Heb er even op moeten wachten , na 16 dagen wachten is het pakketje aangekomen. De kwaliteit is niet zo heel hoogwaardig zoals ze zeggen maar het product ziet er over het algemeen goed uit. Van ver zi... Toon meer
Dit is dropshipping! Nooit iets kopen! Wees gewaarschuwd. Mijn dochter heeft hier 2 truien gekocht. Wilde deze retourneren. Klantenservice gemaild. Ze krijgt GEEN reactie. Retourneren moeten naa... Toon meer
Mensen keken ook naar
niet bestellen hier
niet bestellen hier, vorig jaar had ik hier 2 broeken besteld, nooit binnen gekregen. ik had ze gemaild, toen ik begon over aangifte doen kwamen ze met het aanbod 25% van het aankoop bedrag terug en een kortingscode voor een nieuwe bestelling plus de producten houden (die ik nooit binnen heb gekregen). kijk uit.
Waardeloos
Waardeloos. Op 3 december besteld en betaald. Nog steeds niets ontvangen en geen reacties op gestuurde mails.
Wees gewaarschuwd!!!!
Nooit iets ontvangen
Nooit iets ontvangen, ik denk 4x gemaild, nooit antwoord gekregen. Bij het volgen van het pakket houdt alles op 1 dec 2024 op..
Wat kan ik nu nog doen??
oplichters
Ik scrolde op TikTok en vond een reclame dat ze BigBoys jeans verkochten voor 50% af, alleen vandaag. Het blijkt dus dat ze dat elke dag doen (wist dat dus niet.) Ik kocht de broek ervan en het duurde super lang voor dat het toekwam. Ik was zeker ervan dat ik het niet meer ging krijgen. Ik kreeg toch mijn broek en dacht dat het een echte big boy ging zijn, was dus niet. Het was namaak. Ik had een maatje S genomen was ook veel te groot voor mij. En als ik het pakketje open deed stonk het super hard.
Een set besteld
Een set besteld, dus 2 stuks, ze hebben niet beter gevonden dan 2 identieke sets te sturen. Wil één set retourneren, geen adres , geen label, op het pakje staat een Duitse afzender. Al 5 mails gestuurd en geen reactie; puur oplichting, niet kopen !!!!!!! Ook slechte kwaliteit
Volgens mij is dit Kyona moda
Volgens mij is dit Kyona moda. Voorheen waren ze kyonamoda, daarna met een streepje ertussen. Het zijn oplichters. Ze gebruiken steeds weer een andere naam.
Ze reageren niet meer op mijn mails.
Mijn 2 broeken zijn tamel8jk snel aangekomen, maar ze zijn veel te groot. Ik heb gemaild of ik ze kan ruilen. Hier heb ik reactie op gehad met wat de opties zijn. Ik heb dan gereageerd met welke optie goed is voor mij. Daarna niets meer gehoord. Dus ik zit nog altijd met 2 ingepakte broeken.
Pas op Oplichters
Slechte service
Dit is een stomme Website, het duurt 1,5 maand om het te krijgen, maar als je het niet goed vind en het wilt ruilen of terugsturen moet je dus 32 euro betalen.
Ik heb zelf hier wat gekocht, maar ik raad u aan niks hier te bestellen.
Laatste keer dat ik hier iets koop!
Het kan beter!
Ik had 2 dingen besteld een broek en een jas. De broek was wel toegekomen maar de jas nog altijd niet. De bestelling had ik gemaakt in januari de 21 dus het is exact 3 maand geleden dat ik niks heb gekregen.
Top!
Goeie site zeker maar er zijn ook een paar dingetjes. na 3 weken kwam mijn trui binnen helemaal prima niks mis mee alleen wel super groot en armen zijn aan de korte kant, het stofje is ook wat dun maar was te verwachten vanwege de prijs. ik ben er blij mee
Aangekomen
Pakketje toegekomen volledig en geen negative kenmerken te vinden! Hrt fuurde wel 3 weken voordat het toekwam maar dat was de moeite waard!
Goede site!!
Het bestelde product niet ontvangen
Het bestelde product niet ontvangen , al sinds oktober 2023 bezig om mijn geld terug te krijgen, krijg als reactie kijken het na en dat was het.
Wat een triest concept, oplichters!
Dit zijn professionele oplichters. Doelbewust mensen spullen verkopen die niet echt zijn en doen alsof het kantoor in Belgie zit. Bij retourverzenden zetten ze een Chinees adres neer, dus niemand die natuurlijk iets terug gaat sturen. Sneu dat je zo je geld moet verdienen en verbazingwekkend dat dit mag.
Oplichterij
Ik had op 31 januari een sneakers besteld. Het zal binnen 7 a 14 dagen duren. Het is een oplichterij en dan om de 5 dagen een advertentie/mail van hun ontvangen, over 10% kortingen. Maar als je een paar keer contact wilt, dan geen reactie.
Slechtste ervaring ooit
Webshop Volesta.nl Slechtste ervaring ooit. Levering niet volledig. Krijg geen reactie van hen! Ze doen of er niets is. ☹️😡
Het is één grote scam
Het is één grote scam. Je kan op geen enkele manier contact opnemen en ik heb nog nooit zulke slechte kwaliteit gezien (ook nog eens vieze strepen op de trui). Wilde het retourneren, maar krijg geen reactie.
Dit is dropshipping
Dit is dropshipping! Nooit iets kopen! Wees gewaarschuwd.
Mijn dochter heeft hier 1 trui gekocht. Wilde deze retourneren. Klantenservice gemaild. Ze krijgt GEEN reactie. Retourneren moeten naar China!
Dit zijn echt oplichters. Trap er niet in.
na aan week nog niet aangekomen
ik heb ongeveer een week geleden de stussy hoodie besteld nog altijd niet aangekomen kan er iemand zeggen of het nog aankomt of niet
Ja ik vind het gw goed