Ik slaap al een paar maanden zeer slecht, alles geprobeerd maar niets werkte. Met de Sleep Well, sliep ik door vanaf het eerste pilletje. Ik dacht eigenlijk dat het toeval was, maar nee… dit werkt ech... Toon meer
Schadalig onprofessionele werking daar . Stopzetten abonnement lukt niet! Heb maanden geleden de eerste mails gestuurd en ze gingen het "bekijken " sindsdien niets meer gehoord en nu antwoorden ze n... Toon meer
Heel blij met mijn bestelling, maar vooral de service van Viteezy. Door de drukte van Black Friday was mijn pakketje verloren gegaan bij POSTNL, ik stuurde een mailtje naar Viteezy en kreeg paar uu... Toon meer
Oprecht heel erg blij mee! Ik gebruik de vitamines ondertussen al een tijdje en ze worden altijd super snel bezorgd. Ik merk dat de sleep-well en de stress-less echt een positieve impact hebben op mij... Toon meer
Meer dan de helft van de mannen, vrouwen en kinderen slikt dagelijks vitamines. Maar hoe weet je nou welke vitamines jij nodig hebt? Viteezy got you covered. Wij houden het simpel en transparant. Elke levensstijl is namelijk uniek en verdient de beste ondersteuning. Vanuit onze online vitaminetest laten wij - op basis van jouw levensstijl, eigenschappen en persoonlijke doelen - zien welke vitamines, mineralen en kruiden jij nodig hebt. Deze gepersonaliseerde vitamines krijg je maandelijks van ons thuisgestuurd, in een handige dagelijkse verpakking.
Bussum, Amsterdam, Nederland
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Ze hebben gezorgt voor leuk teks op de zakjes waar door je ze met een lach inneem
Levering antwoorden op mails zijn zeker ok!
Echter veranderingen aanbrengen aan je bestaande artikelen lijkt moeilijker? Alsook je datum aanpassen?
Maar daar zl wel een oplossing voor komen
Fijn dat je alle supplementen bij elkaar krijgt, top

Antwoord van Viteezy
Hele fijne vitaminen maar heb het voor 1 maand besteld. Nu word het zomaar maandelijks van mijn rekening afgeschreven en opgestuurd zonder dat ik dat wil

Antwoord van Viteezy
*EDIT 2 (22/10)* ik heb mijn abonnement meteen stopgezet na deze situatie. Krijg ik vandaag WEER een pakket van ze en is er geld afgeschreven. Dit bedrijf klopt van geen kanten. Ik ben pissed.
*EDIT* de reactie hieronder van Viteezy laat wel duidelijk zien dat er geen interesse/kennis aanwezig is. Exact deze tekst heb ik ook via mail gehad en het KLOPT NIET. Dit antwoord slaat echt helemaal nergens op.
Een tijdje terug contact gehad met de klantenservice van Viteezy. Dat ging al vrij lastig, maar het probleem van onderbezetting is overal bekend natuurlijk. Ik gebruik de producten al bijna een jaar en heb dit afgenomen door middel van de test. Hierin heb ik aan kunnen geven dat ik vegetarisch eet. Een paar weken geleden kwam ik erachter dat de vitamine D capsules runder gelatine bevatten. Na dit aangegeven te hebben in de mail kwam de klantenservice erop terug dat dit alleen weggelaten wordt uit het advies als je aangeeft veganist te zijn (?!). Ik heb in mijn antwoord vermeld dat gelatine verkregen wordt uit botten en kraakbeen van dieren en dus ABSOLUUT niet vegetarisch is. Ik heb ter compensatie van 1 box (van de 3) het bedrag voor de vitamine D terug gekregen. Ook meteen mijn abonnement opgezegd, want een bedrijf dat zich specialiseert in vitamines en dit niet begrijpt heb ik geen vertrouwen in. Nu ik een paar weken later weer op de site kijk zie ik tot mijn grote verbazing dat er nog steeds wordt beweerd dat de vitamine D vegetarisch is! Dit kan gewoon echt niet. Ik vind dit heel kwalijk.

Antwoord van Viteezy
Super blij. Ik adviseer iedereen om eens op de websitebezoek te gaan kijken. Super makkelijk en snel thuis gestuurd. Ben nu een maand bezig en voel mij super lekker en fit. Adviseer het An fam, vrienden en bekenden. Ik zeg gewoon doen!!!!!

Antwoord van Viteezy
Snelle levering, vitamines zijn top ik voel me weer veel beter. Volledige beschrijving van de vitamines. Een vaste klant erbij.

Antwoord van Viteezy
Mooi verpakt en handig mee te nemen. Ik merk vooral erg verschil in m’n darmen door de gut support !

Viteezy is top.
Zeker aan te raden voor om het even welk kwaaltje je hebt. De quiz is ook accuraat.

Antwoord van Viteezy
Het concept werkt en het is fijn dat je een advies op maat krijgt. Elke dag is afzonderlijk verpakt in een plastic zakje, op duurzaamheid valt nog veel te winnen.

Goede vlotte levering.
Goedemorgen uitleg
De werking en resultaat moet ik effe afwachten he

Antwoord van Viteezy
Lees héél goed het bestelformulier. Voordat je het door hebt zit je aan een machtiging vast. Eenmalige bestellingen kennen ze niet! Er wordt gewoon van jouw rekening geld afgeschreven. Eigenlijk zijn het gewoon oplichters! Het zinnetje waarin staat dat er meerdere zendingen zullen volgen is nauwelijks opmerbaar en dus zit je vast aan meerdere bestellingen én afschrijvingen! Kijk uit! Een gewaarschuwd mens telt voor twee!

Hele slechte service.
Na antwoord: dit is niet het probleem. Jullie annuleren zomaar een order en daarna moet je 'opnieuw' bestellen helaas zonder alle kortingen die je toen had.
SLECHTE SERVICE VAN JULLIE DUS EN NIET VAN POSTNL

Hoi met janet
Ik moet er nog even nog aan wennen
De slaap medicatie die helpen niet zo goed ik ben de hele nacht wakker
Medische vlak langer slaap problemen en heb ik medicatie voor gekregen
En omdat ik vrij vervelende tijd achter de rug vrij depressief geweest bij de ggz loop blijkt door de meditatie suikerziekte opgelopen is pril en gestopt met roken medicatie afbouwen, waardoor ik nu weer heel moe wordt en mijn concentratie even hormonen ik veel last van transpiratie gaat op en af helemaal nat in mijn gezicht vindt ik zo vervelend
Ik gebruik jullie medicatie een week dit is wat ik nu voel

Antwoord van Viteezy
Levering was 4 dagen. Verpakking is mooi en eerlijk is eerlijk daar betaal je ook flink voor. Wat dat wel jammer is? is dat de scheurrand niet werkt en je dus een schaar nodig hebt om je dagportie los te krijgen én om de verpakking vervolgens open te krijgen.
Verder is het handig dat het in een dagportie komt die je zelf kunt samenstellen op de website. Ik hoop dat het gaat helpen tegen de klachten die ik heb maar dat gaan we pas over 3 maanden zien. Het proberen waard.