Leuke en efficiënte manier om oude items een 2e leven te geven. Aanpak is vriendelijk, klantgericht, gemakkelijk en snel. Ik vond het een prima ervaring!

Gratis verzendlabel ontvangen Doos gevuld met spul dat al jaren in de lade lag Kreeg mooi bedrag geboden en dat heb ik geaccepteerdhet zou binnen twee dagen op mijn rekening staan ik vertrouw er... Toon meer
Na alle lovende reacties en positieve reclames o.a. in mijn FB-tijdlijn vol goede moed een doos ingepakt met een behoorlijk aantal uiteenlopende artikelen, variërend van o.a. vintage klein elektrische... Toon meer
Best wel een goede ervaring after all. Eerst enigszins teleurgesteld voor het geboden bedrag. Maar na een goed telefonisch gesprek met de nodige uitleg kon ik mij er in vinden. Bedankt dat jullie het... Toon meer
The simple, trusted way to sell your unwanted valuables. More than 1 million customer boxes processed across Europe and the UK. Free, safe and insured service.
Toekomst 4, 6921 PW, Duiven, Nederland
- hello-eu@vintage.com
- vintage.com
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 89% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zeer laag bod en lang moeten wachten
Na 6 weken eindelijk bericht. Bod van €33 euro.
Blijkbaar een standaard bedrag want ik ken meer mensen die ook een bod kregen van €33.
Er zaten echt wat waardevolle spulletjes bij van tin onderandere.
Zeker 12 voorwerpen die ik kan verkopen voor tussen de 20 en 130 per item. Ga uiteraard niet akkoord. Ben benieuwd of ik alles daadwerkelijk weer terug ontvang en in de staat waarin ik het verzond.
Ik dacht dat dit handig was. Eén koper die een normaal bod gaf. Ik realiseer me dat dat dan minder is dan ik los zou verkopen. Maar €33 euro is wel heel extreem laag. Van mij geen aanbevelingen en ook niet van de andere mensen die €33 euro kregen.

Antwoord van Vintage.com
Ik heb 20 februari een pakket verstuurd…
Ik heb 20 februari een pakket verstuurd en tot op heden niets vernomen of een bod ontvangen. Wel meldingen dat ik nog maar een korte tijd heb om te verzenden en zojuist een nieuw verzendlabel. Zou graag vernemen of mijn pakket al bekeken is en een bieding ontvangen. Totaal anders dan dat ze je beloven.

Goede service snelle reactie
Goede service snelle reactie. Waarde viel wel wat tegen en ik miste bij terugzending een gouden ring. Ik heb hierover nog geen antwoord helaas.....

Antwoord van Vintage.com
Geld krijgen voor ongebruikte spullen.
Het begon al met het duidelijk boekje en de adres sticker. De doos gevuld en opgestuurd. Je krijgt een ontvangst mail en wordt in tussen tijd op de hoogte gehouden zodat je weet dat ze met je pakket bezig zijn.
Dan krijg je het bod. Ik was er tevreden mee, dus geaccepteerd.
Verschillende malen een doos opgestuurd…
Verschillende malen een doos opgestuurd en kreeg toch altijd een realistisch bod.
Vriendelijke mensen aan de telefoon en alles naar tevredenheid afgehandeld.
Het is de moeite zeker waard.

Antwoord van Vintage.com
Mijn eerste ervaring met Arcavindi is zeer goed! Voor herhaling vatbaar! Goed aan te raden bij anderen!
Mijn eerste ervaring met Arcavindi is heel goed verlopen van begin tot eind:
-Na aanvraag verzendpakket, heel plezierig telefonisch contact met vriendelijke medewerker (betr. uitleg van alles)
-Ontvangen duidelijk boekje met benodigde informatie
-Na verzenden* van mijn pakket (gratis verzending!) hele goede communicatie per mail betr. verder verloop
-Na taxatie heel goed telefonisch contact met vriendelijke medewerker betr. aanbod: ik was daar heel tevreden mee! Bedrag werd na enkele dagen op mijn rekening gestort.
*Al met al werd e.e.a. binnen 2 1/2 week volledig afgewikkeld!

