blijf ver weg van deze winkel! goed verkopen kunnen ze, maar eens je een naservice nodig hebt, is het dweilen met de kraan open! na een half jaar en ondertussen een nieuwe farce met een andere bril... Toon meer
Eerste bril vrij vlot, reservebril...3 maanden voor ik hem had. Misschien beter nooit bellen om te zeggen dat hij binnen is. Gebeurt toch niet, en een bril kan wel eens verloren geraken maar 3maanden... Toon meer
Na de aankoop was de service en de vriendelijkheid heel ver weg. Spijtig . ik hoop dat ik geen na- service nodig heb. Bril werd niet meer gepast of bij geregeld. Later dan beloofd afgeleverd niets m... Toon meer
Gisteren ben ik in Vilvoorde langs geweest voor de aankoop van een tweede bril en het bij regelen van mijn eerste bril merk Dilem, stond iets te los op mijn hoofd. Toen iemand van de medewerkers gen... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Betaalbare brillen ontdek onze collectie brillen.
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Mensen keken ook naar
Vlot geholpen
Vriendelijk, vlot en professioneel geholpen. Prijs prestatie top, een aanrader
aankoop lensen
Heel tevreden over de oplossing die mij geboden werd ivm lenzen.Maand lensen en de manier waarop mijn probleem werd opgelost zijn gewoon super. Toen er een lens defect bleek werd deze zonder problemen gratis uitgewisseld. Bedankt voor de toffe service.
wachttijd in de zaak.
Soms zorgt de aanwezigheid van een winkelbediende voor té lange wachttijden bij afhaling van een produkt
zeer tevreden
Ik ben zeer tevreden van Vip Opticiens, heel vriendelijk en bekwaam
personeel.
Aanrader
Goede , snelle service
Prijs kwaliteit super
Steeds met een glimlach
Blij deze winkel ontdekt te hebben!
Alles tip top in orde
Zeer goede en zeer snelle levering alles is dik in orde.
prima
prima kwaliteit prijs verhouding.
Zeer vriendelijke bediening
ja heb er meteen twee gekocht een om te lezen en een om ver te zien!
jammer genoeg werd het linkse glas in de rechterkant geplaatsten vice versa , maar dat kan overal gebeuren zeker !
mijn echtgenoot ook een gekocht was onmiddellijk ok
enfin wij zijn tevreden met deze BETAALBARE brillen is voor herhaling vatbaar kunnen we al eens meer afwisselen
Uitstekende service
Naast het grote aanbod en aantrekkelijke prijzen, is de service uitstekend!
gewoon super goede services
Vriendelijk, snel en correct behandeld.
Super service!
Heel goede en snelle service en héél vriendelijke bediening!
Heel mooie bril. Superlieve mensen en goeie service
Mooie bril. Superlieve mensen en goeie service
Super geholpen!
Ze gaven me gratis lenzen om te testen en ondertussen werd mijn blil in orde gebracht!
super service
super. zoals beloofd. vriendelijk en professioneel