Het duurt lang (aantal weken) voordat ik te horen krijg dat het product uiteindelijk niet meer geleverd wordt. Dan wordt gevraagd of mijn bedrag terug gestort moet worden (halve week geleden) en tot o... Toon meer
Ik had voor 125 euro besteld, geen orderbevestiging ontvangen. Na een paar dagen gebeld. Kreeg bandje te horen dat ze aan het verhuizen waren. Toen gemaild. Kreeg dezelfde dag bericht dat ze na zouden... Toon meer
Pakket wel ontvangen, duurde veel langer dan toegezegd op de website. Product niet meer nodig, retour gestuurd. Ik kan zien via de Track en Trace code dat ze het pakketje hebben ontvangen en aan... Toon meer
levering binnen 1 dag wordt niet waar gemaakt. 7 augustus om 21:47 besteld, ontvangst verwacht uiterlijk 9 augustus. Nog niets ontvangen. Eerder wel redelijk op tijd geleverd. Telefoon geeft aan dat... Toon meer
Oplichting!
Wacht al bijna een maand op mijn bestelling. Geen communicatie mogelijk met dit bedrijf. Er is altijd wel wat aan de hand. Te druk of op een beurs. Net weer gebeld maar schijnt dicht te zijn op donderdag. Er is niks van waar denk ik.. kan fluiten naar het bedrag van 80 euro denk ik..
Bestelling na 9 dagen nog niet binnen
Ik heb de bestelling na negen dagen nog niet mogen ontvangen, het is dat ik na drie dagen hun een mail stuurde of het klopt dat ik nog niks binnen had, er werd gezegd dat ik het die zaterdag binnen zou krijgen.. we zitten nu alweer op dinsdag en heb nog niks binnen. Ik probeer ze te bellen dan krijg je een bandje dat het te druk is en je het via de mail moet doen.Op hun site staat alles is op voorraad en binnen 24 uur bij u thuis bezorgd dat is dus niet het geval!
Niet bestellen! Oplichterij.
Ik schrik als ik onderstaande beoordelingen lees... Wist ik dit maar eerder. Ook ik ben erin getrapt. Ze beloven het pakketje op te sturen (ik heb op 2 oktober besteld en nog niks binnen), maar doen dit niet. Telefonisch zijn ze niet te bereiken, via de chat reageren ze soms en beloven het dan allemaal in orde te maken. Ze zouden en grote storing hebben gehad.
Ik ga een klacht bij de consumentenbond indienen en het keurmerk die ze op hun site hebben staan.
Advies: bestel hier niks!
EEN GEWAARSCHUWD MENS...
Begin er niet aan. Van het begin tot het einde een hoop ellende. Met een beetje geluk krijg je tussendoor, als je heeeel dwars blijft doen, een keurig opgesteld mailtje van meneer waarin hij allerlei beloftes doet. Maar daar blijft het dan ook bij. Ik vond ook zijn mobiele nummer - hij heeft whatsapp, maar blokkeert je zonder te reageren, maar ik was al zover dat iedere ergernis die ik hem kon bezorgen, mooi was meegenomen.
Als je alsnog je bestelling annuleert voordat hij het heeft opgestuurd omdat je je de ellende wilt besparen, let dan op, want dat is waarschijnlijk net het moment dat hij het wél op zal sturen (zoals bij mij). Beloftes dat het retourgeld en aankoopkosten worden terugbetaald, wasse neus... Het aankoopbedrag kreeg ik van Paypal terug maar dat was meer geluk blijkbaar en om meneer niet in de kaart te spelen, leg ik hier niet uit waarom ze het aankoopbedrag dan terug hebben terug gehaald. Het retourgeld: nooit terug gekregen, ook niet van meneer zelf.
Beste mensen... dit is nu al heel lang een bron van ergernis... Er zijn genoeg betrouwbare internetwinkels (ik heb dit werkelijk nog nooit meegemaakt en ik koop bijna alles online), dus laat deze oplichter gewoon lekker links liggen. Ik kan alleen maar hopen dat er een moment komt dat dit soort types echt ontmaskerd worden en niet meer aan de bak komen. Jammer dat ik in de waarborg-certificaten ben getrapt en niet van te voren de reviews ben gaan lezen. Misschien dat ik toch daar nog eens ga aankloppen.
Voor alle duidelijkheid: vitaminen.nl, eiwitten.nl, drogisthuis.nl en osasuna.nl is één pot nat!!!!!!
