Het duurt lang (aantal weken) voordat ik te horen krijg dat het product uiteindelijk niet meer geleverd wordt. Dan wordt gevraagd of mijn bedrag terug gestort moet worden (halve week geleden) en tot o... Toon meer

Ik had voor 125 euro besteld, geen orderbevestiging ontvangen. Na een paar dagen gebeld. Kreeg bandje te horen dat ze aan het verhuizen waren. Toen gemaild. Kreeg dezelfde dag bericht dat ze na zouden... Toon meer

Pakket wel ontvangen, duurde veel langer dan toegezegd op de website. Product niet meer nodig, retour gestuurd. Ik kan zien via de Track en Trace code dat ze het pakketje hebben ontvangen en aan... Toon meer

levering binnen 1 dag wordt niet waar gemaakt. 7 augustus om 21:47 besteld, ontvangst verwacht uiterlijk 9 augustus. Nog niets ontvangen. Eerder wel redelijk op tijd geleverd. Telefoon geeft aan dat... Toon meer

1,9

Slecht

TrustScore 2 uit 5

1,9

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Bezorg belofte niet correct

Donderdag middag besteld dus ruim voor 21:00 en kreeg bestelling pas de dinsdag erop nadat ik contact opgenomen had met de vraag waar mijn bestelling blijft! Slechte service kortom

23 augustus 2016

dik tevreden

Vitaminen.nl hanteert voor het product wat ik heb besteld een hele goede prijs. De terugkoppeling was snel, duidelijk en to the point. De levering wat trager dan verwacht.

23 augustus 2016

mooi verkoop praatje?

Op vrijdag nog voor 21.00 een bestelling gedaan
in de verwachting dat dit zaterdag geleverd zou zijn,
Helaas niets ontvangen,
ook de belofte dat er geleverd wordt op de maandag als er in het weekeind is besteld,
helaas de maandag ook niks ontvangen.
ik verwacht dinsdag mn bestelling te ontvangen, anders mijn geld retour.

c kraaijeveld

22 augustus 2016

Uitstekende service!

Ik bestelde een zending tijdens het weekend in de hoop dat "snelle levering" zou betekenen dat ze maandag zouden afsturen. Ook zond ik een email dat er haast bij was want het kon mee met kennissen naar Denemarken. Op woensdag was de zending klaar om verzonden te worden- te laat dus. Toen bood Ruud mij aan om direct naar Denemarken te verzenden, wat ik graag aannam.

Komplimenten!

22 augustus 2016

Antwoord van Vitaminen

Beste Peter, dank voor je bericht. Spijtig om te lezen dat het pakket er nog niet is. Wij hebben zoals beloofd 12 stuks richting Denemarken gezonden. Wij gaan nu uitzoeken met de vervoerder wat hier mis gaat. Wij zenden namelijk nooit verder dan de Benelux dus misschien dat hier iets mis is gegaan. Wij zorgen uiteraard dat dit in orde komt. Wij komen zeker onze beloften na maar soms heeft dit iets meer tijd nodig. Mvgr Ruud

Zeer onbetrouwbaar

Bestelling geplaatst, en pas na 2 dagen een mail dat de levering wegens vakantie langer kon duren. Dat had ik graag eerder geweten!
Uiteindelijk zelf naar de drogist gegaan en de bestelling, die ik pas na een week kreeg, terug willen sturen. Helaas wacht ik na 3 mails en 2 telefoontjes en valse beloftes nog steeds op mijn retourcode.
Ik zou hier nooit meer iets bestellen. Nu nog maar afwachten of ik mijn geld wel ga terugkrijgen....!

17 augustus 2016

Voor 23 besteld. Volgende dag in huis.

Juist omdat vitaminen.nl snel zou leveren heb ik hier een bestelling geplaatst. Ondertussen wacht ik nu al vanaf 1 augustus op mijn bestelling. Complete aanfluiting deze webshop.

