Het duurt lang (aantal weken) voordat ik te horen krijg dat het product uiteindelijk niet meer geleverd wordt. Dan wordt gevraagd of mijn bedrag terug gestort moet worden (halve week geleden) en tot o... Toon meer
Ik had voor 125 euro besteld, geen orderbevestiging ontvangen. Na een paar dagen gebeld. Kreeg bandje te horen dat ze aan het verhuizen waren. Toen gemaild. Kreeg dezelfde dag bericht dat ze na zouden... Toon meer
Pakket wel ontvangen, duurde veel langer dan toegezegd op de website. Product niet meer nodig, retour gestuurd. Ik kan zien via de Track en Trace code dat ze het pakketje hebben ontvangen en aan... Toon meer
levering binnen 1 dag wordt niet waar gemaakt. 7 augustus om 21:47 besteld, ontvangst verwacht uiterlijk 9 augustus. Nog niets ontvangen. Eerder wel redelijk op tijd geleverd. Telefoon geeft aan dat... Toon meer
geen reactie op email en teelfoon,wacht sinds 10 juli op mijn spullen,wel betaald
Ik denk dat bedrijf niet(meer) bestaat.
naar 5 dagen bestelling nog niet ontvangen
Ik heb 23 juli 2016 Kelo cote creme via de website.
Ik heb meteen via Ideal betaald.
Ik heb wel een mail gekregen waarin stond dat ik een bestelling had geplaatst, maar ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen.
Ik heb al 2 keer gemaild met de vraag, maar ik heb steeds geen reactie ontvangen.
De telefoonnummer doet ook niet.
Slechte service
Donderdag besteld van daag is het dinsdag niets ontvangen via chat geprobeerd weinig antwoord en dan sluiten te chat tijdens het gesprek geen trac code niets bestel veel via internet maar dit kan echt niet zal de laatse keer dat ik dar iets bestel service is zeker heel zwak.

Late levering
Maandag voor 18.00 bestelt. Op de site staat voor 21.00 u besteld morgen in huis. Nu 2 dagen later nog steeds geen melding dat het product verstuurd is, wel dat er aan gewerkt wordt. Klacht/vraag via email en chat gestuurd, geen reactie ontvangen. Had het voor het zelfde geld sneller bij de Apotheek kunnen halen.
Prima!
Later geleverd door onmacht maar ik kreeg bericht van. Verder alles prima!
Zeer ontevreden
Ik heb 1 juli een bestelling geplaatst vandaag besteld morgen in huis
Het ging om een hoes om een gipsbeen om te douche
het duurde maar en duurde maar allemaal contact gezocht telefonische ,mail nooit niemand bereikbaar voicemail ingesproken nooit terug gebeld . een mail gestuurd dat ik de bestelling annuleerde omdat het 1 week later nog niets had en zelf al een andere had gekocht wat denk je de volgende dag op de deurmat ik de zelfde dag retour gestuurd staat er retour gratis maar ik kon wel 7 euro betalen om retour te zenden tot op de dag van vandaag nog geen euro retour gekregen! de volgende keer moet ik toch eerst de revieuws lezen voor ik iets ga bestellen maar dan denk je vandaag besteld morgen in huis das makkelijk en snel.
Bestelling te laat geleverd
Telefonisch niet bereikbaar. Email komt terug. Op de chat toezeggingen gedaan die niet worden nagekomen. Ben nu dagen verder en geen duidelijkheid over levering etc. Krijg net vandaag bericht dat bestelling onderweg is.
Snel en goed geleverd
Duidelijk snel geleverd en ideaal met afterpay
Goede site!
Ik heb mijn parfum besteld. Het ging heel goed en gelijk morgen krijg ik het binnen dat is echt fijn! Echt vertrouwend website en snel geregeld alles kreeg al gelijk een bevestigings mail.
Terugsturen artikelen en retour ontvangen geld is een drama.
Slecht. Zal hier alleen nog maar een bestelling doen als ik het product ken en weet dat ik het niet hoef te retourneren. Daarbij moet het wel een hele mooie aanbieding zijn, want anders bestel ik veel liever elders waar de afhandeling bij het retourneren wel klopt.
slechte levering
Men geeft aan binnen 24 uur te leveren maar na 3 dagen nog niets.
Ondertussen naar de drogist gegaan om de tabletten te halen.
Chat geeft aan dat ik maar een mail moet sturen. Als ze de klant hoog in vaandel hebben staan zouden ze een direct actie moeten ondernemen dan verwijzen.
Reactie op antwoord: had vandaag mail gestuurd naar info..drogisthuis.nl .bestelnr31456