Voor alle duidelijkheid: ik heb de Thuiswinkel organisatie ingeschakeld die de garantie geeft dat je kunt shoppen op internet. Ondanks dat ze aangaven dat ze veel meer klachten binnenkregen en ze naar eigen zeggen meerdere malen verzocht hebben om de retourbetaling te regelen, kunnen die blijkbaar ook verder helemaal niks, want er is nooit 1 cent teruggekomen en op een gegeven moment werd het vanuit de Thuiswinkel organisatie doodstil. Valse veiligheid dus!!!!
Slecht! Slecht! Slecht!
Heb een week geleden een bestelling gedaan en het zou volgens de site binnen 1-3 werkdagen binnenkomen. Een week later nog steeds niets. Heb de bestelling nu geannuleerd en mijn geld terug gevraagd. Wordt via de live chat geen excuses aangeboden of niets! Deze website moet gesloten worden!!!
zeer slechte webshop!!
Kreeg na mijn bestelling maar geen bericht dat mijn bestelling was verzonden. Zelf achterna gebeld, waren ze niet te bereiken ivm een beurs. Toen een mail gestuurd met de vraag wanneer mijn babymelk zou komen, omdat ik anders een groot probleem zou hebben. Geen reactie, zelf maar weer gebeld en toen werd er telefonisch gezegd dat wegens grote drukte ze de telefoon niet konden beantwoorden. Weer een mail gestuurd en reactie daarop was: " helaas is de melk toch niet leverbaar"
Nog nooit zo iets slechts meegemaakt, wat een slechte online shop!!!
SLECHT!
Ongelooflijk slecht bedrijf, niet bereikbaar, dat telefoonnummer is een bandje, via mail nauwelijks reactie en ik wacht nog steeds op mijn bestelling of geld terug na een bestelling van 15 sept. j.l. en ik ga er werk van maken. NIET BESTELL DUS!
Slechte webshop en dienstverlening hier beter niet bestellen!
Bij dit bedrijf drogisthuis.nl moet je zeker niet bestellen. Slechte levering en je moet bijna smeken om je betaalde artikelen toegezonden te krijgen. Ook communicatie is ronduit slecht te noemen. Eindelijk na meer dan een week en dreigementen de artikelen ontvangen. Advies is hier niet kopen, krijg je spijt van.
Luizige service.
Bestelling geplaatst op 4/9/2016. Nog steeds niks ontvangen. Reeds enkele keren gemaild. Buiten automatisch antwoordmail geen reactie.
Slechtste service ever!
Zeer slechte webshop, dit geldt zowel voor drogisthuis.nl als voor vitaminestore. Beide claimen binnen 24 uur te leveren. Dit is zeker niet het geval, duurde 2 weken. De bestelling inmiddels al ergens anders gehaald, maar retourneren van de order en geld blijkt onmogelijk aangezien er op geen enkele wijze wordt gecommuniceerd.
Bestelde product niet geleverd en geen updates
Ik had leerverfkit besteld. Werd niet geleverd ondanks verzend update. Daarna moest ik steeds weer opnieuw aan de bel trekken, kreeg uiteindelijk enkel verf zonder primer die wel in de kit hoorde. Weer rappel, zou nagezonden worden. Weer niets geleverd. Weer rappel geen antwoord. Na 1 week weer rappel, zou nu weer geleverd gaan worden.?
Zeer frustrerende ervaring en nu meer dan een maand later heb ik dus nig steeds geen complete kit om mijn stoelen te gaan behandelen.
By far de slechtste service ever die ik van welke webshop dan ook heb gekregen.
Oplichters!
Bestel hier nooit! Je ontvangt niets en je wordt aan het lijntje gehouden met beloftes die ze nooit waarmaken want je ontvangt niets! De site ziet er netjes uit maar dit valt tegen, telefonisch zijn ze NIET te bereiken, ze sturen geen e-mail dat het vertraging heeft, je hoort helemaal niets.
Niets bestellen hier!
Ik heb nu twee keer een bestelling gedaan en beide keren ging het helemaal mis met het bestellen en de communicatie hierover. Omdat ik uiteindelijk mijn eerste bestelling gratis heb opgestuurd gekregen vond ik dat toch zo vriendelijk om nog een keer te bestellen hier. Maar de tweede keer was nog erger dan de eerste keer. Het is nu bijna twee maanden geleden sinds mijn bestelling en na veelvuldig mailen en bellen ( je krijgt alleen maar een bandje te horen) heb ik aangegeven mijn geld terug te willen en dan krijg ik wel weer meteen een mailtje terug......
