Jag blev erbjuden gratis magnesium 2 månader på telefon mot en service/portoavgift på 99 kr. Det visade sig efter att jag skrivit under ett e-dokument att jag blev bunden i ett abbonnemang på 1 år. Me... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jag fick ett helt otroligt fint bemötande när jag ringde Vitalplus kundtjänst och fick prata med Jessica Andersson. Hon hjälpte mig långt utöver det jag bad om, dessutom var hon mycket kunnig, inget a... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Min fru blev lurad av telefonförsäljare att hon hade "vunnit" att prova på kosttillskott gratis. Det visade sig sedan att det var en dyr prenumeration som inte går att säga upp förrän efter 1 år. Det... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Blev uppringd av en väldigt aggressiv försäljare att jag skulle få prova på ett magnesium paket för 99:-, insnärjd i ett samtal, känner mig lurad och vips så står man här med ett abonnemang på ett år... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Vitalplus levererar hälsokost av högsta kvalitet. MSC certifierad Omega-3 och D-vitamin i samma paket! Skickas fraktfritt direkt hem till dig.
Contactgegevens
Zweden
- vitalplus.se
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Blev lovad att alla papper om…
Blev lovad att alla papper om uppsägning osv skulle komma med vid första leveransen! Där skulle det stå precis hur jag sa upp det inom 20 dagar efterleverans.
Räkningen kom men ingen leverans.
Har alltså utan att fått varor eller någon info om hur jag ska säga upp det som var lovat.
Ringer kundtjänst som säger att det är försent att ångra sig för 20 dagar har gått.
Jag hävdar att ångerrätten då kliver in på 14 dagar efter att jag tagit emot varan.
Vilket inte hänt för varan har ju inte kommit.
Då ska dom kontakta postnord och se vad som kan ha hänt ä, men jag har ju inte fått varan och det varmeningen att jag skulle kunna testa varan i 20 dagar innan jag bestämde mig.
Otrevliga i kundtjänst som ifrågasatte varför jag inte själv hört av mig under 20 dagar. Svarar att vi varit på semester så har knappast tänkt på vitaminer och beställning då, men att jag blivit påmind nör räkningen kom.
Tänker inte ge mig. Jag har inte fått mina varor och även om dom nu skulle skickas på nytt så har jag 14 dagars ångerrätt när varorna kommit!!!
Har dessutom gjort en anmälan mot dom idag vilket jag hoppas andra gör.

Antwoord van Vitalplus
Ren lurendrejeri blev uppringd för att…
Ren lurendrejeri blev uppringd för att jag vunnit någon tävling blev sedan påprackad detta för en test trodde jag. Men när tabletterna fortsatte komma så kontaktade jag företaget som anser att jag bundit upp mig på lång tid och detta går tydligen inte att ta tillbaka enligt dessa vad jag än gör.

Varning för detta företag
Varning för detta företag! Vilseledande telefonsamtal där kunder luras i att de vunnit en tävling för att sedan luras i att signera ett avtal och därefter bli fast!!!

Så nöjd, tack ⭐️
Jag pratade med Jessica, så trevlig och glad tjej!
Topp ⭐️

Antwoord van Vitalplus
Jessica var mycket hjälpsam och svarade…
Jessica var mycket hjälpsam och svarade snabbt på min mejl

Antwoord van Vitalplus
Får ikke bekreftelse på et enkelt spørsmål
Bare Useriøs Søppel. Jeg får ikke svar på henvendelse direkte på epost) Jeg har bare ett enkelt spørsmål, det er om oppsigelse av abbonnementet er tatt til følge, og om firmaet kan bekrefte oppsigelsen. Alt er betalt via Riverty Norge.Krever bare en bekreftelse, slik at jeg ikke risikerer noen overraskelse senere

Bedrägeri!!!!! Varning!!!!!
Blev uppringd och ofrivilligt indragen i ett abonnemang på omega 3, som jag TYDLIGT tackade NEJ till!!!
VAD ÄR DETTA FÖR FÖRSÄLJARE som uppenbart begår BEDRÄGERI!
Jag har tydligt tackat nej! Ändå får Jag ett sms om att jag påbörjat ett abonnemang!!! Fyyy faan vilket bedrägeri! VARNING!!!

Antwoord van Vitalplus
Varning – erfarenhet av Vitalplus (Tradecom Scandinavia AB)
Jag vill dela med mig av min erfarenhet av företaget Vitalplus. Jag deltog i en tävling på Instagram där jag fick besked om att jag hade vunnit något, men istället blev jag indragen i ett abonnemang på kosttillskott utan att jag riktigt förstod vad jag godkände.
Jag blev uppringd när jag var trött och gravid, och trots att jag sa att jag inte förstod vad samtalet handlade om, pressades jag till att signera ett avtal. När varorna väl kom visade det sig vara en 12-månaders prenumeration på D-vitamin som jag inte ville ha eller behövde.
Företaget vägrar avsluta abonnemanget och fortsätta fakturera mig, trots att jag bestridit avtalet och anmält ärendet till Konsumentverket och ARN.
Jag vill varna andra att vara försiktiga och noga läsa villkoren innan ni tackar ja till erbjudanden från Vitalplus. Det finns många som haft liknande problem med dem.

