus 2025

Antwoord van VINO.COM

Bedankt voor uw feedback, Harold!
Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze selectie, prijzen en levering. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen op VINO.COM om nog meer mooie wijnen te ontdekken.

Snelle levering van heerlij

Snelle levering van heerlijke Sardijnse wijnen!

3 augustus 2025

Dank je wel, Carolien!
Wat leuk om te horen dat je zo genoten hebt van de Sardijnse wijnen én van onze snelle levering. Vermentino en Nuragus brengen echt de ziel van Sardinië in het glas: de ene zonnig en levendig, de andere zacht en verrassend verfijnd. Twee karaktervolle wijnen, net zo puur als het eiland zelf.
Tot gauw op VINO.COM – er valt nog zoveel moois te ontdekken! 🍷

Zeer kwalitatief

Zeer éénvoudig besteld en goede website.
Goed en kwalitatief verpakt en zeer snel geleverd.

30 juli 2025

Dank je wel, Matthys!
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de hele ervaring – van bestellen tot levering. We besteden veel aandacht aan kwaliteit in elke stap 🍷
Hopelijk tot snel weer op VINO.COM!
Giulia

Ruime keuze, snelle levering.

Ruime keuze (Italiaanse) wijnen en gedestilleerd.

20 juli 2025

Antwoord van VINO.COM

Bedankt voor je mooie woorden, Willem! We zijn blij dat je onze ruime selectie van (Italiaanse) wijnen en gedistilleerde dranken weet te waarderen. We werken direct samen met zowel bekende merken als kleine ambachtelijke wijnhuizen – zo houden we de keten kort en het aanbod gevarieerd 🍷.
Hopelijk ontdek je snel weer iets nieuws op onze site!
Christian - Verantwoordelijke verkoop en catalogus

Top wijnen en dito service.

Niet veel Italiaanse bedrijven versturen naar Nederland. Vino.com doet dat wel een ook vlot, binnen een week had ik mijn doos binnen.
Op deze site vind je veel goede en betaalbare wijnen.
Op mijn verjaardag kreeg ik een voucher van tien euro kado, is leuk en attent.

20 juli 2025

Dank je wel, Edo!
We vinden het fijn dat je de kwaliteit van onze wijnen en de vlotte levering waardeert – en we zijn blij dat onze verjaardagsvoucher goed in de smaak viel 🎁
Tot de volgende bestelling op VINO.COM!
Antonio – Operationeel Directeur

goede service

Prima en zeer snelle , correcte levering
Levering geleverd in een " 6 pack " kartonnen doos , die goed en veilig is ingepakt.
Al meerdere bestellingen gedaan en steeds zonder problemen !

19 juli 2025

Dank je wel, Paul!
We zijn blij dat alles altijd naar wens verloopt – snelle leveringen, veilige verpakking en een vlotte ervaring horen bij VINO.COM.
Tot de volgende bestelling!

Eerlijk bedrijf.

Misverstand betreffende de welkombonus prima opgelost.

16 juli 2025

Antwoord van VINO.COM

Dank je wel voor je bericht, Eddy!
We zijn blij dat we het misverstand over de welkombonus snel en naar tevredenheid hebben kunnen oplossen.
We blijven ons inzetten voor een transparante en betrouwbare service – tot binnenkort op VINO.COM!