Koop niks bij vordela je wordt hier opgelicht hun producten komen van temu en zijn dus duur je krijgt geen retour ticket en laten niks meer van zich horen
ORD77386 bestelling en betaling gedaan. Geen bericht over verzending van Voordeeltrends/DPD. Resultaat op het moment dat ik wel de juiste informatie kreeg bleek het pakket alweer retourgenomen door D... Toon meer
Vandaag de Kaasboerderij De Deelen bezocht. Opa/Oma en 2 kleinkinderen, 5 en 7 jaar oud.Het motto is : Het boerenleven moet je delen! Dat gebeurt bij het bezoeken van deze boerderij. Koeien en kalfjes... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Mensen keken ook naar
BESTEL HIER NIET!
BESTEL HIER NIET!
Nooit hebben ze voorraad. Bestel je iets, dan contacteren ze je dat het item niet meer verkrijgbaar is maar dat ze je wel een alternatief kunnen aanbieden voor een (veel) hogere prijs. Dat weiger je. Dan krijg je wel een refund, maar wel zonder kosten voor de betaling ...
Contacteer ze je op voorhand om te vragen of ze iets op voorraad hebben, dan krijg je mogelijks een positief antwoord terug. Maar als je dan wil bestellen, blijkt dat ze prijs van het product met bijna 20% verhoogd hebben!
Heel oneerlijke webshop.
Ik had hier voor de kerst wat geurtjes…
Ik had hier voor de kerst wat geurtjes besteld. Kwam op tijd aan.
Ik twijfelde wel even moet ik zeggen vanwege de recensies die ik hier had gelezen. En toen bedacht ik. Tja als het goed gaat schrijven mensen zelden een recensie dus vandaar mijn recensie dat het bij mij in elk geval prima is verlopen.
Wel betaald, moeizaam met contact, na review snel opgelost!
Op aanraden van een bekende( die altijd goede service heeft ervaren met bestellen van geuren en make-up) een geur besteld bij VOORDEELTRENDS.nl op 20-12-2019. Direct betaald en ook een mail in de mailbox met de desbetreffende factuur. Zodra je pakket klaar is word deze verzonden. 23-12-2019 heb ik nog niets vernomen of er daadwerkelijk een pakket klaar staat, zou rond die dag of de 24ste komen, als ik van de “normale” besteltraject zou uitgaan. Ik heb een contactformulier ingevuld en zij zouden dan binnen 48 uur reageren (staat erbij!)
Op 27-12-2019 nog steeds niets vernomen, van enkel bericht, maar ook nog steeds geen pakket. Nogmaals een contactformulier ingevuld en ook aanvullend een mail vanuit mij zelf met ordernummer etc en dat ik heel graag wil dat ze contact met mij opnemen hierover. Zowel de 23e als de 27e heb ik tussen 9 en 12 uur ( waarin zij zeggen bereikbaar te zijn) meerdere malen gebeld, maar wegens SEIZOENSDRUKTE zijn ze niet in staat om de telefoon op te nemen! Bel je na 12 uur s’ochtends, dan zeggen ze dat ze tussen 9 en 12 te bereiken zijn. Van hun 24uur beschikbaarheid komen ze ook niets na, want ze zijn NIET TE BEREIKEN.
Vandaag nogmaals gebeld, weer een mail gestuurd en tot op heden NOG STEEDS NIETS VERNOMEN!
Ik vind het schandalig, heb de kosten van de geur en verzendkosten betaald, en NIETS ontvangen! Mijn geduld is nu wel op..
Ik zou, zolang er niets aan word gedaan en ik geen reactie krijg (ik hoop dat ze na het lezen hiervan WEL CORRECT contact opnemen) hier niets aanschaffen! Ze kunnen het waarschijnlijk niet nakomen. Daarnaast ook niet dat je pakket binnen 7 DAGEN is bezorgd. Heel erg balen dit!
Update : ongeveer 1/1,5 uur later, een mail met bevesting van verzenden gekregen, een dag later de track&trace code erbij.
2 januari, pakket bezorgd gekregen in goede staat. Slecht begin, toch een goed einde.
Product niet ontvangen en ze reageren…
Product niet ontvangen en ze reageren niet op e-mail. Oplichters dus.
heel erg slechte services hele lange…
heel erg slechte services hele lange levertijd ze hebben geen idee waar de opgestuurde spullen zijn. En zijn slecht bereikbaar. Ik bestel er niet meer
Hun sterren op de website kunnen niet kloppen
Schrijven hun reviews zelf - oplichting
Schrijven hun reviews zelf op hun website.
Verkopen nep producten.
Levering mega traag uit china, hebben zelf niks op voorraad.
Mega trage support.
Als je opgelicht wilt worden moet je hier zijn.
