Ik mocht 54 euro betalen, maar er is NIETS voor geregeld... de PC loterij loopt gewoon door. In September 2025 gedaan, eerste communicatie leek te kloppen, tot afschrijvingen gewoon door bleken te gaa... Toon meer
Mijn minderjarige zoon wilde een abb opzeggen van DAZN. Via Google gezocht hoe hij dat moest doen en zonder dat hij het wist had hij een opdracht gegeven aan termination experts en werden wij verrast... Toon meer
Mijn zoon van 19 wilde zijn abonnement op de postcodeloterij en vriendenloterij opzeggen. Via Google per ongeluk op hun pagina terecht gekomen, hij dacht dat hij direct naar de juiste pagina was doorg... Toon meer
Wat een service en begripvol site.Ik had per ongeluk op hun site gedrukt Want ik wou het namelijk zelf opzeggen, ik had hun een mail gestuurd. Super aardig en meteen alles en snel opgelost Bedank... Toon meer
Heeft 96% van zijn negatieve reviews beantwoord
Mensen keken ook naar
Scamm niet meer in zee gaan
Zo slecht. Echt nooit meer in zee gaan. Ze doen alsof ze je gratis helpen maar in de kleine lettertjes staat wat anders. Vervolgens sturen ze aanmaningen. Waarmee ik dan uiteindelijk van hun een mailbevesring heb dat ze mer de aanmaning stoppen en het abonnement met hun stopzetten waarvan mijn zoon niet eens wist dat hij t aangegaan was. SNEAKY!!! en vervolgens krijgen we weer aanmaning en blijven ze mailen terwijl we ze begin december mailen dat het geannuleerd is. Dus nooit gebruiken. Het is gewoon SCAMM

niet in trappen!!
Een foute e-mail van Amazon prime heeft ons automatisch doorgezet naar Termination Expert om abonnement op te zeggen. Helaas niet goed opgelet en daardoor hoge kosten voor opzeggen. Deze hebben we maar betaald om van gedoe af te zijn. Krijgen we ineens nog 3 facturen en schijnen we het meerdere keren hetzelfde te hebben opgezegd. Na contact geen reden om deze stop te zetten en zitten nu al met hoge aanmaningskosten. We gaan deze site aangeven bij Politie en via onze jurist aan laten pakken.

Het zijn oplichters
Het zijn oplichters. Ik wilde gelijk mijn abonnement opzeggen, ik heb bewijs gekregen dat het “gratis” is opgezegd. Nu krijg ik een vacature van 32 euro. Ik ben op onderzoek gegaan, CHATGPT zegt, “Niet betalen” dit is oplichterij dus van mij krijgen ze geen ene rode cent!

Wat een oplichters
Wat een oplichters, wou verzekering stop zetten bij unigarant, kom je op hun website en doen ze zich voor dat je daar opzegt. De brief is nooit verstuurd enz. Zelf verzekering telefonisch als nog op gezet. En van hun krijg je een dikke rekening voor niks doen. Komen in de spam box. Bah wat een oplichters en reageren niet op telefoon of de mail die je stuur. Mensen wees gewaarschuwd voor deze oplichters.

Grote oplichting
Grote oplichting, toevallig op de site geklikt zonder enige reden. 3 maanden later krijg ik ineens een brief dat ik moet betalen met verhoging terwijl ik van niks af wist. Rechtsbijstand ga ik inschakelen.

Antwoord van Vorderly
Bedrijf wat duidelijk fraude pleegt…
Sturen een factuur met als reden dat ik via hun iets heb opgezegd want niet het geval is. Na te hebben gemaild spreken hun van het feit dat er wellicht identiteitsfraude zou plaats hebben kunnen vinden terwijl hun hier degene zijn die fraude plegen. Na hierover meermaals te hebben gemaild dat ik niks via hun heb gedaan hebben ze ook nog het lef om een hogere factuur te sturen met herinneringskosten...

Antwoord van Vorderly
Dacht dat ik mijn abonnement op zegde…
Dacht dat ik mijn abonnement op zegde zonder kosten. Maar nee dus. Dit bedrijf "gebruikt" mensen die dit doen. Tegen hoge kosten a €32 zonder dat de voorwaarden duidelijk kenbaar worden gemaakt. Misselijk en wettelijk illegaal. Scrol nog even door bij Google zodat je wel kosteloos kan opzeggen.

Klacht factuur keurig opgelost
Wij hadden een factuur verhoogd met aanmaningskosten per post ontvangen. Bleek dat ons zoontje van 12 jaar buiten ons medeweten om blijkbaar opdracht had gegeven voor het stopzetten van een abonnement, waarvan wij ook niet wisten dat hij een abonnement had afgesloten met een postorderbedrijf. Na prettig mailcontact te hebben gehad met de klantenservice is deze kwestie keurig opgelost. TerminationExperts had begrip voor deze vervelende situatie en heeft de bestelling kosteloos geannuleerd. Hieruit blijkt dat dit bedrijf respectvol omgaat met klanten en klachten professioneel afhandelt. Kortom complimenten voor de uitstekende service.
Oplichters
Oplichters! Ik krijg een rekening van een abonnement waar ik nooit akkoord voor heb gegeven. afmelden kost geld. Wat een achterlijke oplichting. Bizar dat dit gewoon kan. Maar zo te lezen ben ik niet de enigste.

