Het duurt lang (aantal weken) voordat ik te horen krijg dat het product uiteindelijk niet meer geleverd wordt. Dan wordt gevraagd of mijn bedrag terug gestort moet worden (halve week geleden) en tot o... Toon meer

Ik had voor 125 euro besteld, geen orderbevestiging ontvangen. Na een paar dagen gebeld. Kreeg bandje te horen dat ze aan het verhuizen waren. Toen gemaild. Kreeg dezelfde dag bericht dat ze na zouden... Toon meer

Pakket wel ontvangen, duurde veel langer dan toegezegd op de website. Product niet meer nodig, retour gestuurd. Ik kan zien via de Track en Trace code dat ze het pakketje hebben ontvangen en aan... Toon meer

levering binnen 1 dag wordt niet waar gemaakt. 7 augustus om 21:47 besteld, ontvangst verwacht uiterlijk 9 augustus. Nog niets ontvangen. Eerder wel redelijk op tijd geleverd. Telefoon geeft aan dat... Toon meer

1,9

Slecht

TrustScore 2 uit 5

1,9

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Goed advies!

Lastig om een keuze te maken uit het grote assortiment multi-vitaminen, deskundig geholpen door helpdesk.

HIER NIET BESTELLEN!!!

Op maandag iets besteld en nooit wat gekregen. Gewoon geld kwijt!
Bellen, mailen en chatten heeft geen zin.
Het was de eerste en de laatste.
U bent gewaarschuwd!!!

16 juni 2016

Krijg ik mijn vitaminen nog?

4 augustus besteld, 5 augustus een bevestiging dat de bestelling compleet was maar dat de levering langer zou duren. Het is nu 13 augustus en nog steeds niets. Heb geprobeerd te mailen, te chatten en te bellen, maar geen contact. Ze hebben het druk en het is vakantie.
Wel mijn geld innen, maar niets sturen.
Ik roep iedereen op om een klacht in te dienen bij Thuiswinkel. Op hun website staat een logo. Klik daarop en dien een klacht in. Als je zoekt op vitaminen.nl op de trustpilot site, dan regent het klachten. Niet normaal.

Toppie

Gebruiksvriendelijk,simpel te bestellen de ruime keuze aan betaal opties zelfs achteraf betalen ideaal!!!ga zo door

9 juni 2016

Halve levering en zeer slechte communicatie

Ik had een bestelling geplaatst bij drogisthuis.nl en deze half ontvangen. Na vele pogingen bellen, mailen( met telkens een week tussen elke poging om hen d ekans te geven de fout te herstellen) is dit gelukkig goed gekomen, maar dan ben je wel 2-3 maanden en veel frustratie verder. Daarna weer een pakketje ontvangen met dezelfde levering, ging dus weer mis in hun nadeel, want dit was nog niet betaald. Ook hier moest ik weer meerdere keren voor bellen en mailen om uiteindelijk een antwoordnummer te krijgen om dit terug te sturen. Ik bestel hier dus nooit meer!

29 april 2016

verkeerde levering

Na een verkeerde levering heb ik direct contact opgenomen met drogisthuis,nl. Iemand aan de telefoon vroeg mij een mailtje te sturen. Dat heb ik direct gedaan. Daarna moest ik een foto sturen van het betreffende product, ook gedaan. Toen kwam de stilte, diverse mailtjes gestuurd maar tot op de dag van vandaag nog helemaal niets gehoord.
Hopelijk gaat de bestelling bij jullie allemaal goed want anders kan je het product wat je besteld hebt wel vergeten. Misschien tot handiger om verder te kijken op internet.

26 april 2016

Verrassend Goed

Goede ervaring met deze website.
Tijdens de eerste keer, dat ik op deze site was, was ik eigenlijk op zoek was naar informatie over vitaminegebrek.
Er werd plots via de real time chat gevraagd of ik hulp nodig had met de website.
Ik kreeg gewoon antwoord op al mijn vragen, behalve eentje dan en of ik daarvoor me mail wilde achterlaten, dan zou ik daarover worden terug gemaild. Dat geschiedde dezelfde dag nog.

Bij mijn eerste bestelling waren de verkeerde producten verstuurd, ik heb toen via de chat op de website, ze erop direct op aangesproken en de bezorger gevraagd even te wachten. Ik kon de producten met bezorger terugsturen en een dag later heb ik alsnog keurig de juiste bestelling ontvangen en als excuses een kortingscode van €10,- erbij gekregen.

Voorlopig zit ik hier goed, ga zo door.

Joost Moerdop

18 april 2016

zeer slechte service

Ik wacht al sinds eind januari op geld teruggave. Na de nodige telefoontjes en e- mails waarin me toegezegd wordt dat het leeman geregeld is nog steeds niets ontvangen. Op mijn laatste mail van ruim 2 weken geleden ook geen reactie meer. Telefonisch zijn ze ook niet meer te bereiken omdat het nummer niet meer in gebruik is lekkere jongens daar. Ik laat het er echter niet bij zitten en onderneem verdere stappen. Ik weet niet of het wat oplevert, maar hoop dat ze op die manier gestopt worden met hun vervelende praktijken en dat klanten dit lezen zodat ze hier niets bestellen!!!!

