Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bondefangeri 😡 Jeg har nu opsagt abb. to gange. Er alligevel blevet sendt i inkasso og nu sender de IGEN varen og opkrævning. De svarer ikke på skriftlige henvendelser og har ikke tlf.nr. 😡😡

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Varen tog lang tid om at komme. Jeg skrev til kundeservice, der svarede efter et par dage. Jeg synes ikke abonnementsvilkår fremgår, når man køber et produkt, og det er svært at finde informationer på... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Modtog en rykker på e-boks fra et inkasdokontor:RIVERTY. med et krav fra VITANEX på en vare jeg ikke havde bestilt eller modtaget. Efter flere ugers skrivende og argumentation,og yderligere rykkersk... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har ikke modtaget nogen piller/tabletter vitanex prøvepakke til 129,-oredren skulle være modtaget den 4/7-25 og ikke nogen track og trace fra postnord overhovedet Og har nu modtaget en rykke... Toon meer

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hold jer væk fra de idioter de…

Hold jer væk fra de idioter de accepterer ike en opsigelse jeg har skrevet stop til dem og de bliver ved med at sende flere piller så sendte jeg piller retur men de sendte mig til inkasso så idioterne får piller retur og forlanger stadig penge og det er da kun idioter der gør sådan noget

15 mei 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

BESTIL ALDRIG FRA Vitanex!!

BESTIL ALDRIG FRA Vitanex!!!
Fik en prøve pakke til 129,-, og lidt efter strømmede pillerne ind, samt regningerne. De godtager ikke opsigelse og jeg står nu med regning på 876,- plus rykkergebyr på 100,- for nogle piller jeg har sendt retur. Endnu en pakke venter på mig på posthuset, og sikkert også snart en regning på små 1000,- kr! Har skrevet til dem igen igen at jeg ønsker at opsige! Det er skruen uden ende… man kan ikke ringe til dem, og de svarer kun hvis de har lyst.. HOLD JER LAAANGT VÆK!!!

9 september 2025

HOLD JER VÆK

Købte et prøveabonnement på ProstaNex. Det har ingen virkning. Havde glemt, at der med accept af prøven medfølger et abonnement og jeg har nu fået piller til 4 mdr og en regning på godt 800 kr.
Har læst i vilkår, at sådan er det og varen kan ikke returneres og inddrivelsen af de 800kr er allerede solgt til et inkassofirma.
HOLD JER VÆK

9 september 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bestil aldrig noget fra det firma

Bestil aldrig noget fra det firma. Blev narret til et abonnement og kæmper nu med dem om de penge de mener jeg skylder dem. Forsendelsen er blevet sendt retur,de mener stadig jeg skal betale,selvom jeg aldrig har haft pakken i mine hænder.kundeservice svarer udenom mine spørgsmål og vil bare ha jeg betaler for noget jeg aldrig har modtaget

29 augustus 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det største scam til dato

Det største scam til dato, købte vitaminpiller ved dem, men blev lokket ind i et abonnement på månedsbasis. Da jeg så ville afmelde blev de ved med at skrive renter på, trods gentagne gange hvor jeg har snakket med dem. De lovede og vende tilbage men gjorde det aldrig. Købte kosttilskud for 300kr, skylder dem nu ca 1600kr på 2 mdr.
Hold jer langt væk fra dette firma, de tager måsen på jer.

1 juni 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ikke modtaget nogen varer fra dem

Og har nu modtaget en rykker pålydende 229,-fra Riverty inkassofirma
Har betalt den idag og skrevet til Vitanex at jeg vil have refunderet beløbet og opsagt abonnementet indenfor tiden hvor jeg kan opsige
Så må vi je se om de nu sender mig ny pakke til fuld pris
Det håber jeg ikke de gør
Pas på det firma
Holder jer opdateret

7 augustus 2025

Pas på dette firma

Afbestilte Vitanex inden prøveperioden var forbi, da jeg af lægen fik udskrevet noget medicin der virker. Efterfølgende bliver Vitanex ved med at sende piller (som jeg returnerer) og rykkere som jeg svarer på, men bliver henvist til et firma der hedder Riverty, som så henviser til Vitanex igen, som så igen henviser til riverty, men denne gang deres inkasso afdeling. Såe….. jeg er spændt på den videre udvikling. Men jeg kan se at der er flere som er endt i samme situation som mig. Så jeg kan kraftigt anbefale at holde sig væk fra dette firma.

24 juni 2025

Virkelig under alt kritik

Virkelig under alt kritik. De lover varen indenfor 1-5 hverdage. Jeg har endnu ikke modtaget min varen efter 8 dage. Kundeservice svare ikke på mail og hvis de gør går to-tre dage.
Handler aldrig hos dem igen

26 juni 2025

Jeg opsagde 102122

Jeg opsagde, mit køb, af mit ProstaNEX, syntes ikke de virkede, og det gjorde jeg inden de 30 dage, de krævede, em så her, den 4-4-2025 sender de igen som jeg modtog den 12 April 2025, sender de mig 2 pakker til normal pris, selv om jeg jo opsagde, inden den dato de selv sagde. Og nu svare de ikke, ja man kan ikke komme ind på deres hjemmeside. Meget dårlig, firma hold jer langt væk.

12 april 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

svær at blive af med igen,

bestilte 60 dages prøve af protanex+, afbestilte efter 30 dage da naturmedicinen ikke virkede. afmeldte på deres kontaktformular, som bekræfter afsendelsen, men ikke giver nogen kvittering, derfor påstår firmaet at de ikke har modtaget nogen afmelding, og derefter sender en større portion til fuld pris. firmaet kan kun kontaktes via e-mail til deres kundeservice. har flere gange afmeldt yderligere levering via e-mail, og bedt om en bekræftelse, men uden held

2 maart 2025
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.