Ik begrijp gewoon niet waarom deze zaak nog steeds kan bestaan.....
Zeer slecht
Na een anderhalf maand pakket nog steeds niet geleverd. Ik krijg geen antwoord op mijn emails en telefonisch contact lukt ook niet. Eerste en de laatste keer gebruik gemaakt van vitaminen.nl en osasuna.nl
Je kunt geen account aanmaken
Je blijft met vragen achter over levertijd. Krijgt geen email na bestelling.
Je weet niet waar je toe bent.
Perfecte service
Bestelling wat later ontvsngen, maar werd wel netjes gemeld.
Door moeilijkheden bij bestelling heb ik telefonisch de bestelling geannuleerd.
Op mijn vraag of hiermee mijn bestelling ongedaan was kreeg ik als antwoord dat deze al uit het systeem was gehaald.
Tot mijn grote verbazing werd de bestelling twee dagen later alsnog thuis bezorgd. Gelukkig had ik het product nog niet ergens anders besteld. Maar het blijft een niet correcte manier van handelen.
Niet geleverd, aan het lijntje gehouden
Normaal gesproken bekijk ik reviews voordat ik iets bestel. Omdat het altijd goed gaat heb ik dat deze keer eigenlijk niet gedaan. Ik schrok achteraf, toen levering uitbleef, dan ook van de beoordelingen op deze site.
Ik heb vorige week dinsdag besteld. Maandag was de bestelling nog niet binnen, dus heb ik gebeld. Dat lukte niet direkt, er werd direkt opgehangen met de mededeling dat er problemen met de telefoon waren.
Er werd WEL meteen teruggebeld naar mijn mobiele nummer. Dat lukte ook niet direkt, maar iemand deed erg zijn best om mij te bereiken. Ik zag dat pas later aan de (vele!) gemiste oproepen. Uiteindelijk kreeg ik een behulpzame heer aan de lijn die een en ander zou uitzoeken.
De volgende dag kreeg ik mail dat de spullen onderweg waren - en dezelfde dag werd alles correct geleverd.
Vijf (werk)dagen na de bestelling dus. Dat is wat langer dan gebruikelijk maar niet extreem veel langer, en begrijpelijk als de spullen niet op voorraad zijn en van een andere leverancier moeten komen.
Op de site staat echter: 'in het weekend besteld, is maandag in huis'. Als ik op dinsdag bestel, dan verwacht ik dus levering op woensdag of donderdag. Geen vijf sterren dus. Wat vitaminen.nl beter kan/moet doen is een realistische levertijd geven en de besteller op de hoogte houden bij vertragen. Dat zou een hoop klachten schelen.
Update: de bestelling bleek NIET compleet. Vandaag gebeld en het ontbrekende deel zou worden opgestuurd. Een ster minder dus, wegens meer dan 1 tegenvaller.
Update: het ontbrekende item is nog steeds niet geleverd. In gesprekken werd achtereenvolgens beweerd dat:
- het item was zoekgeraakt
- het item niet op voorraad was
- Het item gecrediteerd zou worden en dat ik het opnieuw kon bestellen. Ik zou daarover een mail gehad hebben. Dat is niet waar.
Dus... weer een ster minder. Ik kan er niet 1 ster van maken, want ik werd wel fatsoenlijk te woord gestaan. Dhr. Osasuna, blijkbaar de enige person bij vitaminen.nl, want hij was de enige die ik in de mail / aan de lijn / in de chat kreeg, verzint zijn antwoorden ter plekke.
Ik moet aanraden bij dit bedrijf - en de andere sites van Osasuna bv - absoluut niets te bestellen.
Update 23 september: Ik heb het bedrag niet terug ontvangen, ondanks de belofte. Op mail krijg ik geen antwoord, in de chat op de site weigert Ferdinand Osasuna te antwoorden; hij verlaat direkt de chat.
Na 3 weken nog geen bestelling
Na 3 weken ,aantal ,mails ,live chat en bellen nog steeds geen bestelling
Veel te laat!
Na meer dan een week kreeg ik de bestelling. Moet ik verder nog iets zeggen dan? Nou vooruit. Ik belde zelf waarnaar er actie kwam anders was het er waarschijnlijk nog niet.