Jag blev erbjuden gratis magnesium 2 månader på telefon mot en service/portoavgift på 99 kr. Det visade sig efter att jag skrivit under ett e-dokument att jag blev bunden i ett abbonnemang på 1 år. Me... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jag fick ett helt otroligt fint bemötande när jag ringde Vitalplus kundtjänst och fick prata med Jessica Andersson. Hon hjälpte mig långt utöver det jag bad om, dessutom var hon mycket kunnig, inget a... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Min fru blev lurad av telefonförsäljare att hon hade "vunnit" att prova på kosttillskott gratis. Det visade sig sedan att det var en dyr prenumeration som inte går att säga upp förrän efter 1 år. Det... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Blev uppringd av en väldigt aggressiv försäljare att jag skulle få prova på ett magnesium paket för 99:-, insnärjd i ett samtal, känner mig lurad och vips så står man här med ett abonnemang på ett år... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vitalplus levererar hälsokost av högsta kvalitet. MSC certifierad Omega-3 och D-vitamin i samma paket! Skickas fraktfritt direkt hem till dig.
Zweden
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Blev uppringd och hade "vunnit" en tävling. Skulle få gåva hemskickad. Frågade flera gånger om jag inte band upp mig på något. Hon sa ABSOLUT inte! Jag skulle signa ett avtal bara. Jag var superstressad pga jobbet och hon sa att jag inte behövde läsa bara signa med henne fortfarande i luren. Stressad gjorde jag efter som jag litade på henne.
Sen kom prenumerationen. 12 månader hade jag tydligen signat upp mig på! Skrev till kundtjänst som inte ville säga upp abonnemanget eftersom ångerrätten hade gått ut. Tillslut så googlade jag. Hittade att avtal är ogiltiga om man inte fått "rådrum" att tänka efter. Du får alltså inte signa under pågående samtal. Skrev det till kundtjänsten som blev jätteupprörda när dem förstod hur det gått till. Dem ogiltig förklarade avtalet och sa upp prenumerationen.
Var med i en tävling och så ringde detta blufföretag upp och erbjöd gratis test. Korkad som jag var gick jag på det som många andra här. BLUFFFÖRETAG! Lägg på när de ringer!!!!!!
Lurendrejeri på hög nivå . Dålig produkt dessutom
Riktiga bedragare som försöker luras genom metoder som att dom i första hand ringer för att du tävlat om nåt föremål som du förmodligen inte har gjort och sedan lindar dom in det i att ”Ååh juste testa våra vitaminer, du behöver bara betala 1 gång” och sen sitter du helt plötsligt med ett års abonnemang.. HÅLL ER UNDAN VAD NI ÄN GÖR… OTROLIGT ATT MAN FÅR LURA PERSONER PÅ DETTA SETT, USCH..,
Kunde man så hade jag gett minus betyg. Som alla andra skriver, de luras och stressar igenom så att man inte hinner läsa kontraktet. Vitaminerna är s k i t och dubbelt så dyra som andra bra märken. Man betalar också typ lika mkt frakt och admin avgift som man betalar för ”tillskotten”
Kunde man sätta minusstjärna hade jag gjort det. Köp inget härifrån!
Ringde en telefonförsäljare till dottern om att hon skulle köpa D-vitamin, hon fick ett dokument skickat med finstilt text som hon skulle läsa igenom och fick inte tillräckligt med tid att läsa allt utan blev hetsad till att skriva på. Nu är hon låst på ett års prenumeration och hon har ingen fast inkomst. Jäkla bluff och båg!!
Hade ett samtal med Jessica på kundtjänst. Hon var mycket trevlig och hjälpsam och löste det jag ville ha hjälp med omgående.
Verkligen rätt person på rätt plats 👍
Sättet de pådyvlar oss sina produkter är inget annat än oseriöst. Dock får jag skylla mig själv som nr 1 ens svarade i telefon på okänt nr 2 inte sökte omdömen o info och nr 3 inte la en påminnelse att säga upp avtalet under provperioden. Blev en onödigt dyr läxa. Men hoppas du som läser detta slipper! Produkterna går att köpa i sin egen takt på andra forum om man absolut måste.
En kopia på annan förbannad kund: Blev uppringd av en säljare för att jag tydligen var med i en tävling. Jag tävlade om ett presentkort på Claes Ohlsson. Säljaren sa att man erbjuder alla som är med i tävlingen ett gratis paket med produkter från vitalplus. Du betalar endast portot. Jag ville egentligen inte ha det men tog det ändå. Han sa att du behöver inte göra något utan du återkommer till oss om du gillar produkten. När paket nr 2 kom till brevlådan blev jag förbannad. Mailade och då fick jag reda på att jag hade ett abonnemang på 12 månader som jag inte kunde ta mig ur, bara skjuta upp två månader. Efter flera mail står de fast vid att deras metoder att ta folk som gisslan genom bedrägeri är sättet de vill bedriva sin verksamhet.
Jättebra ,jag gällde vitamin D och omega3 ..
Bra frakten också
VARNING! För detta företag, det är mycket väldrillade säljare som ger information som låter bra men sedan är du fast minst 1 år och det kostar dig flera tusen kronor. Lägg på direkt om dom ringer dig. Bara det att man kallar företaget för vitalplus som lätt kan uppfattas som vitapro då dom ringer. Vitapro är ett seriöst företag med bra produkter.
This company is fraud!!! 0 star from me! Avoid them at all cost!
Dom lurar folk att testa ett paket och sen är du fast minst 1 år med räkningar som kommer på löpande band,stor varning på detta företag,blir väldigt dyrt
Min søn blev kontaktet ifm jeg havde deltaget i en online lodtrækning om 1000 kr. til at bruge i et supermarked i Malmø. Min søn blev lovet gratis vitaminpiller. Det viste sig at der var 20 dage til at melde fra, ellers hænger man på 6 mdr. abonnement. Efter flere mailkorrespondance har de sendt 1 min af den lange samtale, hvor min søn var blevet fanget i at takke ja til 'tilbuddet'.
Vær ekstra opmærksom på enhver henvendelse fra Vitalplus.
Dårlig markedsføring!!!
In a week moment did I sign up on a "great" deal with a phone salesman. I asked if I needed to do anything after and she answred that people choose to continue because they like it. Well little did I know that I now have to subscribe 1 year of these poor products where I pay more then twice in fees then I do for products. Customer service can not help because I didn't revoke the buy in time. Because I believed the sales woman. If I would recommend people anything is it to NOT buy anything from here.
Jag ville ej ha produkten när jag trodde jag blev pålurad den. Men blev glatt överraskad att det gick så lätt att få tag på personalen som var väldigt trevlig och tillmötesgående. Inga problem ännu i alla fall.
Jag fick erbjudande om att prova. Jag skickade meddela de om att jag inte ville ha nån mer leveranser. En dag försent. Då blir man fast med dom i 1 år . AKTA ER FÖR ER PROVTID .INGET ATT REKOMENDERA ATT TA. INGEN SAMMARBETE ALLS NÄR DE GÄLLER DOM.
Jag trodde att jag var med och tävlade om ett presentkort på Rusta, men blev lurad in i en prenumeration. Jag försökte få dem att hjälpa mig att komma ur det då jag är student, men de brydde sig inte alls och vägrade hjälpa mig.
Blufföretag som lurar på prenumerationer till äldre personer, med lång bindningstider som är omöjliga att ta sig ur även när denne äldre får stroke och ligger på neurologen. Skäms!!