Heb Chromekast besteld voor TV streaming, heb na weken een oude google Chromekast ontvangen in een verfrommeld doosje, aangesloten op TV, krijg wel een startbeeld maar verder kom je niet. Website... Toon meer
Vita Ortho
Een waardeloze organisatie. Bestel er niets want je bent al je geld kwijt voor waardeloze producten. Dat zo'n website nog niet uit de lucht is gehaald is onbegrijpelijk. Maar LET OP; de website Vita-... Toon meer
Mensen mensen…… Als iets te mooi is om waar te zijn dat is dat ook zo! Onderzoek eerst via Google en lees reviews etc. Ik kwam hier binnen 3 minuten nadat ik op Facebook deze advertentie tegen kwam.... Toon meer
Niet aan beginnen! Het product maakt niet waar wat er in de advertentie staat. En ze doen er alles aan je te ontmoedigen als je een order wil annuleren. Dan moet je het product terugsturen naar China... Toon meer
Zelfs 1 ster is teveel
Zelfs 1 ster is teveel, ik heb bestelling direct na aankoop geannuleerd, kreeg melding dat het geld werd teruggestort maar tot op heden niets ontvangen. Ik heb aangifte gedaan van oplichting. Graag iedereen die dit is overkomen aangifte doen!!
Bestelling na meer dan 1 maand niet…
Bestelling na meer dan 1 maand niet ontvangen en nu beweren ze ineens dat het geleverd is? Ik heb niets ontvangen en na vele mails hoef ik niets met deze firma nog te maken hebben..
Leveren van een Chromecast achtige module…
Leveren een Chromecast achtige module die niet werkend te krijgen is en ook nog een gebruikt product in beschadigde verpakking!! Terug sturen geprobeerd , geen medewerking. Het zijn gewoon een stelletje oplichters.
Deze site zou gewoon verwijderd moeten worden en de eigenaars vervolgen.
Mail verkeer gaat zeer moeizaam, blijven traineren en weten niet waar ze het over hebben. Boeven zijn het, ik kan er geen mildere term voor bedenken.
Het zijn een stelletje oplichters
Het zijn een stelletje oplichters. Ik kreeg mijn geld niet terug. Koop er nooit meer wat , de chroomcast werkt niet.Het apparaat is verouderd en werkt niet. Zonde van het geld.
Deze site moet eigenlijk verwijderd worden.
nou het is geen oplichting naar nepperij
nou het is geen oplichting , maar het produxt wat je krijgt kan je ook in aanbiedingen kopen bij de Kruidvat en voor 15 euro , bij Vita Ortho koop je deze voor 24 euro en het werk precies zoals bij die je kunt kopen bij Kruidvat , allebei is het een grote FLOP , ik kreeg hem van de kruidvat niet aan en deze via de aankoop bij Vita Ortho kreeg ik het ook niet aan
Koop bij Vita-ortho.nl GEEN artikelen.
Koop bij Vita-ortho.nl GEEN artikelen.
Op hun website staat dat je recht hebt op 60 dagen retournering echter als je wilt retourneren krijg je een mail dat retourneren om "hygienische redenen" niet mogelijk is terwijl het product niet eens is uitgepakt om te retouneren en het apparatuur betreft zodat de "Hygienische redenen" niet van toepassing zijn.
Verder werd het product aanbevolen met valse informatie en blijkt niet te werken zoals men deed voorkomen. Riekt naar oplichting!
Koop hier geen artikelen
Koop hier geen artikelen. Ik heb er een tvtotaal dongel gekocht, deze werd geleverd in een geopende verpakking en was zichtbaar gebruikt. Toen ik om een retourformulier vroeg vertelde de mevrouw dat ik het niet retour kon zenden ivm. Een geopende verpakking en om hygiënische redenen. Hier kon ik echter niets aan doen, zij hadden het zo aan mij gestuurd!! Eerst boden ze mij een kortingbon aan van 50%. Hier had ik geen interesse in. Daarna boden ze aan om 10% van het bedrag terug te storten en ik mocht het artikel houden. Ook hier had ik geen interesse in en daarna lieten ze niets meer van zich horen. Kortom een bedrijf dat zeer slecht met hun klanten omgaat en hun beloftes niet nakomt.
Oplichters met TV Totaal caster
Ook dezelfde ervaring met dit bedrijf met de zogenaamde tv ontvanger. Blijkt inderdaad een ouderwetse chromecsst te zijn die niet aan de verwachtingen voldoet. Retourneren kan niet om hygiënische redenen.....
Helaas oplichters dus!
Oplichting
Het ergste is nog, als je hier melding van maakt op Facebook, dat het oplichting is, er niets mee gedaan wordt! Men moet de advertentie dan maar negeren wordt er gesteld. Als trustpilot dit wil doorgeven aan vita ortho, blijkt dat de site uit de lucht is.
HET ZIJN DE GROOTSTE OPLICHTERS DIE…
HET ZIJN DE GROOTSTE OPLICHTERS DIE BESTAAN
SNAP NIET DAT ZE NIET OPGEPAKT WORDEN
BLIJVEN MAAR RECLAME MAKEN OVER TOTAAL TV ZONDER ABONNEMENT MET EEN OUDE CHROME CAST DIE NERGENS MEER VERKOCHT WORDT, EN WIFI NODIG HEEFT MET ABONNEMENT KASTJE HEEFT VOEDING NODIG EN WORDT ALLEEN MAAR IN DE HDMI V D TV GESTOKEN, OVER EEN AFSTANDBEDIENING WORDT NIET GEPRAAT
ZE BEANTWOORDEN GEEN MAIL CONTACTEN
ALLEEN DE MENSEN MAAR BLIJVEN BEDONDEREN KUNNEN DIE KRENGEN GOED,
oplichters
Oplichters,
Oplichters,
Tv totaal besteld en betaald ( 3weken geleden) tot heden nog niks ontvangen.
Deze "bende"is niet te bereiken!!
Oplichters
4 weken geleden besteld en betaald, echter nog steeds niets binnen gekregen.
Pas op ga niet in zee met deze verkoper.
Oplichters!!!!
Oplichters!!!!
Besteld en betaald en niks ontvangen
Besteld op en betaald op 8 juli,
Telefoonnummer werkt niet en zijn niet te bereiken.
Reagere nergens op.
Ik ben ook slachtoffer van deze…
Ik ben ook slachtoffer van deze oplichters! Op 8 juli heb ik betaald 48,55 € en nu nog niks ontvangen ! Kan ook niet berijken via het tel nr want bestaat niet ! Zijn grote bedriegers ! Hoe kan ik mijn geld terug zien ?
Carlos
Oplichting
Oplichting! 3 wkn geleden tv-dongle besteld. Mail gestuurd, geen antwoord, 06 nr niet (meer) beschikbaar.
Let op dropshipper
Let op! Sprake van een dropshipper. Oplichterij.
Chromecast voor tv besteld. Niets ontvangen, wel betaald.
Pas op 24 juli wel ontvangen. Er zit een gekopieerde gebruiksaanwijzing bij in het Engels en Chinees. Het apparaat werkt niet op mijn TV! Komt dus uit China en blijkt niet in Nederland te werken. Stelletje stomkoppen.