Ett mycket trevligt bemötande
Ett mycket trevligt bemötande, lämmnade klara besked och väldigt service inriktad.
Jag blev glad av att tala med kvinnan, det är inte varje dag det sker, det var oväntat men som sagt det räddade min dag,

Fuskar firman
Fuskar firman. Handla aldrig där.
Jag har blivit kontaktad av firman på telefon och vi avtalat jag ska testa et produkt.
Det var mycket viktigt jag signerade et kontrakt. Jag måste avsluta abonnemanget senast 20 dagar efter om jag inte vill ha mer.
Jag ska nu betala 1. Paket för dom skickar något. Jag får et mail som skickar 8 dagar senare.
Jag har nu 8 dager till att motta och testa.
Efter 9-10 dagar har jag inte mottagit något og nu är datum för att avsluta abonnemanget överskridit.
Jag hittar mailet om leverans, skriver jag vill avsluta då jag inte har mottagit något. Tyvärr. Det kommer från en noreply postlåda. 3 dagar senare får jag paketet.
10 dagar senare (33 dagar efter signering) får jeg meddelande att jag nu ska betala näste leverans. Jag skriver tillbaka (nu har de en kundservice adress) att jag inte önskar fortsätta.
De svarar at nu är de 30 dagar slut och jag måske fortsätta jämför kontrakten.
Det firman är helt klar över vad de gör. Därför är det så viktigt för dom att kontrakten signeras för du får något. Det är klart fusk.
Dato for oplevelse: 09. juli 2025
Hittade på KO hemsida
Konsumentombudsmannen, KO, tar nu företaget Tradecom Scandinavia AB till domstol. Företaget har sålt kosttillskott under varumärket Vitalplus på telefon.
Företaget har tidigare varit föremål för Konsumentverkets granskning och redan 2021 krävde KO att företaget måste rätta till sina försäljningsmetoder. Företaget har bland annat låtit bli att berätta att de säljer ett abonnemang på kosttillskott. I stället har de påstått att konsumenterna får gratis prova på-paket, och att de bara behöver betala portokostnaden. Det är först när konsumenterna fått fakturor på flera hundra kronor i månaden som de upptäckt att det inte var gratis.
Anmälningarna mot företagets har fortsatt att komma in till myndigheten. De visar att företaget bryter mot KO:s beslut. Därför kräver nu KO att domstolen dömer företaget att betala vitet på en halv miljon kronor. Eftersom företaget har ignorerat KO:s beslut vill myndigheten nu att domstolen höjer det nya vitesbeloppet till en miljon kronor.
Ett vite är framåtsyftande och kan dömas ut om ett företag bryter mot en dom eller ett beslut från KO framöver.

Vitalplus kundtjänst
Vänlig kundtjänst, Thea på kundtjänst va mycket bemötande och förståelig

Antwoord van Vitalplus
Jag hade turen att få kontakt med…
Jag hade turen att få kontakt med Jessica (,minns ej efternamn). Hon var väldigt trevlig vid min önskan om uppsägning av prenumeration.

Antwoord van Vitalplus
Utifrån min erfarenhet av detta företag…
Utifrån min erfarenhet av detta företag vill jag varna för rent lurendrejeri! Köp INGENTING därifrån. Jag blev uppringd av företaget för att jag deltog i en tävling att vinna en husbil. Säljaren ringde för att berätta att jag gått vidare i tävlingen. Jag erbjöds en gratis provomgång och behövde skriva på ett godkännande för detta som kom med SMS. Säljaren väntade i luren medan jag undertecknade. När jag fick meddelande om att en ny leverans skulle skickas ringde jag direkt till företaget för att avbryta detta. Jag fick då veta att jag var bunden i ett abonnemang på ett helt år. Utan minsta möjlighet att avbryta. Jag protesterade och la fram fakta, men personen jag pratade med sa att han inte kunde göra något annat än möjligtvis byta ut D-vitamin till magnesium, vilket skulle sänka månadskostnaden något. Jag känner mig grundligt lurad. Läser på nätet att företaget anmälts många gånger för sina bluff-metoder, och blivit erlagda med vite. Ändå fortsätter verksamheten med nya offer.
Dessutom är doserna i tabletterna, både D-vitamin och magnesium, otroligt låg.

Antwoord van Vitalplus
Oerhört trevligt kundbemötande är…
Oerhört trevligt kundbemötande är väldigt nöjd

Antwoord van Vitalplus
Jessika gav ett mycket gott bemötande och fantastisk…
mycket gott bemötande och fantastisk trevlig röst. Jessika hjälpte mig på bästa sätt och gav mig ett stort förtroende till att er support är av topp kvalitet. Mvh Rasmus !

Antwoord van Vitalplus
De lurade mig att signa på ett avtal…
De lurade mig att signa på ett avtal elektroniskt där de sa att jag skulle få D-vitamin gratis en månad. Som tur var hittade jag ångerrättsblankett och har nu skickat in den. Mycket dåligt upplägg av försäljning. UNDVIK DETTA FÖRETAG!

Suspekt
Telefonen varslade "Misstänkt skräpsamtal". Uppringd p g a deltagit i nån tävling. Vunnit och en av få kvarvarande deltagare för storvinst/husvagn! Lugn och sansad uppringare men reagerade på dialekten. Blev erbjuden i "Present" att pröva vitaminer mot 62 kr fraktkostnad prövotid i 1 månad. Mottagande av "presenten" skulle bekräftas under samtalet via svar på sms eller mail. Mottog ett mejl med massor av finstilt text. Misstänkte prenumerationsavtal och vis av tidigare erfarenhet med svåravslutade prenumerationer avbröt jag samtalet. Uppringande nummer var +46720900529. Ringde Vitaplus kundtjänst 010-1385500 som bekräftar att erbjudandet stämmer - Vinnarchans + present!!! Suspekt känner jag ändå.

Antwoord van Vitalplus
Du förstod varför jag ville säga upp…
Du förstod varför jag ville säga upp avtalet
Jag kan tänka mig att ta D,-vitamin med 3 månaders intervall utan bindningstid.
Mvh Birgitta Sandin

Dit is Trustpilot