niet bestellen hier, vorig jaar had ik hier 2 broeken besteld, nooit binnen gekregen. ik had ze gemaild, toen ik begon over aangifte doen kwamen ze met het aanbod 25% van het aankoop bedrag terug en e... Toon meer
Dit zijn professionele oplichters. Doelbewust mensen spullen verkopen die niet echt zijn en doen alsof het kantoor in Belgie zit. Bij retourverzenden zetten ze een Chinees adres neer, dus niemand die... Toon meer
Dit is dropshipping! Nooit iets kopen! Wees gewaarschuwd. Mijn dochter heeft hier 2 truien gekocht. Wilde deze retourneren. Klantenservice gemaild. Ze krijgt GEEN reactie. Retourneren moeten naa... Toon meer
Mensen keken ook naar
Juicy pak donker blauw aangekomen
Heb er even op moeten wachten , na 16 dagen wachten is het pakketje aangekomen. De kwaliteit is niet zo heel hoogwaardig zoals ze zeggen maar het product ziet er over het algemeen goed uit. Van ver zie je het niet maar de stof is wel doorzichtig en dun wat de echte juicy couture pakken niet hebben.
Niets kopen! Oplichters
Dit is dropshipping! Nooit iets kopen! Wees gewaarschuwd.
Mijn dochter heeft hier 2 truien gekocht. Wilde deze retourneren. Klantenservice gemaild. Ze krijgt GEEN reactie. Retourneren moeten naar China!
Dit zijn echt oplichters. Trap er niet in.
vuile afzetters zijn het
vuile afzetters zijn het. nooit het pakketje gezien en al mijn geld kwijt. en ze nemen geen contact meer met u op.
Slechte site heb een jas besteld is…
Slechte site heb een jas besteld is nooit aangekomen contact gekregen en veder heeft het bedrijf er niks mee gedaan oplichters zijn het.
Duurt heel lang
Duurt heel lang, verkeerde kleuren en maten, het logo op de voorkant zit veels te laag!!
Me dochter een trui besteld..
Me dochter een trui besteld... Wat blijkt, de juiste maat besteld. Maar trui is te lang en mouwen te kort..
Krijg je een mailtje terug;
Volgens ons beleid zijn de retourkosten voor rekening van de klant. U kunt de
details van ons beleid vinden op onze website. De geschatte retourkosten
bedragen ongeveer 20 tot 30 euro.
Om aan uw behoeften tegemoet te komen, bieden wij u echter de mogelijkheid
om een korting van 50% te krijgen bij uw volgende aankoop. Indien u dit niet wilt kunnen wij ook 30% van het aankoopbedrag terug te betalen. Dit betekent ook dat u het product mag houden.
Als u nog andere vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te
nemen. We staan altijd klaar om u verder te helpen.
We hopen dat dit een geschikte oplossing voor u is.
Als u er toch voor kiest om het product te retourneren, sturen wij u graag het
retourformulier op.
Met Vriendelijke groet,
Team Volesta
WAT EEN KT BEDRIJF... OP DE SITE STAAT DAT ZE IN BELGIE ZITTEN!
Over ons
Maandag t/m vrijdag: 09:00-21:00
Zaterdag t/m zondag: 09:00-18:00
STELLETJE OPLICHTERS
fake designer
ze verkopen designer kleren aan prijzen te goed om waar te zijn, en je raad het al, het is natuurlijk omdat het allemaal goedkope namaak rommel is.
heel erg slecht
heel erg slecht, duurde een maand tegen je dit had plus dit kleur klopt totaal niet met de foto en de training totaal ook niet
echte oplichting! bestel hier niet op
Super goeie site
Super goeie site, ik hoor slechte reviews maar ik heb hier nu een paar keer besteld het was op tijd binnen en echt wel goeie kwaliteit. 2 broeken een pak en nog twee broeken. Ik snap de slechte reviews niet?
Spijtig dat ik geen nul sterren kan…
Spijtig dat ik geen nul sterren kan geven. Pure oplichting! Nooit iets ontvangen en antwoorden op mails mag je ook niet verwachten. De firma heeft uiteraard ook geen nummer waar je naartoe kan bellen. Bestel hier dus nooit!
Super lange wachttijd of misschien…
Super lange wachttijd of misschien zelfs gescamd? Bestelling gedaan op 8 november en track & trace geeft aan sinds 16 november dat DHL de levering moet doen, maar bij DHL blijft hij ook sinds die 16 november op shipment not received. Nergens terecht kunnen met informatie!
Slecht pakket komt over 6 weken pas
Slecht pakket komt over 6 weken pas
Slecht materiaal nep kleding de pakket komt rechtstreeks uit China niet bestellen a.u.b.
Je krijgt helemaal niets aan
Je pakket komt uit China
Je pakket komt uit China, lange levertijd.
Product klopt niet t.o.v. het plaatje.
Retourneren kan moet je zelf de verzendkosten betalen naar China!
Wat voor mij betekend dat ik amper wat terug krijg. Hier niet bestellen, kan je net zo goed op Ali express doen en ben je goedkoper uit!
2 vesten besteld
2 vesten besteld, na betaling geen track informatie ontvangen. Mail verstuurd daar kreeg ik een snelle en korte reactie op u pakket is naar u onderweg. Helaas nog steeds geen track en tracé en geen pakket.