Oplichtings praktijken! PAS OP! BEWARE!
Ik heb een geur besteld, klantenservice reageert NIET binnen de 48uur, bij bellen wordt gezegd tussen 09 en 12uur bereikbaar, bij bellen in die tijd; niet bereikbaar wegens grote drukte... Dit bedrijf incasseert je geld maar levert NIETS. Reactie op e-mail blijft uit. OPLICHTERS! BESTEL HIER NIKS!!! Je bent je geld KWIJT
EDIT; 10minuten na het plaatsen e-mail ontvangen met creditnota. Ik pas de review enigszins aan zodra ik mijn geld retour heb mogen ontvangen.
Wat een onbeschoft bedrijf is dit
Wat een onbeschoft bedrijf is dit. Ik heb mijn spullen netjes retour gestuurd. En geen geld terug gekregen . Ze beweren dat ze niks hebben gehad. Maar heel vreemd...wel op hun adres afgeleverd. Ze zijn niet bereikbaar. Schandalig hoe hun met hun klanten omgaan, Van een zeer boze klant
Geen service, alleen een tussenpartij, geen zaken mee doen!
De bestelling ging prima, de daadwerkelijke leverancier van het product maakt tot twee keer toe een fout (niet verwijtbaar aan Voordeeltrends) waardoor het een puinhoop wordt. Wel verwijtbaar aan voordeeltrends: zeer reactief, nemen hun rol als verkoper niet waar en laten je aan je lot over. Reageren nergens op en nemen je als koper niet serieus. Je moet het zelf maar oplossen met de leverancier. Voordeeltrends is een simpele tussenpartij die snel geld wil verdienen. Geen zaken doen via Voordeeltrends, gewoon een betrouwbare partij zoeken. Ik ga er nooit meer iets bestellen, wat een drama.
Ben al 3,5 week aan het wachten op een passpiegel...
Ben al 3,5 week aan het wachten op een passpiegel, en nu probeer ik de order te annuleren. Bellen lukt niet met deze webshop, er staat elke keer een andere reden op de telefoonbeantwoorder. Mailen lukte in het begin nog wel, kreeg netjes een antwoord maar de laatste week wordt ik zelfs na herhaaldelijk mailen niet meer terug gemaild met een oplossing. Nu gisteren voor het laatst gemaild dat ik de koop wil annuleren en heel graag een bevestiging daarvan wil hebben. Ik ben benieuwd of ik daar nog ooit een antwoord op krijg.... De passpiegel heb ik ondertussen 2 dagen geleden bij een andere webshop besteld en vandaag krijg ik het al binnen...UPDATE: Vandaag een nette creditnota gehad. Dus netjes opgelost!
Voordeeltrends: bezint eer ge begint.
Voordeeltrends: bezint eer ge begint.
Bij Voordeeltrends (gelijknamige website) bestelde ik een parasol. De eerste indruk was goed: een nette bevestiging per e-mail en de toezegging dat wanneer de bestelling klaar staat voor verzending ik opnieuw een bevestiging zou ontvangen, met een verwachte leverdatum.
Hieronder mijn complete ervaring. Maar alvast een spoiler: ik ga nooit meer met deze toko in zee. Mijn advies aan anderen is sowieso een andere winkel te zoeken.
Twee dagen na het plaatsen van mijn bestelling krijg ik inderdaad om 8:47 een mail waarin werd gesteld dat "het pakket vanuit het magazijn is verzonden en dat de pakketbezorger van GLS of DHL deze zending de volgende werkdag bij mij zal aanbieden". Echter, nog geen 3 uur later stond onaangekondigd de DPD bezorger om 10:55 bij ons voor de deur. Dus hoewel er in de mail werd gezegd dat "ik via het FlexDelivery Service System zelf kan aangeven wanneer ik het pakket wens te ontvangen" werd ik gewoon verrast door deze snelle levering en kon ik nog net op tijd van kantoor terug naar huis rijden (50 km) om het pakket te ontvangen. De chauffeur stond letterlijk nét voor mijn deur toen ik aan kwam rijden.
Vervolgens heb ik de verpakking geopend om de parasol te beoordelen. Eerstens valt mij op dat de verpakking waarschijnlijk al eens is geopend en daarna met plakband dichtgeplakt. Vervolgens ontbreekt een montage handleiding. Die handleiding is geen overbodige luxe, want het pakket is zeer complex. Hoe moeilijk kun je een parasol maken? Dit leek een Chinees bouwpakket met ongelofelijk veel onderdelen. Een tweede inspectie wijst uit dat er montagemiddelen ontbreken. Sowieso ontbreekt een aantal moeren. En de draadeindjes die door de houten paal gestoken moeten worden, zijn wel aanwezig, maar zijn dermate kort, dat hier niet op verantwoorde wijze aan beide zijden een moer op geschroefd kan worden.
