Voffsing Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Voffsings halsband och koppel är handsydda och av mycket hög kvalitet och väldigt snygga. Halsbanden är breda och därför ergonomiska och skonsamma mot hundens nacke. Sådana halsband är svåra att hitta... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Väldigt hjälpsamma vid alla typer av frågor gällande deras produkter. Väldigt kunniga och kan sina produkter utan och innan. Voffsing är ett företag man köper ifrån flera gånger då kvalitén är något u... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Inte så bra kvalitet som jag hade hoppats på. Köpte ett halsband i regnbågsfärger. Sladdrigt material utan stadga. Spännet där man kortar halsbandet sluter inte åt, så det glider upp och blir större... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har köpt halsband o koppel från er tidigare, o varit väldigt nöjd. Bra o roligt att man kan designa lite själv. Svårt att hitta tillräckligt långa o breda halsband till stor hund, men här går det at... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Dierenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Voffsing.se är din hund och kattbutik med ett komplett sortiment av foder, tillbehör och framförallt vår egna kollektion av hundhalsband, hundkoppel och Hundselar - Voffsing collection. Vi vill göra ditt husdjursägande enklare.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

34 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jättebra kvalité och välgjorda…

Jättebra kvalité och välgjorda produkter. Kommer definitivt köpa härfrån igen!

10 februari 2026

Antwoord van Voffsing

Vi är så glada att du blev nöjd och du är alltid välkommen till vår lilla butik.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra vara och helt ok leverans även under helgerna

Jag beställde precis under jul- och nyårshelgerna och sedan fick jag ingen bekräftelse direkt från Voffsing. Jag tänkte att de kanske hade semester. Det kom dock en faktura från Klarna på min beställning. Jag blev lite osäker på om företaget jobbade även under helgerna.
Men när jag tänkte ringa på en vardag så fick jag meddelande att jag kunde hämta paketet! Jag tror att det tog sex dagar, men då var fem dagar helgdagar. Så jag tycker att leveransen var bra!
Och varan jag beställde, kisskydd för hanhundar, hade de i ovanligt många olika storlekar, storlekar som jag hade saknat. 5 cm bara mellan varje storlek. Ett annat företag hade samma vara, men inte lika många storlekar. Jag har hundpensionat i hemmamiljö där hannarna ibland vill markera inomhus. Nu får alla precis rätt storlek.
Jag är mycket nöjd!

6 januari 2026

Antwoord van Voffsing

Så roligt att du hittat till vår lilla butik och att du blev nöjd. Vi försöker hålla ett stort och komplett sortiment och är det något du inte hittar är du välkommen att kontakta oss. Tack för ditt fina betyg!

Bra mat

Bra mat, service och leverans

28 december 2025

Antwoord van Voffsing

Tack för de fina orden, du är alltid välkommen till oss.

Det är en julklapp

Det är en julklapp, så jag har inte sett den ännu. Men det funkade bra med frakt o den kom snabbt.

2 december 2025

Antwoord van Voffsing

Vi hoppas att julklappen blev uppskattad. God fortsättning!

Bra rakt igenom

Bra produkter, enkelt att beställa, snabb leverans.

20 november 2025

Antwoord van Voffsing

SÅ roligt att du är nöjd med oss. Du är alltid välkommen till vår lilla butik.

Verkligen fin service!

Verkligen fin service!
Snabb leverans och självklart säljer de bra produkter.

26 oktober 2025

Antwoord van Voffsing

Vi är så glada att du är nöjd med oss och med våra produkter. Du är alltid välkommen tillbaka till vår lilla butik.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb och enkel leverans.

Snabb och enkel leverans.
Och man får snabbt hjälp om det behövs!

4 september 2025

Antwoord van Voffsing

Tack för de fina orden, du är alltid välkommen till vår lilla butik.

Snygga och rejäla halsband

Snygga, välgjorda halsband av hög kvalité! Det andra från Voffsing som jag köpt till min schäfer.

7 september 2025

Antwoord van Voffsing

Så roligt att du är nöjd med dina halsband - du är alltid välkommen till oss!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mina katter älskar blandningen…

Mina katter älskar blandningen blötmaten av fasan kalkon och anka. Snabba leveranser gör att jag kan planera mina inköp bättre och slipper ha så mycket i förvaring. Och så rabattenn man får! Tack!

4 augustus 2025

Antwoord van Voffsing

Tack för de fina orden, så roligt att du är nöjd! Du är alltid välkommen tillbaka till oss!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fodret är väldigt uppskattat av våra…

Fodret är väldigt uppskattat av våra JRT tjejer, vi är alltid nöjda med produkterna från voffsing, nöjd med produkterna och priset för fodret. Så länge våra tjejer är nöjda så är vi nöjda.

2 juli 2025

Antwoord van Voffsing

Såå underbart att ni är nöjda! Ni är alltid välkomna till oss!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Lite dålig kvalité på produkterna

Lite dålig kvalité på produkterna, deras tuffaste, mest slitstarka, dyra halsband håller inte ens ett år. Är inne på mitt fjärde nu till min hund som är 3,5 år gammal.
Tur att de alla har gått sönder i eller runt hemmet och inte när man är ute på gatan!

Annars gillar jag produkterna, snygga, praktiska och lätta att använda. Enda nackdelen är som sagt den dåliga kvalitén.

7 juli 2025

Antwoord van Voffsing

Hej! Roligt att du tycker att halsbanden är praktiska, men de ska ju hålla mer än så. Kontakta vår kundtjänst så tittar vi på det. Vi kan se att det inte är våra egna premium halsband du köpt, så kanske det är en bättre väg nästa gång? kontakta oss så ska vi vägleda dig.

Fin och bra kvalitet

Selen var lite stor i storleken. Bröst mått va perfekt men runt nacken va lite stor

24 juni 2025

Antwoord van Voffsing

Hej Daniel! Kontakta gärna vår kundtjnst så ska vi se vad vi kan göra för dig.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mycket bra halsband som dessutom är…

Mycket bra halsband som dessutom är snyggt! Brett och därmed skonsamt för nacken. Har två stycken. Väldigt nöjd!

24 juni 2025

Antwoord van Voffsing

Så roligt att du blev nöjd med halsbandet! Du är alltid välkommen till oss!

Produkten är mycket bra

Produkten är mycket bra, och det var lätt och tydligt att beställa. Så helheten mycket bra. Något långa leveranstider dock.

29 april 2025

Antwoord van Voffsing

Hej! Tack för det fina betyget! Vi är så glada att du blev nöjd med ditt köp och hoppas att vi varit tydliga med leveranstider när du gjorde sin beställning. Du är alltid välkommen tillbaka till oss!

Dit is Trustpilot