Half november jl. schilderijlijsten besteld (ruim €100,-), nooit gekregen, op mails wordt NIET gereageerd, geen telefoonnummer of adres te traceren. Fraudeurs! (?) Noodgedwongen heb ik één ster gege... Toon meer

Bestelling gedaan op 8-3-2025, één bodyshaver, helaas nog niets ontvangen. Ook al 3 x gemail ge geen reactie. Wel € 29,90 wel al betaald. Geen tel nr te vinden !!! Vooraf beter moeten uitzoeken 😔

Ik heb maanden geleden een titanium snijplank besteld ook voor uit betaald, stomstomstom. verschillende mailtjes gedaan met de overgemaakte kosten. Maar ik krijg een respons. Jammer dat jullie rij... Toon meer

NOOIT MEER Bestelling geplaatst op 21 december: twee schorten en een lijst voor 20 of 25 kindertekeningen. Totazl: € 67,38. In het begin veel e-mails die vertrouwen wekken: uw bestelling is ontvan... Toon meer

1,3

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,3

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Zuiver bedrog

Zuiver boerenbedrog van de duidelijkste soort. Je kan blijven mails schrijven, resultaat is gewoon :

Je krijgt je bestelling toch nooit,! Laat je dus niet vangen als ik of je bent je geld kwijt! !!

7 november 2024

Begin oktober iets besteld.

Begin oktober iets besteld.
Wel een nummer voor tracé en track.
Nu 6 november, nog niets vernomen.
2 emails verzonden,geen antwoord.
Ik voel mij belazerd en opgelicht.
DUS ;
KIJK UIT EN BESTEL NIETS BIJ DEZE FIRMA

6 november 2024

Bestel NOOIT bij VOSVISTA ? geld weggesmeten

Het was de eerste keer dat ik een bestelling deed bij Vosvista de bestelling heb ik gedaan op 11 oktober achter 2 dagen volgde ik mijn bestelling en stond op bestelling gereed nu vandaag 4 november is er nog niets verandert , ik heb al 4 mails gestuurd zonder resultaat , dan gaat ge op zoek en u ontdekt de reviews daarover helaas te laat ik ben mijn geld kwijt maar ik vraag me af HOE DEZE ZOMAAR KUNNEN VOORTDOEN , dat begrijp ik helaas niet , waar staat ge dan eigenlijk , nergens denk ik , doe maar verder het ga je goed , proficiat .

4 november 2024

24 september iets besteld

24 september iets besteld, en tot heden niets ontvangen, al enkele mails gestuurd maar ook hier krijg ik geen antwoord op. Wel krijg ik nog steeds mail waarin ze vragen om wederom iets te bestellen. Helaas denk ik dat het een nep firma is wasr ik ingetuind ben Engelse rechtsvorm en een Duits bankrekening nummer

26 oktober 2024

Oplichters

Op 2 oktober een bestelling geplaatst. We zijn nu bijna 4 weken verder en we hebben NIETS ontvangen.
Op de Track&Trace staat er dat de bestelling "gereed" was op 4 oktober en dan verder niets meer.
Er wordt geen antwoord gegeven op herhaaldelijk verstuurde mails.... Dit is PURE OPLICHTING !
Bestel NIET bij dit bedrijf. U bent gewaarschuwd.

26 oktober 2024

VUILE OPLICHTERS

de bestelling die op 23/9 werd geplaatst en betaald is zogezegd verzonden, maar is nooit toegekomen. Diverse mailtjes in verband daarmee werden niet beantwoord, maar ze blijven wel promo mailtjes sturen. Als ik het antwoordformulier van hun website invul krijg ik het bericht : "bedankt dat U contact met ons opneemt. Wij nemen zo snel mogelijk contact met U op." Maar dit gebeurt hier ook niet.
Wat een bende VUILE OPLICHTERS

24 oktober 2024

Ook ik ben opgelich door dit bedrijf

Ook ik ben opgelich door dit bedrijf. Reclames word je mee dood gegooit voor producten die dus nooit aankomen.

100%pure oplichting. Hopen dat deze reviews wel optijd bij u aankomen(voor mij was het telaat)

1 oktober 2024

Oplichters

Het is idd een oplichtingsbende.
26september besteld en betaald €42,95 een bevestigingscode gekregen maar verder niets. Verschillende mails hierover naar ze gestuurd maar geen enkele reactie.
Aan de andere reviews te zien ben ik niet de enige die dit is overkomen.. kijk uit voor dit bedrijf!

29 september 2024

Bestelling niet geleverd!

Ik heb op 2 oktober bij Vosvista smart stack multifunctionele opbergplanken besteld. Op 3 oktober kreeg ik keurig een track&trace nummer opgestuurd. Nu is het 22 oktober en het is nog steeds niet bezorgd. Bij navraag bij het transportbedrijf bleek dat het pakketje bij hun wel is aangemeld maar ze hebben het nooit ontvangen. Ik heb verschillende mailtjes naar vosvista gestuurd maar helaas reageren ze nergens op!!

2 oktober 2024

Oplichters

Bestelling 31 aug. 2024 geplaatst 2 stuks heb voor beiden betaald maar kreeg er maar eentje. 2 mailtjes gestuurd op 6 oktober 2024 en 14 oktober nooit een antwoord gehad maar ze blijven reclame sturen. Oplichters zijn het . Plus dat ene artikel dat ik gehad heb is ook waardeloos .

31 augustus 2024

Rommel

Ze zijn een webshop die zich richt op het leveren van hoogwaardige en duurzame producten ! ! !
3 kromme plastic plankjes voor aan de muur ontvangen,
Ik wilde gebruik maken van niet goed geld terug....3 keer gemaild nooit geen reactie ontvangen.
Georgette

27 september 2024

Betaald maar niks ontvangen

Helaas ook ik heb een bestelling gedaan , betaald en niks ontvangen . Ook mailtjes gestuurd maar geen reactie . Echt heel schandalig . Maar krijg wel reclame mails van ze om hetzelfde product te bestellen . Heel jammer dit .

3 september 2024

nooit iets geleverd

bestellen, betalen, maar niets wordt geleverd. veel mails sturen maar geen reactie. bestel hier nooit iets

30 september 2024

Is dit jouw bedrijf?