We are very satisfied with Vojigo's service and highly recommend this partner. Torbjorn is very professional. With his perfect knowledge of the sales cycle, he has given us very good advice throughou... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Med 30 års erfarenhet av B2B försäljning i ryggen och mycket goda kunskaper om Pipedrive kunde Torbjörn på Vojigo ställa exakt de frågor som hjälpte oss att trimma vår säljprocess och uppföljning av a... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Torbjörn är mycket professionell och kunnig att utveckla "Sälj" för en Säljavdelning, både i grupp och på individnivå. Vi har haft förmånen att med Torbjörn ha ett antal olika tillfällen coacha oss fö... Toon meer
Geschreven door het bedrijf

Norra Mårtensbacken 12, 853 57, Sundsvall, Zweden
Jag tycker att Torbjörn var lugn och metodisk genom hela uppstarten och utbildningen. Han har ett bra bemötande och är mån om att vi blir nöjda användare av verktyget.

Antwoord van Vojigo AB
Torbjörn är oerhört skicklig i det han gör. Han är både lyhörd och professionell, vilket gör att man känner sig trygg i hans händer. Jag kan varmt rekommendera honom till alla som söker någon som verkligen levererar kvalitet.

Antwoord van Vojigo AB
Torbjörn är erfaren, kompetent och mycket tillmötesgående. Ger konkreta och handfasta råd, samt trevlig att samarbeta med.

Antwoord van Vojigo AB
Deras professionalism, noggrannhet och engagemang har överträffat alla våra förväntningar. Tjänsterna levererades i tid och med en kvalitet som verkligen imponerade på oss. Tack för ert hårda arbete och dedikation – det har gjort en stor skillnad för vår vardag! 🌟

Antwoord van Vojigo AB
Hög grad av relevant erfarenhet och stor teknisk kompetens..

Antwoord van Vojigo AB
Vi är mycket nöjda med supporten vi har fått alltid snabbt och i tid
CRM systemet är jätte enkelt för användning
Städgiganten AB rekommenderar varmt Torbjörn & Vojigo

Antwoord van Vojigo AB
Vojigo har guidat oss med bravur genom processen att skapa en ny säljprocess, vi har fått toppenbra input att arbeta med i utvecklingen av processen. Torbjörn är mycket kompetent gällande både digital verksamhetsförändring samt förändringsledning.

Antwoord van Vojigo AB
Vi har fått en bra support vid vår implementering av ett CRM. Med en hel del utmaningar vid integreringen mot vårt affärssystem så har Vojigo funnits som ett starkt stöd med tips och support vid de problem som vi stött på. Ett stort plus för snabba svar och bra samarbete.

Antwoord van Vojigo AB
Voigo är väldigt kunnig på produkten och förutom att alltid snabbt svara på frågor så är Voigo proaktiv och tar själv kontakt för att vara behjälplig.

Antwoord van Vojigo AB
We are very satisfied with Vojigo's service and highly recommend this partner.
Torbjorn is very professional. With his perfect knowledge of the sales cycle, he has given us very good advice throughout the process of integrating Pipedrive into our IT infrastructure.

Antwoord van Vojigo AB
Vojigo erbjuder ett bra stöd så det är enkelt att komma igång med Pipedrive, rekommenderas!

Antwoord van Vojigo AB
Efter att Torbjörn hjälpte mig sätta igång de olika säljstegen har jag börjat sälja mer och oftast får ett jag från kunden innan jag ens har skickat offerten.
Mest är jag imponerad i hur mycket tid jag numera sparar på att skicka offerter. Tidigare tyckte jag att sälj var rolig med att skapa offerter var tråkigt vilket gjorde att jag många gånger var sen med att offerera och fick be om ursäkt och annat. Numera flyter det bara på.
Med de säljstegen och offererings-mallar som Torbjörn hjälpte mig sätta upp blir offerten klar snabbt och jag känner inte motstånd kring att göra det jobbet längre.
Jag är supernöjd och rekommenderar Torbjörn & Vojigo varmt om du vill ha smidigare och lönsammare säljprocess.

Antwoord van Vojigo AB
Torbjørn er ekstrem profesjonel.
Det lyser igjennom i hans svar at han verkligen vil at du skal lykkes med din process.

Antwoord van Vojigo AB
Vi har haft många CRM konsulter genom åren men när vi bytte till Pipedrive fick vi Torbjörn på rekommendation. Han har hittills överglänst alla tidigare konsulter. Vi gick från en egenutvecklad Dynamics 365 lösning till Pipedrive som vi initialt satt upp själva efter bästa förmåga. Men Torbjörn vände vårt synsätt och vi har nu hittat en mycket bra process.
Torbjörn förstår säljprocessen och vad som driver, samtidigt som han har en bra kompetens i verktyget Pipedrive. Vi är mitt i arbetet och vår resa med Torbjörn är inte slut ännu. Kommer att bli ett långt samarbete. Rekommenderar Torbjörn starkt.

Antwoord van Vojigo AB
Torbjörn hjälpte oss att ta fram och implementera en bättre säljprocess. Precis vad vi behövde.

Antwoord van Vojigo AB
Fått mycket bra utbildning som både vart pedagogisk och applicerbar på vår verklighet samt våra dagliga processer.
Enkelt och bra system som fyller vår säljavdelnings alla behov. Torbjörn kan sina grejer och det gör livet lätt för oss som kund. Easy on-boarding ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Antwoord van Vojigo AB
Torbjörn har varit en stor hjälp för oss. Han är kunnig och riktigt bra på Pipedrive.

Antwoord van Vojigo AB
Lees meer over geverifieerde reviews.