16 augustus 2016

Antwoord van Vitaminen

Beste heer Vaake, dank voor het bericht. Wij hebben de laatste periode helaas te maken met een vertraging. Dit is opgelost en alles wordt weer teruggebracht naar ons oude niveau van 1 dags levering. Wij hebben echter geen levering de volgende dag tot 23 uur. Dit is altijd al 21 uur geweest. Mogen wij uw ordernummer zodat wij na kunnen gaan wat hier mis gaat. Dit kan naar info@osasuna.nl tav Ruud

Voor 23:00 uur besteld volgende dag in huis... Ik wacht nu al een week op mijn bestelling.

Wacht inmiddels al een week, terwijl ze op de site schrijven morgen in huis als je voor 23:00 uur besteld. Nu kreeg ik wel een mailtje (erg onprofessioneel mailtje trouwens, stond vol met fouten) vlak na mijn bestelling dat het langer kon duren wegens migratie van het ordersysteem. Maar zet dat er dan bij op de site. Anders was ik wel naar de drogist gegaan dan hoefde ik geen verzendkosten te betalen. Was erg belangrijk dat het snel geleverd zou worden. Ben zwaar ontevreden!!

16 augustus 2016

Beste heer Bob,

dank voor uw bericht. Wij hebben geen levering de volgende dag bij bestellingen voor 23 uur. Dit is altijd voor 21 uur geweest. Wij lossen dit graag voor u op. Helaas hebben wij te maken gehad met vertragingen wegens interne updates. Dit is nu opgelost. Erg vervelend voor u en voor ons. Graag ontvangen wij uw ordernummer op info@osasuna.nl tav Ruud zodat wij dit op kunnen lossen.

slecht

heel erg slecht bestelling anderhalve week geleden bestelt nog steeds niet binnen en steeds maar zeggen nu versturen en dan niet doen stuur het geld maar terug annie vis

15 augustus 2016

Slecht vermijd deze site !

2 pakken thee besteld, slechts 1 ontvangen. En dat pas na lang wachten.
Meerder emails verstuurd met de vraag mij het tweede pak alsnog te sturen. Geen enkele reactie ontvangen.
Telefonisch geprobeerd maar krijg geen contact

15 augustus 2016

Antwoord van Vitaminen

Beste mevrouw Geerling, wij hebben u vandaag een reactie gestuurd dat wij het volledige pakket opnieuw gaan verzenden. Helaas is er een fout gemaakt met de verzending aangezien incomplete pakketten niet verzonden mogen worden. Met deze oplossing heeft u 1 item gratis wegens het ongemak. Nogmaals excuses voor het ongemak.

nu slecht, eerder beter

Eerder wel redelijk op tijd geleverd. Telefoon geeft aan dat er sprake is van vakantie, had dan bij orderbevestiging wel even gemeld kunnen worden.

14 augustus 2016

Antwoord van Vitaminen

Beste heer/ mevrouw Beijk, dank voor uw bericht. Helaas hebben wij de afgelopen weken te maken gehad met een flinke vertraging wegens uitloop van interne werkzaamheden. Dit is nu opgelost en de service wordt weer naar het oude juiste niveau teruggebracht. Nogmaals excuses!

Niet bestellen via deze site!!

Heb ruim een week geleden producten besteld op vitaminen.nl. Tot op heden nog niks ontvangen. Advies: bestel niks via deze site!!! Oplichters!!

14 augustus 2016

Antwoord van Vitaminen

Beste Chantal, Dank voor je bericht. Wij lossen dit graag voor je op. Heb jij een ordernummer voor ons zodat wij na kunnen gaan wat hier mis is gegaan. Helaas hebben wij de afgelopen weken te maken gehad met een flinke vertraging wegens uitloop van interne werkzaamheden. Dit is nu opgelost en de service wordt weer naar het oude juiste niveau teruggebracht. Nogmaals excuses!

Nooit iets ontvangen

Na bijna twee maanden nog niets ontvangen. Op mijn mail is wel gereageerd met "zo spoedig mogelijk hoort u van ons" maar ook dit is nu bijna twee weken geleden...

9 augustus 2016

Antwoord van Vitaminen

Beste mevrouw Swaans, wij hebben het pakket helaas retour gehad met een gebroken product. Wegens vakantie periode is dit niet juist binnengekomen bij ons waardoor dit onbekend was. Wij gaan zorgen dat het pakket deze week opnieuw wordt verzonden en dat u dit alsnog goed in huis krijgt. Nogmaals excuses voor het ongemak.