Enfin: het retourtraject. Ik beroep mij op mijn herroepingsrecht. Een link in de mail naar een retourformulier werkt niet (Not Found - The requested URL was not found on this server). Vervolgens de procedure gevolgd en een retourticket via de site aangemaakt. Retourzending moet de klant regelen en betalen. Contact gezocht met DPD voor een retourlabel. Die geeft aan geen pakketten groter dan 100 cm aan te nemen van particulieren. Dit pakket is ruim 250 cm lang (en zwaar). In dit geval zou Voordeeltrends (omdat zij een contract met DPD hebben) een retourlabel aan kunnen maken.
Dus met die info van DPD meld ik mij weer bij Voordeeltrends. Die geeft echter aan geen retourlabel aan mij te willen verstrekken. Hoewel op de website onder 'VERZENDEN EN RETOURNEREN staat "Gratis retourneren behoort tot onze service net als achteraf betalen", kan ik verzekeren dat dit niet waar is.
Daarop heb ik voorgesteld dan maar zelfs langs te komen op Plantageweg 18a in Alblasserdam. Maar daarvan geeft Voordeeltrends aan "Dat is een magazijn waar er geen retourtjes afgegeven kunnen worden door klanten helaas". Heel vreemd natuurlijk dat Voordeeltrends wél vervoerders met leveringen en retouren kan ontvangen, maar géén klant met een retourzending kan/wil ontvangen.
Al met al lijkt het er dus gewoon heel sterk op dat Voordeeltrends alles in het werk stelt om retourzendingen te traineren in de hoop dat de klant het opgeeft.
In de algemene voorwaarden van Voordeeltrends wordt verwezen naar de ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die lid is van Stichting Webshop Keurmerk en producten, (toegang tot) digitale inhoud en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt. Deze Stichting Webshop Keurmerk geeft echter aan Voordeeltrends NIET bij Stichting Webshop Keurmerk aangesloten is. Dus hoewel op zijn minst de indruk wordt gewekt dat men is aangesloten bij een keurmerk, is men dat niet (of: niet meer). Dat geeft ook te denken.
Uiteindelijk heb ik voorgesteld dat Voordeeltrends mij toch dat DPD retourlabel geeft en de retourkosten dan van de creditering aftrekt? Op die manier betaal ik de retourkosten, maar kan ik wel het pakket via DPD versturen. Want zoals eerder uitgelegd, DPD doet dit niet zonder een label van Voordeeltrends als contractant. Dus gevraagd of dít dan iets is waar men aan mee wil werken. Je raad het al: na een éénmalig "Beste klant, ik heb het nagevraagd aan mijn leidinggevende aangezien ik zelf geen labels kan maken en of die gemaakt kunnen worden. Ik hoop spoedig meer duidelijkheid te kunnen geven" heb ik nooit meer iets van Voordeeltrends vernomen.
Een paar quotes van Voordeeltrends om aan te geven hoe men over retouren denkt:
* De telefonische klantenservice kan geen retouraanvragen in behandeling nemen.
* Wanneer er op de doos wordt geschreven, kan de zending geweigerd worden.
* Wij hebben geen labels aangezien de kosten voor rekening van de klant zijn.
* Dat is een magazijn waar er geen retourtjes afgegeven kunnen worden door klanten helaas.
* Houd er rekening mee dat de verkoper de geretourneerde producten mag weigeren en aan u mag terugsturen als u zich niet hebt gehouden aan het retourbeleid.
* Zonder kopie van het aankoopbewijs kunnen wij uw aanvraag helaas niet in behandeling nemen.
Eng clubje. Ik zeg "hier van wegblijven".
Hoewel Voordeeltrends dus nooit meer van zich liet horen na de mail met "ik heb het nagevraagd aan mijn leidinggevende aangezien ik zelf geen labels kan maken en of die gemaakt kunnen worden. Ik hoop spoedig meer duidelijkheid te kunnen geven", konden ze gelukkig nog wél even tijd vinden om op mijn klacht te reageren. Weten jullie ook weer hoe ze daar mee om gaan:
Reactie van Voordeeltrends:
". . . Als u denkt dat Voordeeltrends dingen doet, die wettelijk niet zijn toegestaan, kan ik u slechts 1 tip geven. Neem een goeie advocaat. De punten die in ons retourbeleid staan, zijn niet meer dan logisch. U doet net alsof dit schandalig is, maar wellicht is een goede tip voor u: Bezint eer ge begint met modder gooien. U besteld voor heel weinig geld een parasol. Het voldoet niet aan uw verwachting, dat is prima. U kunt zonder hele verhalen, of dreigementen, de parasol gewoon retourneren, op eigen kosten, dat wel, want waarom zou Voordeeltrends voor de kosten moeten opdraaien, omdat u iets online besteld, wat niet aan uw verwachtingen voldoet? Nu u ruim over uw retourtermijn bent, kan het niet meer geretourneerd worden. Want ook u als consument moet zich houden aan wet en regelgeving. U noemt ons een eng clubje, maar wellicht kunt u eerst eens bij uzelf te raden gaan. Dreigen, en negatieve reviews plaatsen, dat is niet eng, dat is puber gedrag. . . . "

Antwoord van Voordeeltrends
Snel antwoord per mail, item niet leverbaar.
