Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bondefangeri 😡 Jeg har nu opsagt abb. to gange. Er alligevel blevet sendt i inkasso og nu sender de IGEN varen og opkrævning. De svarer ikke på skriftlige henvendelser og har ikke tlf.nr. 😡😡

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Varen tog lang tid om at komme. Jeg skrev til kundeservice, der svarede efter et par dage. Jeg synes ikke abonnementsvilkår fremgår, når man køber et produkt, og det er svært at finde informationer på... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Modtog en rykker på e-boks fra et inkasdokontor:RIVERTY. med et krav fra VITANEX på en vare jeg ikke havde bestilt eller modtaget. Efter flere ugers skrivende og argumentation,og yderligere rykkersk... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har ikke modtaget nogen piller/tabletter vitanex prøvepakke til 129,-oredren skulle være modtaget den 4/7-25 og ikke nogen track og trace fra postnord overhovedet Og har nu modtaget en rykke... Toon meer

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Prostanex førstegangs køb

Jeg købte 2 måneders dosis af Prostanex. Det er komplet virkningsløs. Ved bestilling af første gang, binder man sig tilsyneladende til yderligere “abonoment”, og får tilsendt yderligere - dyrere - dosis.

12 maart 2025

Intet

Ufattelig dårlig kundeservice, har flere gange forsøgt at opsige abonnementet, både på deres hjemmeside under kundeservice samt i direkte mails til dem.
Hold jer væk😡

23 februari 2025

Utroværdigt firma!

Købte Feminex af firmaet, som ifølge hjemmesiden skulle indeholde rødkløver og henviser til bl.a. forskning omkring rødkløver og kvinders overgangsalder, men produktet indeholder ifølge pakken ingefær i stedet for rødkløver, hvilket er vildledende markedsføring!
Der er intet telefonnummer og de besvarede ikke de to første mails, som jeg sendte, hvor jeg opsagde mit abonnement og bad om en kvittering for opsigelsen. I stedet sendte de en ny portion piller til mig. Jeg skrev så endnu en mail og sendte pillerne retur for egen regning. I dag besvarede de min tredje mail, hvor de beklagede og skrev at det var en produktionsfejl(??) og at produktet slet ikke indeholder ingefær…. Gad vide, hvad det mon så indeholder? Placebo?
Hold jer langt væk fra dette firma!

26 augustus 2024

virker ikke

havde købt en pakke ved Vitanex og da det slet ingen virkning har haft kontaktede jeg dem og bad om at opsige mit abn.det var ok, og da jeg så fik besked om næste forsendelse var på vej til mig, skrev jeg igen til dem, og nu skulle jeg skrive 14 dage før ellers ku jeg ikke opsige. jeg oplyste at hun saelv havde bekræftet min opsigelse. her til morgen var der så 2 pakker i postkassen. jeg har igen skrevet at jeg vil ha en retur label og en kreditnota. hører ikke fra dem. hold jer fra Vitanex.

22 augustus 2024
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Lidt rodet bestillingsforløb og ikke vildt begejstret for produketet (BioNEX plus+)

OPDATERING: Kundeservice var denne gange hurtige og har i dag meldt tilbage at det naturligvis er en fejl, at jeg er opkrævet for næste forsendelse (som heldigvis endnu ikke var sendt) og at det selvfølgelig skal være let at komme ud af deres abbonemet. Det trækker selvfølgelig anmeldelsen op fra 2 til 4 stjerner. Det har for dog, for mig, stadig været en lidt rodet oplevelse at være kunde hos VitaNex, hvilket kan ske alle steder, men det kombineret med min personlig manglende begejstring for produktet, trækker en stjerne fra. Tak for denne gang VitaNex.

OPRINDELIGE ANMELDELSE: Meget lang responstid fra kundeservice og er man, som jeg, ikke begejstret for BioNEX plus+ som jeg har prøvet (dermed ikke sagt at andre ikke oplever en effekt) er deres abonnement nærmest umuligt at slippe ud af. Hvilket er hovedårsagen til at jeg aldrig kommer til at vende tilbage og prøve andre af deres produkter. Håber snart at få dette irriterende forløb afsluttet.

14 april 2024

100% i orden

100% i orden. Let bestilling, hurtig bekræftigelse, og ekstrem hurtig levering. Jeg er imponeret. Vender helt sikkert tilbage.

1 januari 2024

Meget tilfreds

Jeg har nu for anden gang brugt deres løsning til mave udfordringer. Det virker ret godt, så derfor vil jeg gerne give en god anbefaling til andre der har lignende problemer.

20 december 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Feminex har virkelig sat en ny standard…

Min oplevelse med Artronex har været opositiv. Produktets imponerende funktioner har virkelig gjort en forskel i min daglige rutine. jeg imponeret over resultaterne, og Artronex har vist sig at være en værdifuld tilføjelse til mit liv.

23 december 2023
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.