Antwoord van Vitaminen
Gevalletje 'onmacht': verlate levering, wel goede service
Zojuist een erg goede service call gehad. Ik had vrijdag een bestelling gedaan die nu op woensdag nog steeds niet binnen is. Boos opgebeld, maar erg vriendelijk geholpen. Vanwege een fusie moeten enkele processen beter afgestemd worden en is er deze week een probleem met levering. Toezegging dat het product er morgen (of uiterlijk vrijdag) is. Ondanks de drukte zeer vriendelijk en uitgebreid te woord gestaan en zelfs persoonlijk advies gehad.
Mensen, hoe vervelend ook: heb svp wat begrip voor de situatie. Het is onmacht. Ferdinand Osasuna heeft écht kennis van zaken en is vriendelijk en oprecht. Dat lijkt mij heel wat waard in deze drukke maatschappij. Geef ze het voordeel van de twijfel. Volgende week is de service weer snel.
Nog geen levering
Vrijdag wat besteld voor het middaguur in de hoop het zaterdagmiddag binnen te hebben. Niks dus. De maandag erop, nu, ook niet. Geen verzendbevestiging. Via de chat kreeg ik het verzoek om via info drogisthuis nl te peilen hoe het er voor stond. Ze kampen al 3 weken met een storing, want er "waren wel 600 orders per dag". Dat kan wel wezen, maar dat moet niet mijn probleem worden. En als er over wordt gecommuniceerd vind ik veel prima. Maar dan niet garanderen dat het er binnen 24 uur is. Stuur dan een mail dat de bestelling een vertraging heeft opgelopen.
Rechtzetting
Bij het bestellen twee weken geleden liep er behoorlijk wat mis. Ook de communicatie was niet optimaal. Ik moet toegeven dat men er nadien alles aan gedaan heeft om dit recht te zetten en dat nu alles in orde is.
Vriendelijke reacties, maar geen levering
Ik werd met allerlei vage redenen afgescheept...moeilijkheden met het systeem, de vervoerder die het al zou moeten hebben leveren enz. Ik heb tijdens de mailwisseling bij een ander besteld en dat werd wel binnen een dag geleverd. Ik zeg...hier nooit meer bestellen!

Nu al super
Ik weet nog niks van de levering en duur maar ik heb reviews gezien en het product zag er super goed en mooi uit echt perfect
Week geleden besteld, nog niet geleverd
Voor 21:00 besteld, volgende dag in huis. Dat is althans wat ze beloven. Ik heb vrijdag 17-6 besteld, dus ik verwacht het zaterdag in huis. Helaas, niets ontvangen. Dan maar mailen. Ik krijg als reactie dat ze een grote systeemstoring hebben gehad, en dat ze mijn gegevens niet konden vinden. Ik moest het betaalde bedrag doorgeven, dan zouden ze met spoed het alsnog versturen. Inmiddels weer een paar dagen verder en een week ten opzichte van de eerste bestelling en nog niets in huis. Gelukkig met Paypal betaald, dus als morgen de post niet geweest is, open ik een dispute.
Wordt vervolgd.....
Vervelend
Ik bestel iets wat in voorraad is op 20-6 om 20.30 uur. Er staat voor 21.00 besteld volgende dag in huis. Artikel was duurder als op een andere site. Vandaag 22-6 19.00 uur nog steeds niks ontvangen.
Zeer vervelend
John Ubachs
1e bestelling prima. 2e bestelling slecht.
De 1e keer werd mijn bestelling netjes de volgende dag geleverd. Goedkoopste keuze dus ik bestelde later nog eens.
Ik plaatste op donderdagochtend mijn bestelling.
Een dag na mijn bestelling kreeg ik een mail dat ze al de hele week(!) een probleem met hun systeem hadden. Ik kon mijn bestelling een dag later dan normaal verwachten.
Op maandag nog niets ontvangen, dus maar eens gebeld: In verband met een beurs bleek het bedrijf niet telefonisch bereikbaar!
Dan maar per mail gevraagd of Drogisthuis mij de Track&Trace code wou sturen. Dan kan ik zelf het pakket volgen.
Een dag later kreeg ik antwoord dat ik de volgende dag (woensdag dus!) waarschijnlijk mijn levering kon verwachten. Een Track&Trace code werd niet gestuurd.
Mijn pakket heb ik uiteindelijk 6 dagen na bestelling ontvangen.
Ik vind het een hele slechte zaak dat Drogisthuis zijn klanten gewoon laat bestellen (met vermelding op de webwinkel dat het de volgende dag geleverd wordt) terwijl er blijkbaar al enkele dagen problemen zijn met de afhandeling van de bestellingen.
Je zou verwachten dat dit dan op de website vermeld wordt. Dan heeft de klant een keuze.
Nu ging geld verdienen naar mijn idee boven de service aan de klant!
Conclusie:
* Een bestelling kan snel en goedkoop geleverd worden. Maar verwacht geen service, ook niet bij problemen.
* Slecht bereikbaar
* Slechte service bij problemen
* Geen Track&Trace verzendinformatie
* Geen inlog mogelijk om bestelinformatie in te zien, of vorige bestelling te herhalen.
* Bij mijn bestelling heb ik vermeld: 'Geen bezorging bij de buren.' Drogisthuis heeft hier niets mee gedaan.
achteraf toch snel
Voor de eerste keer besteld na 2 dagen in huis toch vrij snel. Bestel voor mijn vriendin volgende week ook groetjes riet