2 campingstoelen besteld op zondagavond. Kreeg geen bevestigingsmail dus maandagochtend gebeld: bandje, niet bereikbaar en graag mailtje sturen.
Dat gedaan en binnen een uur een antwoordmaitje dat de stoelen niet meer leverbaar waren en dat mijn geld teruggestort was.
Jammer dat de stoelen niet leverbaar waren maar netjes afgehandeld.
Slecht bedrijf misleidende advertenties…
Slecht bedrijf misleidende advertenties beloven je de volgende dag te leveren, vergeet het maar, door zelf hun te mailen want bellen kan maar tot 12 uur krijg ik mijn barkrukken pas tussen de 5 en 10 dagen geleverd ( dit is nergens aangegeven ) mensen bestel hier niet. Bedrijf is slecht bereikbaar en overal word deze site slecht beoordeeld.
Goede webshop, levertijd kan wat beter
Ik heb hier een aantal keren wat besteld, en m'n product werd altijd netjes ingepakt. Op tijd leveren is nog een aandachtspuntje, maar als de bestelling later komt wordt je wel geinformeerd.
Voordeeltrends levering
Beste mensen
Het regent klachten op internet over voordeeltrends. Dus nadat ik tuinstoelen had besteld werd ik wel bang dat het niet goed zou gaan.. Na een week maar eens gemaild of de bestelling nog geleverd zou worden. Kreeg 3 dagen later een mailtje dat de levering besteld zou worden via Dpd.
En inderdaad er werd de volgende dag al afgeleverd. Wij waren echter niet thuis en ook was er geen briefje achter gelaten hoe verder te handelen.na lang bellen met Dpd is het pakket nu geleverd. En eerlijk is eerlijk we zijn uiteindelijk tevreden hoor. In de communicatie zou ik zeggen voordeeltrends geef na de bestelling meteen even door wanneer de verwachte levertijd is. En Dpd wel een briefje in de bus gooien hoe te handelen als we niet thuis zijn. En tja voordeeltrends zegt de naam al zeer voordelig. Groetjes H.J.v.d.Star
Slechte start maar kwam helemaal goed
Bezorging ging rommelig (over meerdere dagen) en ze reageren niet maar t kwam toch goed. Bartafel met 6 barkrukken erg goed qua prijs en staat mooi!
Blij verrast en tevreden!
Na het bestellen van een parfum maakte ik mij ernstige zorgen omdat ik pas na het bestellen de reviews van andere klanten ging lezen en deze waren alles behalve hoopgevend.....ik had mij bijna al neergelegd bij het idee dat ik belazerd was toen ik ineens toch netjes op de hoogte werd gehouden over de levertijd en vandaag heb ik mijn bestelling ook nog eens in goede orde ontvangen! Blij mee! Sorry Voordeeltrends voor mijn onaardige mailtjes!
Ik had een lounge set besteld ,hij is…
Ik had een lounge set besteld ,hij is binnen twee dagen afgeleverd .Ik kan me niet vinden in de negatieve reactie ,ik deel deze ervaring niet.
Wat ik wel jammer vindt ,je kunt kiezen voor dpd of post.nl.
Ik heb bewust gekozen voor postnl ik moest 4.95 euro extra betalen dit heb ik ook gedaan .
En wat blijkt het pakket werdt geleverd door dpd.
Erg jammer.Maar goed ik ben wel blij met de snelle levering
Zeer slecht te bereiken webshop die Voordeeltrends .nu maar hopen dat ik mijn product nog binnen krijg
7 juni een prieel met schuifdak besteld vanwege de korte levertijd van 3 dagen.
Inmiddels is het 27 juni en krijg geen reactie meer op mijn e-mails. Telefonisch niet te bereiken.
Zeer slechte zaak.
2maanden geleden artikel besteld en…
2maanden geleden artikel besteld en betaald. Nooit ontvangen, moet bij douane liggen. Blijkbaar halen ze alles bij ali of wish vandaan had dat zelf ook kunnen doen . Dan net zolang wachten en goedkoper uitgeweest.
Van klantenservice krijg je geen reactie, site is nu niet bereikbaar.
Wat mij betreft oplichters.