Antwoord van Vintage.com
Snel contact en goede afhandeling
Voor het eerst iets ingeleverd
Voor het eerst iets ingeleverd. Snelle afhandeling en werd van alles op de hoogte gehouden. Toen het bod kwam stond het binnen 2 dagen op de rekening. Echt top. Op zoek naar andere dingen
TOP♥️
Makkelijk , duidelijk, snelle betaling, kortom prima service, als het nodig is zeker weer gebruik van maken, TOP♥️
Fantastisch uitvinding jullie bedrijf.
Fantastisch uitvinding jullie bedrijf.
Alleen teveel.mails en appstore die elkaar kruisen ennoverlappen wat ik heel.verwarrend vond
Goede inschatting van de spulletjes en…
Goede inschatting van de spulletjes en eerlijke vriendelijke benadering.

Goede eerste ervaring
Prettige en vriendelijke medewerkers, goede communicatie en een redelijk bod voor de ingezonden doos. Ik zou het zeker opnieuw doen.

Antwoord van Vintage.com
Het voelt als of jullie mijn willen…beroven
Het voelt als of jullie mijn willen beroven.
Belachelijk brutal.
Heb het iede dat ik bij rolf bakker ,tv programma bannen split zit !???.
Is dit een grapje of zijn jullie de grap ????.
€35 euro bod...😡 zijn jullie gek geworden of zo

Goede communicatie .
Goede communicatie door middel van e-mails.
En de afhandeling met een telefoon gesprek om nog even alles te bevestigen.

Antwoord van Vintage.com
Bod 1/10de van de waarde en naar het verkeerde adres!
Vroeg als test verzendlabel aan. Dat werd naar het verkeerde adres gestuurd. Heb ik teruggekoppeld, ik kreeg gelijk reactie, fijn! Helaas was het bod op mijn horloge 1 tiende van de waarde, dus heb ik afgewezen. Pakje kwam wèl terug, op het verkeerde adres! Gelukkig woon ik in een dorpje!

Best wel een redelijke prijs gekregen
Best wel een redelijke prijs gekregen

Antwoord van Vintage.com
Tevreden met het resultaat.
Tevreden met het resultaat. Goed en vriendelijk geholpen. Met e-mails op de hoogte gehouden. En 1x een telefoongesprek om het af te handelen.

Antwoord van Vintage.com
Goed verpakt, maar een desillusie.
Onlangs het pakket terug ontvangen met daarin mijn videocamera, Marklin Trein en een muntenset. Ik moet zeggen het was keurig verpakt, maar niet beter dan ik het zelf gedaan heb.
Bij het openmaken zag de camera in de tas er prima uit. De trein was verkeerd in de verpakking geperst, waardoor deze niet dicht gemaakt kon worden. Dat hebben ze opgelost door de (originele) verpakking met tape dicht te plakken. Hetzelfde tape als waarmee de doos was dicht gemaakt. Die treinverpakking kan ik dus niet meer als origineel verkopen.
De munten set was uit het doosje gehaald, dus uit de fluwelen verpakking. Het zat er in een plastic zakje los bij. Die munten kunnen dus ook niet meer als nieuw verpakt en verkocht worden. Er zullen ongetwijfeld krassen op zitten door het bij elkaar in een plastic zakje te doen.
Als laatste zat er een plastic zakje in de doos wat niet van mij is. Daarin zat een soort gesp voor kleding of haren.
Al met al een zeer discutabele ervaring, waarbij ik mij afvraag hoe deskundig de personen zijn die de toegezonden spullen moeten beoordelen. Het zijn voor mij amateurs.
Ik doe dit in ieder geval nooit meer.

Antwoord van Vintage.com
Alles is wordt heel duidelijk…
Alles is wordt heel duidelijk uitgelegd,
Het bod had ik hoger verwacht, is moeilijk in te schatten wat bepaalde artikelen waard zijn voor jezelf en voor Arcavindi!