Antwoord van Vorderly
Termination Experts misleidt heel bewust mensen!
Ook hier hetzelfde verhaal. Kind dacht rechtstreeks abonnement op te zeggen en sloot 'per ongeluk' contract met Termination Experts en kreeg een factuur.
Doel van deze website is om mensen op te lichten!
Als 1000en mensen uit verschillende landen dagelijks melden dat zij zonder hun weten een contract hebben afgesloten en nu moeten betalen, lijkt het me duidelijk dat dit niet toevallig is. De websites terminationexperts.com, bymetis.com (offline), rentalerts.nl, gerechtsbode.nl en cvneed.com horen allemaal bij dezelfde Nederlandse eigenaren. Opvallend is ook dat dit dezelfde eigenaren van Stichting De Codeerschool zijn.
Dus, aan de ene kant jongeren (gesubsidieerd) digitale vaardigheden en mediawijsheid leren en tegelijkertijd (o.a.) dezelfde jongeren oplichten met websites zoals terminationexperts.com, rentalerts.nl, gerechtsbode.nl en cvneed.com???
Het internet staat vol verhalen over deze websites/organisaties. Kijk bijvoorbeeld naar het blog van Scam Investigations.
De postive reviews op Trustpilot zijn overigens (bijna) allemaal verhalen van mensen die in eerste instantie 'per ongeluk'bij Termination Experts terecht waren gekomen en nu opgelucht zijn dat TE ze tegemoet komt en ze niet hoeven te betalen. Dat verklaart waarom ze geen 1ster hebben.

een verschrikkelijk bedrijf
Jullie zijn een verschrikkelijk bedrijf. Ik heb nooit op jullie website een aanvraag gedaan. Toen ik zei dat ik op de verkeerde website zat, bedoelde ik dat ik op simpel had moeten zitten, maar op symio zat. Ik heb jullie nooit toestemming gegeven en nooit akkoord gegaan met een betaling. Ik voel me erg opgelicht door jullie en wens dat jullie bedrijf met gelijke munt terug wordt betaald, dat jullie bedrijf met de grond gelijk wordt gemaakt en met grote financiële problemen aan de grond raakt. Daarbij heb ik nooit een tekening gehad met het normale bedrag maar kreeg gelijk administratie kosten eraan vast. Een leugenachtig en misleidend bedrijf dat uit is op mensen aan de grond richten.

Oplichters …
Zonder dat ik er erg in had kreeg ik een rekening van dit bedrijf. Je komt in een pop up terecht en voor je het weet trap je erin. Er word niet aangegeven dat je 32 euro moet betalen ik 54 na herinnering omdat ik het niet wist.
En bovendien navraag gedaan bij het bedrijf dat ik wilde opzeggen zij hebben nooit een brief ontvangen met het gevolg dat het niet is opgezegd. Oplichters zijn jullie. Zeggen dat jullie een brief sturen een vette rekening sturen en vervolgens gebeurd er niets. Makkelijk geld verdienen

slechte ervaring gek
slechte ervaring! ze lichte mensen op ik wou een opzegging doen van de postcode loterij maar plaats van dat ze mij afmelden hebben ze mijn ouders afgemeld nu moet ik betalen voor iets wat hun niet goed hebben verricht. deze mensen zijn gek geworden

In de val getrapt
Onze zoon wou een abonnement van ON THAT ASS opzeggen waar hij ook per toeval op had toegezegd. Via Google kwam hij bij TerminationExperts terecht. Hij volgde wellicht de stappen op hun site zonder te beseffen dat hij niet eens bij ON THAT ASS zat en dat dit een betalende dienst zou zijn. Nu krijgen we brieven voor de betaling van deze dienst waar we niet expliciet om hebben gevraagd. Ze sturen aanmaningen en de prijs wordt verhoogd met boetes wegens het niet betalen. Lijkt verdacht op SCAM. Zo te zien zijn we niet de enige die door hen worden lastiggevallen.

Was wat misverstand over de betaling
Was wat misverstand over de betaling
Maar keurig opgelost
Zooo na meerdere belletjes en…
Zooo na meerdere belletjes en aanmaningen blijven sturen is mijn abonnement nog steeds niet opgezegd . Bij navraag bij dpg is de brief nooit aangekomen. 32 euro vragen en niks doen en als je daarna niks doet dreigen ze alleen maar , maar oplossen ho maar . Pure oplichting en zal dit zeker via de rechtsbijstand met ze gaan aanvechten . Klantenservice is serieus slecht en komen met serieus shit argumenten .

Uit het niets betalen …
Ik moet uit het niets voor het opzeggen van een voetbal international account 54 euro gaan betalen terwijl het gewoon gratis is. Dreigen met een deurwaarder en dreigen met een duurdere prijs.

32 euro betaald voor gratis opzeggen
Zelf niet goed opgelet en kreeg voor een opzegging van een bedrijf(vriendenloterij)waar ik niet eens van gebruik had gemaakt een rekening van terminationexperts waar ik via genoemd bedrijf naar doorgelinkt werd een rekening van 32 euro om mijn abonnement die ik niet gebruikt had op te zeggen. Gewoon vuile oplichters!!! Blijkt dus niet strafbaar te zijn omdat ze dit in hun voorwaarden aangeven en ja die heb ik dus niet doorgelezen een fout waarvoor ik 32 euro moet betalen. Belachelijk. Hoop dat mensen mijn review lezen voordat ze gebruik maken van deze belachelijke oplichters!!!!

Antwoord van Vorderly
Dit bedrijf is een grote oplichter
Dit bedrijf is een grote oplichter. Als je de knop verstuur hebt ingedrukt kom je er later pas achter dat je €32 moet betalen. Als jij meteen €32 moet betalen dan doe je dat niet. Er is maar één woord voor criminelen.