8 maart 2016

verkeerde levering en geen oplossing

Bij bestelling verkeerde vitamine ontvangen. Ipv vitamine c palmitaat, omega 3 ontvangen. Gebeld met Vitaminen.nl waar mij verzocht werd een mail te sturen. Deze mail werd beantwoord met dat zij het op zouden lossen. Nu, 4 dagen verder nog steeds niets vernomen. Geen inzicht, geen levering van de vitamine c palmitaat. Terwijl als je een bestelling plaatst, het de volgende dag geleverd wordt.
Een zeer slechte zaak. Ik heb nu zelf weer actie ondernomen naar het bedrijf toe en zelf 2 opties voorgesteld; levering of geld retour.
Ik bestel niet meer bij Vitaminen.nl. Slechte kennismaking.

1 maart 2016

met hindernissen

besteld bij calorieshop.nl, onderdeel van osasuna. vrijdag betaald en betaald, geen levering. mail aan calorieshop komt onbestelbaar terug.
op mail aan Osasuna wordt wel gereageerd en ook nog adequaat: de bestelling wordt een dag na de reactie alsnog geleverd met als bonus een extra pot van de bestelde DieetPro.

22 februari 2016

Bestel niet op deze site!!!!

Ik heb ruim 3 weken geleden mijn bestelling gedaan en geen pakketje ontvangen. Ik heb inmiddels 4x gebeld en zeker 4x gemaild. Er wordt van alles beloofd. 1 febr. is mij nog beloofd om het betaalde bedrag voor mijn bestelling dan maar retour te storten. Ook dat bedrag moet ik nog op wachten................ ik heb er geen vertrouwen in.
Het telefoonnummer van de website bestaat niet meer, dus pas op als je hier besteld!!!!

5 februari 2016

Goed advies!

binnen enkele seconden iemand aan de chat voor uitgebreid advies! Ferdinand heeft veel kennis van zaken en zeer aardig persoon. Spullen netjes binnen 1 dag in huis! Kom zeker terug

26 januari 2016

prettige ervaringen

Omdat ik prettige ervaringen heb met deze webshop beoordeel ik
deze als zeer goed. Bestellen en leveren verloopt altijd zoals ik het graag zie. Voor mij is het vertrouwd en gemakkelijk om hier mijn spullen te kopen.

17 november 2015

Snel en deskunig

Goed advies gehad en de levering was enorm snel. Was mijn eerste bestelling hier en gezien de reacties die ik las was ik wel twijfelachtig maar lijkt erop dat alles hier prima in orde is.

12 november 2015

Hard maar eerlijk.

Op 13-10-2015 een bestelling gedaan bij Vitaminen.nl. Een dag later was het binnen maar helaas maar de helft. Gelijk diverse keren gebeld diverse keren gemaild maar ondanks alle loze belofte en inmenging van zelfs thuiswinkel.org tot op de dag van vandaag niet opgelost. Ik ben wel mijn geld kwijt. Mijn advies voor iedereen ( en doe ermee wat u wil ) koop niets bij deze slechte organisatie want die is er een van veel beloven weinig geven doet een gek in vreugde leven. Een heel slecht bedrijf het bestaan niet waard. Vandaag heb ik via Vitaminen.nl na 5 weken toch ( en dit geheel tegen mijn verwachting in dat geeft ik dan ook toe ) mijn geld terug gekregen. Dus zou ik hierbij mijn beoordeling zoals ik hier gedaan heb een ietswat willen nuanceren. Ik blijf het jammer vinden dat het zo lang heeft moeten duren maar de uiteindelijke oplossing is daar in tegen boven mijn verwachtingen. Ik heb wel een tip voor dit bedrijf, als er een bestelling ingepakt gaat worden doe er dat een picklijst bij dat is voor zowel de klant als voor jullie eigen productie afhandeling vele malen duidelijker. Want zoals in mijn geval ik heb het pakketje van de postbode ontvangen het was helemaal afgesloten maar niet alles zat er in. Ik had niets om een controle mee te doen, daarbij voldoet het gegeven telefoonnummer niet omdat je daar niet de juiste antwoorden krijgt om tot een oplossing te komen. Maar een ding is zeker het is uiteindelijk netjes opgelost.

11 november 2015
Logo Vitaminen

Antwoord van Vitaminen

Beste Y. Zuurmond,

Excuses voor de veel te late reactie. Wij hebben uw klacht intern doorgezet en gaan dit voor u oplossen. Wat er mis is gegaan bij het verzenden is onduidelijk. Dit zoeken wij uit voor u. Wij gaan u het volledige aankoopbedrag creditren. Dit is een vervelende situatie en dit wensen wij niet.

Wij hopen dat dit een gepast oplossing is.

Mvgr Ruud Osasuna BV

Uiteindelijk tevreden

Had een product besteld waarvan wat informatie niet klopte en een probiotica van slechte kwaliteit (geen levende bacterien). Ik heb een aantal keer moeten mailen en er ging wat tijd over heen, maar ik kreeg wel steeds reactie en uiteindelijk het volledige aankoopbedrag terug. Verzending was overigens wel snel.

11 november 2015