Koop niks bij vordela je wordt hier opgelicht hun producten komen van temu en zijn dus duur je krijgt geen retour ticket en laten niks meer van zich horen

ORD77386 bestelling en betaling gedaan. Geen bericht over verzending van Voordeeltrends/DPD. Resultaat op het moment dat ik wel de juiste informatie kreeg bleek het pakket alweer retourgenomen door D... Toon meer

Vandaag de Kaasboerderij De Deelen bezocht. Opa/Oma en 2 kleinkinderen, 5 en 7 jaar oud.Het motto is : Het boerenleven moet je delen! Dat gebeurt bij het bezoeken van deze boerderij. Koeien en kalfjes... Toon meer

2maanden geleden artikel besteld en betaald. Nooit ontvangen, moet bij douane liggen. Blijkbaar halen ze alles bij ali of wish vandaan had dat zelf ook kunnen doen . Dan net zolang wachten en goedko... Toon meer

1,8

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Boss-polo

2 Boss-polo's besteld ( dacht ik) . Koop wel eens in officiële Boss-outletstores ( Maasmechelen) en zag hier een interessante prijs. Wat kreeg ik toegestuurd? 2 namaak polo's waarvan een totaal verkeerd gestikt aan de kraag en ondermaatse kwaliteit. Pure Chinese brol! Ik denk dat na het wassen het Boss embleem ook weggewassen zal zijn. Bij vraag om terugbetaling moet ik eerst het pakketje terug sturen, wachten op aankomst ginder ergens in China en dan zou er terugbetaling zijn, verzendingskosten zijn voor mij. Van pure oplichting gesproken. Koop hier nooit en let op want ze hebben meerdere websites die handelen onder hetzelfde malafide hoedje.

3 juni 2021

Go-trends.

Heeft er iemand misschien een adres of persoon bij dit bedrijf.( Go-trends) er zijn namelijk nogal wat andere wegen om ons geld terug te halen. Het kan ook op een andere manier.
Mvg l.bosman

26 mei 2021

Wat een aanfluiting

Wat een aanfluiting. Gewoon oplichterij hoewel ze dat mooi weten te verhullen. Reageren vriendelijk en vrij vlot op mail maar het is allemaal zo nep als het maar kan. En dan heb ik het zowel over het geleverde product als de manier van zaken doen!

20 mei 2021

Scam

Ze verkopen nu onder “Varedo” / “Verstado”. Let op, want de kwaliteit is 3x niks.

17 mei 2021

Slechte kwaliteit en oplichting!

Ik had ook de glas in lood window hanger met vogels besteld. Is het geen eens glas maar dik lelijk plastic! Ziet er heel cheap uit. En dat blijkt te kloppen, want later zag ik hetzelfde product bij Alieexpress voor €3. Hier heb ik er €24 voor betaald. Dus ik wil retour doen. Krijg ik te horen dat ze slechts tussenpersoon zijn en het retour moet doen naar China met track en tracé en verzendkosten zijn voor mijzelf. Hun moeten dit doen als tussenpersoon! Schandalig!

16 mei 2021

Ik heb voor de xxl Airfryer een extra…

Ik heb voor de xxl Airfryer een extra bakset besteld, zou €40,00 goedkoper zijn dan wanneer je het officiël besteld.
Nu, had ik dat maar gedaan, kreeg een kleinere na weken wachten toegezonden. Ben nu met mijn 6 vraagmail bezig. Je wordt gewoon als leugenaar neergezet. Ik wil het terugsturen en mijn geld terug, maar daar wordt niet op gereageerd. Alleen een mail met antwoord: als er 8in op de doos staat is het goede verzonden. Je kunt wel alles erop zetten, maar dat wil niet zeggen dat het klopt. Nooit bestellen bij deze site, maar dat kun je al lezen bij de vorige reacties.

15 maart 2021

Niets aangekregen

Niets aangekregen, als we ze proberen contacteren krijgen we ni terug. €60 gewoon weggegooid aan deze website. Niets op bestellen!!!

26 februari 2021

Wat een waardeloos 'bedrijfje' is dit!

Wat een waardeloos 'bedrijfje' is dit! Ze halen hun producten gewoon van AliExpress. Zo vragen ze voor bijvoorbeeld een knoflookpers €15,-. Als je bij Ali zelf gaat kijken zijn ze voor nog geen €1,- te koop. Niet bestellen bij deze dwaasbananen dus!

5 februari 2021

Oplichters zijn het

Oplichters zijn het. Had iets besteld zes weken geleden maar niks ontvangen. Als antwoord op mijn mail kreeg ik te horen, dat het aan de partners lag waarmee Producttrends samenwerkt en niet aan hun. Bestel hier niet!! Je betaald maar krijgt niks! En je geld krijg je ook niet terug!!

29 december 2020

Zeer slechte ervaring

Zeer slechte ervaring. Artikelen komen slecht en beschadigd aan. Ze zeggen dat je dan maar zelf contact op moet nemen met de postbezorger. Mijn advies. Bestel hier nooit iets.

16 november 2020

Zeer slechte service

Zeer slechte service, en de onderstaande positieve reviews zijn natuurlijk zo fake als het maar kan. Levering is slecht, communicatie is nog slechter

Reactie van het bedrijf: Altijd de schuld van een ander.

Blijkbaar zijn al je klanten niet tevreden, dat is overduidelijk te zien in de reviews. Dat zijn klanten die jij leeghoofden noemt. In plaats van het verbeteren van je service kiezen jullie ervoor om klanten leeghoofden te noemen, tja zeer slim.......

17 mei 2020
Logo Voordeeltrends

Antwoord van Voordeeltrends

Inderdaad. Zo fake als het maar kan. Hoe kunnen wij nu een 2.4 staan?
Al onze klanten zijn tevreden, op een enkele leeghoofd na

het meest louche en arrogante bedrijf…

het meest louche en arrogante bedrijf wat ik ooit ben tegengekomen. Totaal onbereikbaar en ze reageren nooit op mail of facebook. Ik probeer al 3 maanden in contact te komen, zonder resultaat.

19 maart 2020