Apart: wel goed gegaan.

Voor het eerst besteld bij Drogisthuis.nl
Toen kreeg ik mail over een vakantie en migratie van nieuw systeem,
Bij bellen ook op vakantie. Toen dacht ik "oeps" komt dit goed?
Mijn vragen werden per e-mail beantwoord en mijn bestelling is goed aangekomen.

8 augustus 2016

Onverantwwordelijk bedrijf

U lokt met reclames voor snelle levering. u levert supplementen die ook van levensbelang kunnen zijn bij bepaalde aandoeningen. U levert niet en geeft dan eerst aan dat het te druk is en vervolgens dat het systeem gemigreerd dient te worden naar een nieuw systeem. Dat gaf u anderhalve maand geleden ook aan als excuus bij andere klanten. Na 10 dagen nog steeds geen levering. Tijdens het schrijven van deze reactie kreeg ik deze onduidelijke reactie met een andere smoes:"" Helaas is bij ons ook het vakantieseizoen aangebroken. Hierdoor kan het voorkomen dat u iets later dan aangegeven een reactie van ons kan krijgen op uw mail. Wij doen er alles aan alle vragen en mails binnen 1 dag te beantwoorden.
Onze excuses vast als dit iets langer duurt" Zoals je kunt lezen dekken ze zich alvast in tegen weer geen antwoord en of levering. Ik heb de bestelling geannuleerd en waarschuw voor dit bedrijf.
A.F.B Veldhoven

6 augustus 2016

Geen tevreden klant

Dinsdag heb ik wat besteld en ik zou het de andere dag in huis hebben, maar het is nu zaterdag en ik heb nog niets ontvangen en heb wel al betaald. Dus waar blijft mijn Glucosemine.

Hoogachtend Mevr. Erkelens-Lamers

6 augustus 2016

Antwoord van Vitaminen

Beste mevrouw Erkelens-Lamers, dank voor uw bericht en nogmaals excuses voor deze vertraging. Helaas hebben wij de afgelopen weken te maken gehad met een flinke vertraging. Wij zien dat uw pakket afgelopen week is verzonden en dit zal nu binnen zijn.

Wij zorgen dat dit niet meer voor komt in de toekomst.

Te late levering, klantenservice met vakantie.

"Vandaag besteld, morgen geleverd" blijkt een leugen. Wegens een storing in het ordersysteem die al dagen bekend was. De e-mail met een klacht wordt wegens vakantie ook voorlopig niet beantwoord. Hier nooit meer!

4 augustus 2016

Antwoord van Vitaminen

Beste AK, dank voor het bericht. Onze excuses voor de vertraging. Zoals wij gemaild hebben is eea flink uitgelopen de afgelopen weken bij ons. Dit betreuren wij erg. Dit is inmiddels opgelost en wij zijn de service weer op ons oude niveau aan het terugbrengen.

Nogmaals excuses voor alle ongemak.

Als ik onderstaande reviews had gelezen had ik hier nooit besteld

Ik heb 25 juli een bestelling twv ruim 80 euro geplaatst. Nu ruim een week later heb ik nog niets ontvangen. Na vele mailwisselingen en chatgesprekken. Ik krijg geen duidelijk antwoord. Als de reviews had gelezen voordat ik ging bestellen, had ik nooit een bestelling geplaatst.
Is het dan zo moeilijk om de levertijd op je site aan te passen en op deze manier eerlijk zaken te doen?

2 augustus 2016

Levert niet gekochte goederen

Koop hier nooit. Ik kocht op 24/7 producten en deze zijn nog steeds niet geleverd. Telefonisch onbereikbaar.
Onbetrouwbare internetleverancier.

2 augustus 2016

Antwoord van Vitaminen

Beste Alexander, dank voor het bericht. Nogmaals excuses voor alle ongemak en vertraging. Inmiddels werkt alles weer zoals het hoort. Wij betreuren het dat jouw ervaring met ons zo slecht was.