blijf ver weg van deze winkel! goed verkopen kunnen ze, maar eens je een naservice nodig hebt, is het dweilen met de kraan open! na een half jaar en ondertussen een nieuwe farce met een andere bril... Toon meer

Na de aankoop was de service en de vriendelijkheid heel ver weg. Spijtig . ik hoop dat ik geen na- service nodig heb. Bril werd niet meer gepast of bij geregeld. Later dan beloofd afgeleverd niets m... Toon meer

1. Gezondheid en medisch

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Betaalbare brillen ontdek onze collectie brillen.

1,4

Zeer slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

1,4

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

blijf ver weg van deze winkel!

blijf ver weg van deze winkel!
goed verkopen kunnen ze, maar eens je een naservice nodig hebt, is het dweilen met de kraan open! na een half jaar en ondertussen een nieuwe farce met een andere bril nog geen oplossing, laat staan dat ik mijn twee brillen terug krijg! grote schande!
Probeer vooral ook de winkel eens op voorhand te bellen, dan zal je merken dat ze gewoon weigeren de telefoon op te nemen!
nog nooit gezien, zon rotservice!

20 maart 2018

Gisteren ben ik in Vilvoorde langs …

Gisteren ben ik in Vilvoorde langs geweest voor de aankoop van een tweede bril en het bij regelen van mijn eerste bril merk Dilem, stond iets te los op mijn hoofd. Toen iemand van de medewerkers genaamd Wouter met mijn bril bezig was boven een dampende machine hoorde ik een krak. K zat stom verbaasd op een stoel op 1 meter afstand toen ik dat hoorde en dacht wat nu. De medewerker sprak de verantwoordelijke aan over het voorval toen ze met een andere klant bezig was. Na een dik half uur wachten kreeg ik van de verantwoordelijke te horen dat dit nu eenmaal kon gebeuren door ouderdom en de broosheid van het materiaal, dat zij hiervoor niet de verantwoordelijk kon nemen. Ik ben van het principe wie het potje breekt moet het potje betalen! De verantwoordelijke ging op haar computerscherm zien in het klantenbestand en zij mij dat mijn bril dateerde van 2011, dat ze het merk Dilem niet meer volgen en nog straffer dat mijn naam geblokkeerd zat in het systeem, waarop ik zei dat het montuur vorig jaar in dezelfde winkel nog vervangen was en niet wist hoe het kwam dat mijn naam geblokkeerd was in hun systeem. Daar kon ze mij geen zinnig antwoord op geven. Ik voelde nattigheid en drong er meerdere malen op aan om tot een oplossing te komen. Die wou ze mij in eerste instantie niet bieden. Na lang aandringen moest de medewerker in de winkel gaan zoeken naar een gepast montuur voor mijn glazen. Er werden mij enkele verouderde monturen voorgesteld waarvoor ik paste. Als ik een nieuwer model zou nemen moest ik de volle pot betalen. Na meer dan een uur en meerdere pogingen tot een redelijke oplossing heb ik uiteindelijk de zaak verlaten zonder een menselijke oplossing...en zit ik nu zonder bril...
Van service gesproken, ik kan jullie deze zaak niet aanbevelen!
Vorige uitbater Ronald was vriendelijk en met zijn klanten begaan.

12 april 2017

meer dan genoegen

jullie stellen steeds veel keuzes voor & er zijn veel prijs-voordelen te combineren

4 januari 2017

Prijs voor daglenzen !

heel goede prijs
wel lange wachttijd maar kreeg 5 lenzen gratis ter compensatie
verkoopster vriendelijk voor de lenzen maar niet voor het afhalen van pakjes

30 december 2016

Kan niet beter

Bedankt voor het goede advies en de topservice!

Een Gelukkig 2017!
Marleen
PS Ik vind het wel een beetje raar dat ik wordt aangesproken door 'Beste Tyberghein' in deze mail...

28 december 2016

toevallige ontdekking, echte aanrader

Ik kende deze optiek niet. Prijs-kwaliteit is super (met geweldige promotie!), advies to the point, tot zelfs document voor gedeeltelijke terugbetaling van ziekenfonds - waar ik nog nooit van gehoord had - meegekregen.

24 december 2016

De service was ondermaats helaas

Bril werd niet meer gepast of bij geregeld. Later dan beloofd afgeleverd niets meer niets minder. Voor mij geen woorden van lof

24 december 2016
Logo Eye optic

Antwoord van Eye optic

hey ilse, bedankt voor jouw reactie wat vervelend om dit te lezen onze excuses hiervoor. We gaan dit verder onderzoeken dit past totaal niet bij ons imago. Je bent steeds welkom in onze winkels om jouw bril gratis bij te stellen of aan te passen. We wensen jou en je familie nog fijne feesten. Groetjes Ronald

Mijn eerste bril

Ik ben 37 jaar en moet sinds kort een bril dragen. Ik stapte verschillende winkels binnen in de hoop geholpen te worden. Helaas werd ik nergens vriendelijk onthaald. In één van de winkels werd ik zelf gans anders bediend; terwijl de verkoper me de prijs meedeelde deed hij een halvedraai en haaste zich naar de keuken waar een charmante dame op hem wachtte. Dit gezegd zijnde, wens ik de verkoopster van Vip Opticiens te bedanken voor de uitstekende service. Het duurde wel eventjes vooraleer ik een beslissing nam en de hele tijd bleef ze bij me staan om me raad te geven en dit met een glimlach! Super!

29 november 2016

Zeer tevreden

Vriendelijk personeel, concrete hulp. Net een te klein assortiment!

28 november 2016

Vriendelijk tot na de aankoop...

Eerste bril vrij vlot, reservebril...3 maanden voor ik hem had. Misschien beter nooit bellen om te zeggen dat hij binnen is. Gebeurt toch niet, en een bril kan wel eens verloren geraken maar 3maanden? En dan zeggen dat hij al die tijd klaar lag? Lieve deugd wat een service! Sorry hoor ik kan jullie zaak niet aanbevelen!
Bij aankoop super vriendelijk en gedienstig maar daarna...

23 november 2016
Logo Eye optic

Antwoord van Eye optic

Hey anita,

Bedankt voor jouw bericht dat vinden we nu echt spijtig dat u niet gelukkig bent we gaan dit verder onderzoeken wat er is misgelopen.

groetjes

ronald

super optiek

super bediening,vlot geholpen,rustig kunnen kiezen en daarna goed advies,
bril juist aangepast ,vriendelijk, zeker een bezoekje waard en vooral niet
duur voor kwaliteit!!!!

22 november 2016

aankoop bril

Met de hulp in de winkel vond ik eindelijk toch een bril die vrij goed past bij mijn hoofd.

22 november 2016