Jag blev erbjuden gratis magnesium 2 månader på telefon mot en service/portoavgift på 99 kr. Det visade sig efter att jag skrivit under ett e-dokument att jag blev bunden i ett abbonnemang på 1 år. Me... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jag fick ett helt otroligt fint bemötande när jag ringde Vitalplus kundtjänst och fick prata med Jessica Andersson. Hon hjälpte mig långt utöver det jag bad om, dessutom var hon mycket kunnig, inget a... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Min fru blev lurad av telefonförsäljare att hon hade "vunnit" att prova på kosttillskott gratis. Det visade sig sedan att det var en dyr prenumeration som inte går att säga upp förrän efter 1 år. Det... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Blev uppringd av en väldigt aggressiv försäljare att jag skulle få prova på ett magnesium paket för 99:-, insnärjd i ett samtal, känner mig lurad och vips så står man här med ett abonnemang på ett år... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Vitalplus levererar hälsokost av högsta kvalitet. MSC certifierad Omega-3 och D-vitamin i samma paket! Skickas fraktfritt direkt hem till dig.
Contactgegevens
Zweden
- vitalplus.se
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
De är bland ytterst oseriösa folk
De är bland ytterst oseriösa folk. Jag hade aldrig beställt något från de. Fick skicka tillbaka på egen bekostnad. Fick betala för ingenting. Jag ringde flera gånger och de är väldigt respektlösa. Akta er att inte blir lurad med deras lögner.

Kundservice/Jessica är fantastisk
Kundservice/Jessica är fantastisk! Jag har inte provat produkten ännu, men har inget negativt att säga om företaget!

Antwoord van Vitalplus
som så många andra blev jag med lurad…
som så många andra blev jag med lurad på ett löfte om 69 kr för vitaminer som sedan slutade i 12 månaders abonemang. ringde till dom för att fråga vad som stod på och dom svarade med att allt gått rätt till. jag vet att jag inte har signerat ett avtal men ändå finns det där.

Varning!!!!
Blev uppringd efter en tävling jag deltog i, dem sa 60kr för att prova tabletterna i två månader. Efter två månader kommer en nu räkning +fler d-vitaminer. Om du inte säger upp det.
Jag har försökt säga upp det vid minst 5 gånger under denna prov perioden. Men det kom en ny räkning på 278kr o inga d vitaminer.
Ser att många blivit inlurade i ett avtal med en bindningstid på 1 år, så försökte kolla mitt kontrakt. Men när jag går in på länken står det att sidan inte är tillgänglig längre. Så misstänker att dem gjort någon typ av inställning så kontraktet bara syns en viss tid. Dem förtjänar inte ens en stjärna

Kundtjänst/Jessica är en stjärna
Kundtjänst/Jessica är en stjärna. Fint och bra bemötande och väldigt hjälpsam.

Scam company
Scam company, they just banned my account with my asset. I should have known their good reviews were fake, I had to report t() Spactel-capital

Jag ville ångra köpet
Jag ville ångra köpet, men det går inte så nu har jag tecknat, 12 månader går inte att prata med dom, dom går på, inspelningen ,där man får säga att jag, ville ha, köpet, då på 69kr, men nu har jag betalat 128kr, och andra räkningen på 247kr, det var inte det jag gick med på, ville testa en gång, men nu är det omöjligt att avsluta. Går inte på detta tillslut kommer jag att få, betala 2800kr, för något dom, säljer in ,för 69kr bluff och båg......ångrar mig verkligen.

Antwoord van Vitalplus
Blev uppringd och lovad ett prov paket…
Blev uppringd och lovad ett prov paket och dom säger att man ska ringa upp när man har fått paketet för att försäkra sig om ångerrätten på abbonemang. Tog 3 månader innan jag fick första leveransen. Blev då lovad att jag inte skulle få något efter december och det fortsätter komma paket. Jag har skickat tillbaka alla paket för det var så vi kom överens. Likförbannat så fortsätter dom. Känner mig helt lurad och måste prata med IVO för nu är jag less. Vitalplus är ena bedragare och idioter som lurar folk på de här sättet. Må dom brinna. Vill jag ha vitaminer så går jag för h****** till apoteket
Varna för detta företag
Jag blev uppringd, jag skulle få prova D-vitamin, jag var noga med att fråga om det var något jag behövde säga upp, och det behövde man göra, men det kunde man göra på hemsidan eller per telefon.
Så var inte fallet, jag fick ett abonnemang på ett år, som inte går att säga upp.
Detta företag ska ni hålla er borta…
Detta företag ska ni hålla er borta ifrån.
De som inte äter gelatin kan inte ens äta deras tabletter, då detta är en av ingredienserna, gelatin från gris. Svårt att säga upp och ingenting sades i telefon vid första kontakt att det var ett abonnemang.
Varning för detta företag som lurar er…
Varning för detta företag som lurar er på abonnemang! SVT har granskat företaget 2020, sök och läs! Låt er inte luras.
Samtal med Jessica
Jag fick äran att prata med den jätte trevliga Jessica som flera ggr såg till att räkningar som blev felaktiga blev korrigerade, tack 😀 och envist försökte nå mig för att berätta om vilka förändringar som gjordes.
Positivt bemötande
Väldigt bra bemötande och hjälpsam i mitt ärende
MYCKET BRA BEMÖTANDE
Mycket trevlig kvinna, som jag tyvärr glömt namnet på. Hon var duktig på att hjälpa mig med mitt problem. Trevlig kunnig om företaget Hon jobbar för
Oj,oj vilket lurendrejeri
Oj,oj vilket lurendrejeri. Samtalet börjar med att man gått vidare i en vinst, sen lurar dom på dig andra saker som inte hör till vinsten överhuvudtaget. Akta er för detta lömska företag. Kostnadsfritt, helt plötsligt dyker en faktura på 69:- upp för fraktavgift som inte framgår i samtalet. Bedragare, anmäler detta till Konsumentverket.
STOR VARNING för detta företag!!!
STOR VARNING för detta företag!!!! Svårt och nästan omöjligt att avsluta prenumeration
Oj oj varning här
Oj oj, vad dåligt!! Nyttjat ångerrätten och hoppas på att dom tar till sig det utan bråk. Riktigt dåligt att jag gick på det, men vart stressad. 10 tabletter *2 skulle jag enligt Vita plus ha vunnit på Rusta. Men det kostar 69:- i porto plus 39:- moms mm....Bara att glömma att jag tänker gå på. Varning!!
Bedrägeri via telefon
Bedrägeri via telefon. Du luras till ett abonnemang som är omöjligt att säga upp, även när bindningstiden upphört.
Läs mer om deras bedrägerier på Konsumentverket.
ripped me off via SVEA
All of a sudden had a 69kr invoice via SVEA from Vitalplus.se. I called svea, they had no idea what it was about. Called Vitalplus.se they did not have any idea either. This month Svea doubbled the amount. Can not get hold of them I have not even purchased anything at the date that they are claiming.
Dit is Trustpilot