Ik slaap al een paar maanden zeer slecht, alles geprobeerd maar niets werkte. Met de Sleep Well, sliep ik door vanaf het eerste pilletje. Ik dacht eigenlijk dat het toeval was, maar nee… dit werkt ech... Toon meer
Schadalig onprofessionele werking daar . Stopzetten abonnement lukt niet! Heb maanden geleden de eerste mails gestuurd en ze gingen het "bekijken " sindsdien niets meer gehoord en nu antwoorden ze n... Toon meer
Heel blij met mijn bestelling, maar vooral de service van Viteezy. Door de drukte van Black Friday was mijn pakketje verloren gegaan bij POSTNL, ik stuurde een mailtje naar Viteezy en kreeg paar uu... Toon meer
Oprecht heel erg blij mee! Ik gebruik de vitamines ondertussen al een tijdje en ze worden altijd super snel bezorgd. Ik merk dat de sleep-well en de stress-less echt een positieve impact hebben op mij... Toon meer
Meer dan de helft van de mannen, vrouwen en kinderen slikt dagelijks vitamines. Maar hoe weet je nou welke vitamines jij nodig hebt? Viteezy got you covered. Wij houden het simpel en transparant. Elke levensstijl is namelijk uniek en verdient de beste ondersteuning. Vanuit onze online vitaminetest laten wij - op basis van jouw levensstijl, eigenschappen en persoonlijke doelen - zien welke vitamines, mineralen en kruiden jij nodig hebt. Deze gepersonaliseerde vitamines krijg je maandelijks van ons thuisgestuurd, in een handige dagelijkse verpakking.
Bussum, Amsterdam, Nederland
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Antwoord van Viteezy
Eenmalige bestelling gedaan, die plots een domiciliëring blijkt te zijn. Misschien zijn de aangeboden producten wel ok maar serieuze twijfels over hun handelspraktijken.

Antwoord van Viteezy
Alles was op tijd mooi gesorteerd.., enige probleem is dat je het lastig kunt af scheuren.., de kartelstrip werkt niet. Mss de volgende de rol wel 😊. Ben 2 dagen geleden begonnen en kan er nog niet wat van zeggen.., wij gaan het zien.
Zijn er mensen die nog bijwerkingen ervaren??

Antwoord van Viteezy
Onbereikbare klantenservice. Ik heb een verkeerd pakket ontvangen van een heel ander persoon en de klantenservice is onbereikbaar. Telefonisch wordt de verbinding direct verbroken wanneer je kiest voor het spreken van iemand, en per email krijg je geen reactie. € 43,- betaald voor een bestelling die helemaal niet klopt.

Antwoord van Viteezy
Ik wilde het een maand proberen maar
zat vast aan een abonnement. Tijdens het slikken van de pillen steeds buikklachten en met opzeggen van het abonnement een snelle verhoging van het geld. Dure pillen terwijl je deze ook goedkoper kan krijgen.

Antwoord van Viteezy
Door de test ben ik er beter bewust van geworden welek vitaminen er bij mij passen en welke vitaminen in mijn routine ontbreken

Antwoord van Viteezy
Ze zijn de afspraak goed na gekomen op tijd bezorgd en goed geholpen

Antwoord van Viteezy
Goede producten, enkel de potjes sleep-well 30 stukje mag wel kleiner. In die pot passen wel 150 pillen!

Antwoord van Viteezy
Fijn zo’n vitaminecheck. Wel vreemd dat ik niet 1 vitamine kan bestellen, voor 3 maanden. Ik moest minimaal 2 vitamines bestellen. Ook kan ik nergens vinden hoe lang het duurt voort ik enige verandering ( verbetering) zou moeten merken.

Antwoord van Viteezy
Vlugge levering,leuke verpakking per dag.maar kan jullie nog niets zeggen over de werking,ben pas begonnen.

Antwoord van Viteezy
Ik vergeet mijn vitamines niet meer te nemen!
Handig verpakt en elke dag een leuke boodschap!

Antwoord van Viteezy
De verpakking is super handig, de spreuken er op is zo leuk. Ik ben tot nu toe heel tevreden!!!

Snelle levering.
Het samenstellen van producten ging makkelijk. Merk het verschil nu dat ik Viteezy gebruik.

Antwoord van Viteezy
Maandelijks opzegbaar , maar als je opzegd moet je nog wel voor een extra maand betalen ??